Полицаи спасиха жена с коронавирус, върната от лекари

Жената се задушавала, но била изпратена за домашно лечение
26 ное 2020 10:58, Ния Христова
36
Полицаи спасиха жена с коронавирус, върната от лекари
Снимка: БГНЕС
Полицаи помогнаха и спасиха пациентка с коронавирус. Жената е била върната от лекари в столична поликлиника без да бъде прегледана и без да й бъдат направени изследвания, съобщи bTV.
 
Двама униформени се погрижили тя да получи навременна помощ в друго лечебно заведение. Постъпката им предизвика бурна реакция в социалните мрежи. 
 
Преди седмица Дани Йорданова от София, която е заразена с COVID-19, вика линейка. На сигнала й се отзовават не медици, а полицаи. 
 
"Помогнали й, когато медиците от 12 ДКЦ буквално са я оставили в ръцете на Бога, тъй като имала положителен тест и отказали да правят снимка на дроба, въпреки че се е задушавала!", пише в своя публикация в социалните мрежи приятелка на Дани. 
 
Полицаят Антон Веселинов и колегата му Благой Палакарчев вместо да върнат жената вкъщи, я закарали в "Пирогов". 
 
И двамата останали приятно изненадани от неочакваната благодарност в социалните мрежи. Те продължават с дежурствата си в спешното. Един от коментарите за постъпката им ги трогва - че отношението към болните също лекува.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
18
 
7
 
! Отговори
SWAN преди 3 години
Хем помогнали, хем "благодарност в социалните мрежи" = > Активно мероприятие за излъскване имиджа на еничерчетата. В крайна смерка системата разчита на тях, за да се справи с гойския отпор!
12
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на хората! Рядкост са такива, пациентката е извадила късмет.
11
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно са я прикоткали да им препише я апартамента, я къщата на село. Току тъй ушев не помага. Няма ли келепир бяга от работа, като дявол от тамян.
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "Лекарите са изверги -" ами останалата пасмина на държавната хранилка са същите дори по лоши. Те също са едни ***, упс тая думичка няма да мине. ми те са също едни момчета лоши. Изключенията потвърждават правилото.
9
2
 
14
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
То хубаво ама направиха ли протокол защо и от кого е върната каквито са им задълженията и да предадат заподозрените на прокурора?Доколкото се разбира не са си свършили задълженията и трябва да носят отговорност!
8
5
 
17
 
! Отговори
30% милиционер преди 3 години
Какви са тия фейк нюз, някаква подготовка за още 15% вдигане на заплатите ли се оформя общественито мнение?
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това че са написаните имената не значи че приемаме всичко за чиста монета. Има нещо гнило в системата е казал великия световно известен автор на произведения на изкуството.
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекарите са изверги - оставят хората да умират без грам - притеснение по поликлиники и стълбища на болници - кога ще им ръкопляскаме
5
2
 
25
 
! Отговори
бяла мафия преди 3 години
За съжаление имаме много "лекари".. Бих казал, по-скоро пътекари!!!!
4
2
 
21
 
! Отговори
Petrov преди 3 години
Браво на момчетата, но за съжаление те са по-скоро изключението, отколкото правилото ....
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А един *** написа под една по-предна статия:"И за сведение, не лекарите са ги убили, а всички вие, които "спазвате" мерките, колкото сте и "хора". За пояснение : хич!"
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво и евалата на полицайте. Във всяка професия има и добри, но и лоши хора, затова не бива да се генерализира тези са такива, а онезо .........
1
2
 
28
 
! Отговори
Onufrii преди 3 години
Ето това са 5-те % от полицията с които системата може да се гордее !!!!