Ледена страст: Заработи пързалката на стадион "Юнак"

На съоръжението се спазват всички противоепидемични мерки
7

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От началото на декември в София заработи ледената пързалка на стадион "Юнак", която е готова да посрещне всички любители на пързалянето с кънки.

Съоръжението отвори врати при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Емблематичното спортно съоръжение се намира между Националния стадион "Васил Левски" и метростанцията и вече посрещна първите си посетители.

Носенето на предпазна маска на пързалката е задължително, а на място има и дезинфектанти.  На няколко места са поставени и табели, призоваващи за спазване на противоепидемичните мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стадион "Юнак" в държава преливаща от бунак, бива! :)))))))))))))
6
1
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Смешна държава,смешни управници
5
0
 
4
 
! Отговори
Дани преди 3 години
Как така спряха тренировките на децата в спортовете, които практикуват, а на пързалката могат да ходят?Съгласен съм с #3.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От 29.11.2020 г. в Москва на Червения Площад заработи "ГУМ-каток" - най-голямата открита ледена пързалка в Европа.
3
3
 
3
 
! Отговори
1212 преди 3 години
Интересно. Затвориха всички спортни мероприятия за деца а пък отвориха пързалка за дъртите да обменят по бързо грипчето. Няма такова малоумие.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За всички леденострастни.Петият заключителен етап от Купата на Русия по фигурно пързаляне ще се проведе в Москва, в 14-хилядния леден дворец "Мегаспшорт Арена" от 05 до 08 декември. Ще се състезават фигуристи и фигуристки както МСМК, МС, така и КМС /юноши и девойки/.
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това дали е разумно. Капацитета и е 150 човека, при най-високата смъртност в света си е направо безумие да се допуска струпване на токова хора на едни място. Само за пример в така хвалената Швеция още от самото начало беше забранено събирането на повече от 50 човека на едно място, а от месец ограничиха до 8 максимум. Или щом собственика е ЮЛЕН всичко е разрешено.