Пандемията събра стотици на тайни партита с парола в София

Те се правят в наети помещения, имало диджей, алкохол
20 ное 2020 08:54,
159
Пандемията събра стотици на тайни партита с парола в София
Снимка: БГНЕС

В София набира скорост нов бизнес - организиране на тайни нощни партита посредством маркетинг в социалните мрежи и влизане само с парола, пише "24 часа".

Партитата се правят в наети помещения, като имало диджей, алкохол и всичко нужно.

Още по темата

По правило става дума за кварталите в подножието на Витоша, където има доста зали, които са отдалечени от очите на хората.

Практиката била разпространена в "Драгалевци", "Бояна" и "Владая". Това обяснява големия брой заразени например сред футболистите, заради които се отменят каскадно футболни мачове.

Имало опити да се правят партита и в заведения, но като цяло те практически спазват ограниченията, защото се страхуват от санкции.

Хитът са партитата с парола. Това не са просто приятелски събирания, а се организират с цел бизнес и се превръщат в нов бранш на сивата икономика, разказа участник в такова парти.

Модата е много опасна, защото именно на такива събирания стават най-масовите заразявания от т.нар. суперспредъри (свръхразпространители).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво за това! Българите винаги ще измислят начини да заобикалят глупави закони и правила. Нека се радваме на живота, а не да се страхуваме.
96
7
 
12
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Силната музика разпространява коронавируса! Казват го от института Роберт Кох-Германия!
95
2
 
17
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 86Аз бях същият. И то не да ходех само петък и събота вечер, а всяка вечер, без пропуск. Един ден помня останах без пари и не можах да намеря някой приятел да ми даде заем и не можах да отида вечерта на бар и легнах болен, толкова бях привикнал :) Ама сега на 43 като съм домашните партита по са ми на сърце. Пак си ходя чат пат по дискотеки, ама вече не са ми толкова забавни
94
11
 
11
 
! Отговори
Teen Spirit преди 3 години
Младите не могат да живеят без подобни партита както и социални и интимни безразборни групови изпълнения. Сифилис е една от най-разпространените полово предавани болести и няма ваксина. Но пък за Ковида ей така от нищото измислиха. Младите хора трябва живеят купонясват нали са бъдещето на държавата ни ще движат икономиката и пазара на труда. Трябва им веселие и да са още по-вече хиперактивни нито ковид нито сифилис не трябва да ги спира.
93
8
 
12
 
! Отговори
Koko преди 3 години
Е той вируса ще ги накаже, няма нужда от санкции.
92
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щем нещем това доказва, че вече сме истински европейци! Това си е синдром на цяла Европа в момента. Също както заплашванията с глоби, но един на хиляда няма глобен даже. Също както незадължителното спазване на правила за всеки с повечко "статус" и власт.
91
9
 
9
 
! Отговори
мангър бей преди 3 години
давайте, мили мои пиленцая разпространявайте вирусаааааобиичам вииииииа най ще ви обичам като ми звъннете за 100 лева на преглед хахаххахахахахахахахащмилинерче съм си аззззз
90
12
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Тези партита ги организират БСП и Фигуранта, за да заразяват колкото се може повече хора, за да могат да плюят после по ГЕРБ, че не взимали мерки и не можели уж да се справят с кризата
89
1
 
13
 
! Отговори
СВ. преди 3 години
Толкова много *** има в тая държава. И си въобразяват че надхитрят заразата. Това наивност ли е или пълна олигофрения. Никой който си играе с живота скоро ще го загуби. Ако не можем да излезем от тази трагедия са виновни такива психари пуснати от лудницата. А ул коментарите на един който демонстрира английския си,са абсолютно ***. Сто езика да знаеш мозъкът ти е в тотална липса. Щом вече е изтекла информация дръжте се и вашият ред два. Хванат ли ги такива *** 10 хил.глоба.
88
3
 
4
 
! Отговори
Мислещ преди 3 години
По тея партита сигурно е пълно с крадци на кашкавал. Делят откраднатото и пият лимонада.
87
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Причините за масовото разпространение на КВ са основно три: първата е самосъзнанието на българите - ако нещо им се нареди, то не се спазва, защото българинът отговаря "ти ли ще ми кажеш какво да правя; аз ще правя каквото си искам." И прави, ганьовецът му с ганьовец, неща, които са срещу него и неговото здраве! Второ: Реално нито една институция - кметове, щабове, МВР - не следи за спазване на заповедите на МЗ.Трето: МС, силовите органи,депутати са оставили нещата на самотек.
86
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Часът, в който куфарчетата изплуваха.
85
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
браво!!!
84
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами нормално бе хора, вие все едно никога не сте били млади.Аз като бях на 25 - не с вирус, ами директно да ме заплашиш, че ще ме застреляш пак ще отида на дискотека.То аз до към 35г - баровете и дискотеките ми бяха смисъла на живота.
83
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей. А полицията тапи в ушите ли има?
82
0
 
15
 
! Отговори
аа преди 3 години
До Анонименкакво общо има герб с частни партита? просто хората са прекалено самонадеяни..
81
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затвор за организаторите, запечатване на помещенията, солени глоби за посетителите!
80
2
 
6
 
! Отговори
Разликата преди 3 години
Е че на орловия пиенето и дрогите бяха безплатни.
79
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали плащат данъци тези заведения любимци на крадливата мутра бойко борисов? Или процент в касата на Герб е достатъчен? И полицаите дето се правят на две и половина за престъпления, а после плачат за заплати? Ето там са ви заплатите другари милиционери - в такива нелегални барове на герб..
78
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повечето от присъстващите са някакви клошари,наркомани от тия кашонени мечти с лъжица и алкохолици.Тук -там някой див селянин избухнал заради "новото" 20 годишно "БеНеВе"