Таксиметровите шофьори отново излизат на протест

То е с начален час 11.00 на площад "Александър Батенберг"
26 ное 2020 10:18, Петя Славова
40
Таксиметровите шофьори отново излизат на протест
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Таксиметрови шофьори в София излизат днес отново на протест. В 11.00 часа на площад "Александър Батенберг" с искане за осигуряване на условия за лоялна конкуренция и за инкриминиране на нерегламентирания превоз на пътници те отново ще проведат демонстрация, предаде БНР.

Още по темата


По време на протеста таксиметрови шофьори ще бъдат призовани да дарят кръв, а преболедувалите Ковид-19 да дарят кръвна плазма, съобщават от Федерацията на таксиметровите шофьори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
15
 
! Отговори
Arbeit преди 3 години
Хайде стига бре мизерници. Какви условия на работа искате, като е пандемия, и всеки го е страх да се качи в общо превозно средство. Хванете се на нормална работа, а не да лъжете клиентите с помпички. И моля без номера няма работа. Напротив, работа има, няма хора които искат да работят. На полето работа има, по строителството работа също има, ама там трябва да се работи, не да се лъже и да се върти геврека. И затова взимаме *** да свършат. Ама всъщност *** сме ние. Защото ни мързи.
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Внимание, в центъра се носи остра воня на шкембе чорба и чесън. Ако може избягвайте района.
6
4
 
18
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
Абе тия смърдели не разбраха ли, че няма да им се возим на таратайките???
5
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо някой трябва да слуша тея мошеници с техните тарифи помпички и тн? Заради тях забраниха юбер и другите фирми какво още иска таяизмет????
4
1
 
22
 
! Отговори
Sofia преди 3 години
Вceки дoшъл в грaдa oт рaзни ceлищa , кoитo зa дa ги нaмeриш , първo трябвa дa ce изгубиш cлeд кaтo ce пoшмaткaт и cмeнят някoлкo рaбoти , къдeтo ecтecтвeнo иcкaт дa ce рaбoти , прoбвaт в пoлициятa и aкo нe мoгaт дa cтaнaт пoлицaи , cтaвaт тaкcимeтрoви шoфьoри.
3
2
 
6
 
! Отговори
Впрочем преди 3 години
По някакъв повод аз също обмислям варианта да стана таксиметров шофьор. Така се стече живота ми. Електроинженер съм по образование, но на този етап повече от 50...60 метра пеша ми е трудно да премина. А с 200 лева ТЕЛК очевидно няма как да се живее.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Гладен бакшиш"копърките"му били виновни!
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние клиентите на такситата ще стачкуваме!!!!!!