Таксиметровите шофьори отново излизат на протест

То е с начален час 11.00 на площад "Александър Батенберг"
26 ное 2020 10:18, Петя Славова
40
Таксиметровите шофьори отново излизат на протест
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Таксиметрови шофьори в София излизат днес отново на протест. В 11.00 часа на площад "Александър Батенберг" с искане за осигуряване на условия за лоялна конкуренция и за инкриминиране на нерегламентирания превоз на пътници те отново ще проведат демонстрация, предаде БНР.

Още по темата


По време на протеста таксиметрови шофьори ще бъдат призовани да дарят кръв, а преболедувалите Ковид-19 да дарят кръвна плазма, съобщават от Федерацията на таксиметровите шофьори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само знам, че тарифите на такситата не са мърдали с години. А всичко се вдигна - ток, вода. Би трябвало и тая услуга да има нормално увеличение. Като една куриерска фирма от 3 лв. тарифата за писмо е 7 лв.
27
0
 
4
 
! Отговори
моч преди 3 години
До 17 Анонимен"ДА ВИ ПИКАМ НА ДЪРЖАВАТА !"Хубаво е да се прави разлика и да се употребяват правилно понятията ДЪРЖАВА и ДЪРЖАВНОСТ защото когато "пикаш" на държавата , пикаш върху мен и върху себе си ( ако си БГ ) , а когато "пикаш" на държавността - пикаш на калпавата , корумпирана и престъпна администрация , която от 1944г. насам работи все така - срещу род и родина.С останалото съм съгласен !
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямало санитари дори и за 3000 лева в Пирогов. Пожелавам на медиците да останат без хора дори и за 30000 лева. Обезкръвяването на здравната система е много полезно нещо за свободата ни.
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако наистина даваха по 3000 лева на санитарите щяхме да сме най санираната и санитаризирана държава в света бе, лъжци.
24
3
 
11
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Президента наложи вето, защото е предвиден ЗАТВОР за споделено пътуване. Качвате братовчед си в колата, дава ви 5лв за бензина и ви затварят. ХАРЕСВА ли ви?Радвайте се, че имате президент, който НЕ Е от мафията.
23
0
 
1
 
! Отговори
Заинтересован до 29 преди 3 години
Човек, набрах 02 9154 411, от там ми вдихнаха буквално на второто позвъняване, само с три думи ми разбраха запитването и ме прехвърлиха на личен състав. Стана изумително бързо. А разговора си препредадох в долните ми постове.
22
0
 
5
 
! Отговори
Сафридис Зарганис преди 3 години
Колкото и да протестират копърките скумрии няма да станат.
21
0
 
4
 
! Отговори
Заинтересован преди 3 години
А да, финала на разговора: "Много обаждания ли получихте - ДА. И колко постъпиха - НИТО ЕДИН".
20
2
 
6
 
! Отговори
Нормален преди 3 години
ДО КАТО НЕ ИЗГОНИМ бОКО ТИКВАТА, НЯМА ДА ИМАМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА.
19
0
 
8
 
! Отговори
Заинтересован преди 3 години
Да им облекча малко работата на личен състав на Пирогов. Задължително условие е да сте прекарали Covid и за имате доказани антитела. И наистина чистите пари ще са над 1000 лева, но нищо общо с 3000 лева! Предавам ви разговора си от преди минути.
18
0
 
7
 
! Отговори
Заинтересован преди 3 години
Е, току що си говорих с личен състав на Пирогов. Побъркали са ги от телефонни обаждания и изобщо заплатата не е 3000 лева!!!
17
5
 
4
 
! Отговори
радеффф промяната преди 3 години
Да ходят да се оплакват на Фигуранта, той че ги оправи
16
2
 
6
 
! Отговори
Заинтересован до 21 преди 3 години
Ахаа, свободните и независими медии в България, която впрочем е след Папуа Нова Гвинея в индекса по свобода и независимост на медиите. Е, хубав източник сте намерили. Защото 3000 лева заплата за санитар в болница няма от времето на Виденов.
15
1
 
16
 
! Отговори
Заинтересован преди 3 години
Къде бе, къде има 3000 лева заплата за санитар!!! Ще работя без маска дори! Гол до кръста ако искате! Кажете къде санитар получава 3000 лева ?!?!?! Или защото вчера един излъга по ТВ и вие клъвнахте като шарани на ***! Санитар в Русе получава МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА! В Пирогов най вероятно около 900 лева!
14
2
 
7
 
! Отговори
На дървена ваканция преди 3 години
През 90 те какви стачки имаше , не е като сегашните джендърска манифестация на жълтите павета.
13
1
 
7
 
! Отговори
Arbeit преди 3 години
Пропуснах санитар в болница или Ковид Доброволец. Но е вярно. Така като се замисля има поне 10 отрасъла, където не се изисква интелект и могат да отидат всичките тези бармани, сервитьорки, хотелиери, бакшиши. Ако могат само да въртят геврека бакшишите, да отидат международни шофьори, ама за там се иска интелект.
12
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как не спряха да *** - най-наглата напаст - бакшиши и кръчмари ! Опищяха света тия крадци ! Оня Алибегов е като супер рецидивист в главата , а мисирките го пускат всеки ден по тв ! ДА ВИ ПИКАМ НА ДЪРЖАВАТА !
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"По някакъв повод аз също обмислям варианта да стана таксиметров шофьор. Така се стече живота ми. Електроинженер съм по образование, но на този етап повече от 50...60 метра пеша ми е трудно да премина. А с 200 лева ТЕЛК очевидно няма как да се живее."Щом премиер може да стане, ти защо да не можеш
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов тайно ги подкрепя
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На задния прозорец на джипа на Боко пише:"Роден да управлява такси, принуден да ръководи държава"