Според зодията: Кой първи ще ви разбие сърцето?

Лъвовете са много прями и егоцентрични хора
28 ное 2020 23:00, Теодора Драгоева
28
Според зодията: Кой първи ще ви разбие сърцето?
Pixabay

Изживяването на споделена любов е един от най-щастливите периоди в живота на човек. Всеки търси любов, която да е истинска и завинаги. За съжаление в много случаи, след време, някои отношения се разпадат. Било то заради взаимно отчуждаване, несходство в характерите, изневяра, изстиване на чувствата или нещо друго. 

Винаги единият от двамата партньори по-бързо осъзнава, че връзката се е изчерпала и по-смело взема решение да я прекрати. Той е в ролята на онзи, който разбива сърцето на половинката си, поемайки инициативата за скъсването.
 
Разделите са изключително болезнени, тъй като дори и след прекратяване на връзката, спомените продължават да носят тъга.
 
Така че, за да сте наясно кой действително може да разбие сърцето ви, ако нещата помежду ви не са гладки, вижте информацията за следните 5 зодии:
 
Близнаци – днес са влюбени във вас, а утре ви предлагат раздяла
 
Близнаците са много независими, непоследователни и им е трудно да се обвържат с един човек задълго. Когато са в сериозна връзка, те са склонни да правят всичко възможно да накарат другия човек да се чувства специален. В същото време те могат да изстинат към половинката си, но известно време да не го показват изобщо. Даже напротив, те ще се правят, че всичко е перфектно, докато един ден сервират на партньора си, че имат нужда от пространство и му предложат двамата да си вземат почивка един от друг, уж само временно.

Лъв – ще ви зареже, ако сметне, че не сте достойни за него
 
Лъвовете са много прями и егоцентрични хора. Те са изключително уверени в себе си. Те са от индивидите, които ще ви покажат, че са охладнели към вас, веднага след като го почувстват. Лъвът няма да скрие от половинката си, че вече не я чувства за свой достоен партньор. Представителят на този знак ще ви зареже безцеремонно, особено ако не покривате всичките му изисквания. Нещо повече, той със сигурност ще се раздели първи с вас, ако усети, че връзката ви е зациклила на едно място. Лъвовете имат голям фен клуб от почитатели и не желаят да си губят времето с безперспективни връзки.
 
Останалите зодии вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно така, първо им разпорваш гза и после вадиш лексикона- коя зодия си, кой ти е любимия цвят, коя ти е любимата песен...и почва идва време да туриш хуявъв устенцата докато още мирише на гза им.
9
1
 
7
 
! Отговори
до 16 преди 3 години
До АнонименЗащото не си виждал негърски
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За лава ее кажа само при условие че го предадат или се опитват игрички иначе никога дори и да се случи сте иска да всичко по приятелски
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СПАЛ съм с 3 близначки - като дъска са бате, стоят на едно място като чувал с цимент
6
2
 
11
 
! Отговори
Астролог преди 3 години
Стрелците жени така пъшкат, че комшията викат полиция!
5
1
 
4
 
! Отговори
Надя Меката преди 3 години
Аз винаги си избирам мъже които не са зодии!
4
4
 
6
 
! Отговори
Петьо еврей преди 3 години
Аз първо ги разбивам вгз и после задължително питам коя зодия са!
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не факайте телци, пълни са с гонорея!
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много обичам с големия топор да ора женски стрелци. *** като кози на шосе!
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сме зодий!