Буферните паркинги на метрото – безплатни и пълни

Безплатното паркиране ще бъде опция и в петък
7

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Повишени нива на фини прахови частици и неблагоприятни метеорологични условия ще има днес и в петък в София. Най-високи са стойностите в кварталите "Павлово" и "Хиподрума", където са отчетени завишения от два-три пъти над нормата.

Още по темата
Затова на 3 и 4 декември в буферните паркинги към станциите на метрото паркирането е  безплатно. Това повиши интереса към тях през днешния ден, видя проверка на фоторепортера на Dnes.bg.

Паркингите на метрото са 6 и са разположени на бул.“Цариградско шосе“ при Интер Експо центъра, на бул.“Джеймс Баучер“ и бул.“Черни връх“, при "Бизнес парк София", два паркинга на метростнация "Бели Дунав" и в центъра на метростанция "Стадион Васил Левски".
 


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен "Каква е логиката" ами чиста алчност, мъни трябват от билетчета по евро.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Паркираш в буферните паркинги на метрото, плащаш, влизаш в него и получаваш - ковид 19 без да си поръчвал. Казано просто общината се занимава с ковид СПАМ.Някой трябва шамароса това гнездо на мошеници.
4
1
 
3
 
! Отговори
1212 преди 1 месец
Затвориха училищата, напълниха метрото.
Логично.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
алооо даскалице Йордано, акъла ти де е. Вреш народа по автобуси и метро в условия на зараза и смърт. ама ненонормална си ма кукло
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
в тая зараза да се набутам в метро, да не ме е е..ал луд на мокър вестник. Карам си колата и не ми дреме, онея електората гербав ще горят гуми аз ще се бутам в навслицата заради тях. Аде нема нужда. Лятото в огромния трафик що няма частици....
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква е логиката в пандемията ПРЕЗ ЗИМАТА хората да бъдат стимулирани да пътуват събрани на тясно и непроветрено?