Пандемията събра стотици на тайни партита с парола в София

Те се правят в наети помещения, имало диджей, алкохол
20 ное 2020 08:54,
159
Пандемията събра стотици на тайни партита с парола в София
Снимка: БГНЕС

В София набира скорост нов бизнес - организиране на тайни нощни партита посредством маркетинг в социалните мрежи и влизане само с парола, пише "24 часа".

Партитата се правят в наети помещения, като имало диджей, алкохол и всичко нужно.

Още по темата

По правило става дума за кварталите в подножието на Витоша, където има доста зали, които са отдалечени от очите на хората.

Практиката била разпространена в "Драгалевци", "Бояна" и "Владая". Това обяснява големия брой заразени например сред футболистите, заради които се отменят каскадно футболни мачове.

Имало опити да се правят партита и в заведения, но като цяло те практически спазват ограниченията, защото се страхуват от санкции.

Хитът са партитата с парола. Това не са просто приятелски събирания, а се организират с цел бизнес и се превръщат в нов бранш на сивата икономика, разказа участник в такова парти.

Модата е много опасна, защото именно на такива събирания стават най-масовите заразявания от т.нар. суперспредъри (свръхразпространители).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви зали бе, по кварталите кръчмите са пълни вечер на макс.
116
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И по халетата между Дружба и гара Искър редовно си правят купони младежите. Яко бас и пиячка.
115
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и безсмъртен да се чувства някой, не е лошо от време на време и да се присеща, че нашите планове и намерения винаги си остават само предварителни. Бог/духът/провидението/съдбата/късметът или всякаква друга неразбираема за нас сила винаги имат последната дума. И всеки сам за себе си решава колко безразсъдно безотговорен да бъде.В огромен брой пъти на всеки може да му се размине, но винаги идва ден в който сметката се предявява лично. Без значение разбирането, харесването или съгласието
114
4
 
22
 
! Отговори
555 преди 3 години
Не съм расист , но ще кажа нещо за една етническа група - *** . Та те мислят единствено за днешния ден - да има ядене пиене , кючеци , веселби днес - утрешния ден не ги интересува - ами ако случайно останеш жив и утрешния ден а не си мислил за него какво ще правиш ? - ще се предаваш ли като не си го предвидил ? Та си мисля някои които се мислят за българи дали не са от тази етническа група .
113
30
 
4
 
! Отговори
Фолк фен преди 3 години
Да живее купона и попфолка и турбо чалгата никой на никого не може да забранява къде и с кого да се среща на частни и домашни купони по квартири и гаражи.
112
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
После що гелосаните футболяги могат да победят само Гибралтар. По цял ден мислят къде да въртят кючеци и после на 60 тата минута нямат сили да направят един спринт.
111
14
 
33
 
! Отговори
555 преди 3 години
Строги наказания за подобни прояви включително и затвор - волно или неволно те стават индиректни убийци - тук политиката няма нищо общо с недоразвити мозъци .
110
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Влязох да чета възмущението на вковидясаните затворници хахаха :))))
109
24
 
7
 
! Отговори
браво преди 3 години
Живота продължава! Роналдо има 14 положителни теста ,а е як като бик! Ненормално е да затваряш здравите, заради евентуално болни!
108
16
 
10
 
! Отговори
HermanGoering преди 3 години
Не са партитата виновни, а безхаберието на ОПГ ГЕРБ и мутрата Бойко Методиев Борисов!
107
3
 
10
 
! Отговори
redordead преди 3 години
футбалерите на лесна подуяне са ги изпратили нарочно на такова парти да се целуват със заразени хомота, за да се заразят ударно и да няма мач в събота!
106
6
 
4
 
! Отговори
Дневна смяна преди 3 години
Това са някакви изолирани случаи. Повечето организатори на електронни партита се преориентираха към дневни събития. За чалгарите нямам идея.
105
13
 
12
 
! Отговори
Начо Културния преди 3 години
Като ще се мре, изтеглете си спестяванията, и ги профукайте, умрете с кеф, яжте, пийте, тшукайте, пътувайте, ако има отворени дестинации, на небето пари не ви трябват.
104
8
 
23
 
! Отговори
Спешно преди 3 години
Искам да подам сигнал. Масово крайпътните проституткии са без маски и шлемове. Като ги попитам защо така, не ви ли е срам, същите казват е как да те вентилирам с маска и шлем? Моля НОЩ и ДЕН да намерят решение на казуса спешно. Поради задължението за два метра и двайсе санта задължителна дистанция, за мен сеха стана мираж. Моля кунчев пунчев и мунчев да намерят решение.
103
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно младежи, ако ще се мре - да се живее колкото може То иначе голямата работа да се криеш само и да се затискаш и после да се похвалиш, че си живял до 70-80гНе е важно колко дълго, а как живееш. Дали има щастие.
102
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кажи му шоп и не го обиждай повече!
101
10
 
13
 
! Отговори
Притеснена преди 3 години
Суха съчка парти. Скапани мангъровци!
100
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ааА дали не ходят и хора с карантина?
99
31
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези, които се ги е страх от живота, да се изолират на остров Белене или Болшевик, да си слагат маските и да си тлеят там на спокойствие. Да си организират едно дисциплинирано и стерилно общество и да не ни занимават повече с глупостите си. Всеки сам решава колко, как и къде да се пази и няма право да изисква от другите да се съобразяват с неговите паранои. Утре ще излезе някой и ще реши, че не му достига кислород, закото твърде много хора му го дишат...
98
15
 
6
 
! Отговори
Ричи Алибегов преди 3 години
Фандъчка да дойде да ми затвори гаража ако иска! Муааахахаха! Вино, уиски, ракия и хубава музика! 10 лв. куверта. Който иска да заповяда, който го е страх от корона- да слага маската, да *** шнорхела и да се потапя!