Арматура затрупа работници на строеж, един загина

На място е и здравният министър проф. Костадин Ангелов
Обновена: 24 ное 2020 16:32 | 24 ное 2020 14:47,
89

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Един загинал и четирима ранени след инцидент на строителен обект в района на пазар "Димитър Петков".

Паднала е арматура на частен строеж, а по първоначални данни работниците са били затрупани под нея.

Още по темата

Четиримата пострадали са откарани в болници - един в "Пирогов", един във ВМА, двама са в ИСУЛ. Най-леко пострадалият е без един крак, останалите са с още по-тежки травми. Работниците са вдигали арматурата с кран.

Пострадалите са млади мъже. Инцидентът е станал около 13:10 часа, като 3 минути след сигнала три линейки са били на мястото.

На място веднага пристигна здравният министър проф. Костадин Ангелов, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здравният министър какво прави там? Ковид тестове ли е занесъл? Болниците се пукат по шевовете, лекари няма, той строеж тръгнал да инспектира.Има си министър на труда и социалната политика, що той не е там?
19
8
 
5
 
! Отговори
СТР. ТЕХНИК преди 3 години
Друго си е ако Нинова беше се цанила кранист, а не санитар. Всичко щеше да оправи...Жалко за жертвите.Дано се оправят .....Сега ще се почнат едни процедури и протоколи.....Бюрократщина.Някой наистина е виновен...,но ще се прехвърля топката от една организация на друга поне 5годинки.После съд. система ще се мъдри 8годинки...
18
0
 
21
 
! Отговори
Здравния министър преди 3 години
какъв го дири на строежа? Ще пришива крак на работника ли??? Айде марш да свърши нещо смислено тоя п..тьо.
17
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дай Боже да се оправят Бачкаторите !А каква е тая алчност с това презастрояване , в София всеки метър строеж на 100 ет.Спрете се бе ,това е Престъпление срещу човечеството ! Как ще се премахва тоя бетон след години ? Съсипахте града за хилядолетие напред !
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Най-леко пострадалият е без един крак, останалите са с още по-тежки травми" - ти си новият Джером К. Джером бре, Валче!
15
3
 
13
 
! Отговори
тъй де преди 3 години
Ако джипката не е пристигнала вече, за бадева е там Коци здравето!
14
1
 
26
 
! Отговори
бааа го преди 3 години
''Най-леко пострадалият е без един крак''-НЕ МИ СЕ МИСЛИ ЗА НАЙ-ТЕЖКО ПОСТРАДАЛИЯТ!
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Строежът там е много мащабен, март месец изкараха тонове пръст и в момента дупката е сигурно поне 20 метра дълбока, укрепена и бетонирана. Кранът го монтираха в последните 10 дни, стрелата общо взето е достатъчно голяма, за да изсипе всичко и върху самия пазар или върху 2те платна на булевад Тодор Александров. Кранът безпроблемно се вижда от тунела за Люлин. Жалко за хората, че им се е случил този инцидент.
12
1
 
41
 
! Отговори
горките преди 3 години
И при нас строят някаква смешна крива кооперация, като нито един от работниците не е с каска или с някакви предпазни средства. Само като гледам как се надвесват от четвъртия етаж и блъскат с юмрук по парчетата стиропор, за да ги залепят (няма дюбелиране), лошо ми става... Но инвеститорът е близък с корумпетата от община Лозенец и там сигнали не ловят... Съвсем се върнахме в средните векове :(
11
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами като гледам какви работят по строежите, нищо чудно. Все пак има в този бранш които уж си разбират от работата, но явно намаляват :( Имам един авер, взе си апартамент с изплащане в нова кооперация, без да искам му пробих стената :))
10
8
 
5
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 3 години
ДО ПЪРВИЯТ КОМЕНТАР. КАКЪВ ЧОВЕК СИ ТИ БЕ.ЗА ДА ИМАШ ТАКОВА МИСЛЕНЕ И ОДНОШЕНИЕ КЪМ ТРАГЕДИЯТА НА ХОРАТА. ДАНО ТЕ СНИГНЕ ТЕБ ПО ЗЛА УЧАСТ.ОТ СЪРЦЕ ТИ ГО ЖЕЛАЯ....
9
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срутващата се арматура е част от Промяната на резидент румен радев!Стана ли по - добър живота ви с идването на власт на прекремълското *** от бсп румен радев? Криза, мизерия, глад, нищета, пандемия, смърт, жалейка, безработица, безпътица, безпаричие, убийства, самоубийства, нападения, изнасилвания, наркомания, инфлация, хомо ротация!
8
2
 
28
 
! Отговори
Инджинер преди 3 години
То Здравния е най големия Инджинер-специалист по конструкции! В Университета му изучавахме трудовете! Ама защо най големия Поджарникар още не е палнал Джипката да намине и той, камери има???
7
2
 
21
 
! Отговори
h980RS преди 3 години
Ангелов какво прави там, даа ходи да си полива китеника на главата и да си скъпе веждите, че оставка има да пише!?
6
2
 
22
 
! Отговори
Az преди 3 години
ХАхахахха здравният министър се явил и той?УОУ! Затова е на такъв хал - работа няма ли да ходи по строежи този човек, тъкмо имах хубаво мнение за него ....
5
33
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фирмата, извършваща строителство, е от кръга сдружения под патронажа на българофоба Румен Радев, отговорен за заразяването на десетки хиляди българи! ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР ЗА НИЩОПРАВЕЦА И КРЕМЪЛСКА СЛУГА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО! РАДЕВ Е ПОЗОР!
4
17
 
9
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Като не ходи там, що не ходи, а ако ходи - що ходи. Угодия немаш.
3
12
 
20
 
! Отговори
Пфффф преди 3 години
Министърчето потрива ръчички, още 4ма потенциални да ги пишат умрели от ковид. Тоя Ангелов е умствено изостанал...
2
8
 
33
 
! Отговори
1899 преди 3 години
Каква работа има там здравният министър? Вместо да помисли за безумията които предлагат, той ще гледа как вдигат арматури!
1
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"На място е и здравният министър проф. Костадин Ангелов, съобщава Bulgaria ON AIR"Под арматурата ли е? Или е там да гледа сеир?