Проверки в центъра на София заради струпване на хора

Много хора са се събрали около коледния базар
13 дек 2020 15:27, Нели Христова
26
Проверки в центъра на София заради струпване на хора
Снимка: БГНЕС

Полицейски екипи проверяват спазването на противоепидемичните мерки в центъра на София. Служителите на „Жандармерията“ бяха изпратени при Коледния базар в столичната Градска градина, където е имало струпване на хора.

Заради сериозното струпване на хора в района пред Народния театър „Иван Вазов“ и около немския коледен базар на място бяха изпратени два екипа на „Жандармерията“.

Единият от екипите бил зает и с регулиране на трафика в района, тъй като по околните улици имало задръстване от автомобили.

От пресцентъра на Вътрешното министерство потвърдиха пред БНР, че става въпрос за действия на полицията във връзка със спазване на противоепидемичните мерки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любими са ми ПИШКОНОСЦИТЕ! Нослето виси като пишлe над маската, и гледа гордо, че е надхитрил системата. Надхитрил си, докато дойде пневмонията, твaр.
17
5
 
9
 
! Отговори
Днеска бях... преди 3 години
В голям магазин ,отвън имаше полицаи и охрана вътре пълно с хора със маски до брадата и с големи грозни носове от вън ! То *** като не разбира ,аз ли да го уча ,а полицията е проформа и на тях не им се разправя с никой ! Е ще има някой глобен да се отчете дейност ,НО гледки като тази са масово ! Властта е толкова компрометирана ,че всичко живо и прави на пук !
16
6
 
8
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Тук не знам дали забелязвате един и същи човек (по стила прилича на жена) спамва едно и също с леки вариации като ни укорява че не искаме да се закопаем живи в избите и да носим противогази. Естествено както винаги подобни хора едва ли спазват собствените си препоръки, а си харчат с кеф получените от ГРОбарите сребърници.
15
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 14 Влади,много си ***/***! следващият път като се разболееш, недей да викаш нова тв, че няма кой да те лекува!
14
6
 
4
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
Поне да не ги обричаше на неграмотност, егоизъм и малоумие... Ама нейси! Яж си салама, подарявайте си китайки *** и се мисли за свободен. Март месец, когато пропищиш, че ти е лошо, а нямаш 10ст. за дъвка, аз няма да се чувствам виновен, че не ми е жал за теб.
13
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Най-хубавият подарък в тези тежки времена е всички да бъдем живи и здрави, заедно със семействата си на празниците и да посрещнем новата година!
12
13
 
8
 
! Отговори
До 14 Влади, преди 3 години
И миналата пък и предишните години си отиваха хора ,но тогава не беше заради някой ...Не се чувствам виновен за ничия смърт и спя спокойно. Не мисля да обричам себе си и децата си на принудителен затвор заради нещо за което нямам участие...
11
13
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Какви подъръци ви тресат, всеки ден умират хора, светът е пламнал, а вие си мислите за пазаруване! Айде укротете се, можем да изкараме една нова година у дома, само със семействата си, нищо няма да ни стане ако не отидем на пазар или на ресторант по празниците! Смирете се, иначе природата ще ни приземи!
10
8
 
8
 
! Отговори
Владислав преди 3 години
До ЖивТи може и да си жив, но много умряха заради такива като вас!
9
9
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Ами протестите, там няма ли струпване на хора, вече месеци наред?! Защо не ги проверявате, а само охранявате, докато поругават държавните институции?!
8
8
 
3
 
! Отговори
Ако говедото не се преди 3 години
Струпва, няма да е българин.Стара византийска и после турска поговорка.
7
4
 
23
 
! Отговори
ех лелееее преди 3 години
Ами нормално е да има струпване в центъра! Виж в полето около Враждебна ако има, вече ще е ненормално.
6
18
 
25
 
! Отговори
Жив преди 3 години
В момента съм пред театъра Иван Вазов! Да, има хора . Деца играят ,хората пият кафе, приказват си...така е защото сме живи. Дошли сме по желание за да дишаме чист въздух. Нещо против гражданските ни права?! Тези дето се възмущават очевидно са си заврели главите под юрганите и дишат ...през маска. На който не му харесва да не излиза . Една година става вече затвор. Колко още не знаем. Пийте ,яжте и си носете новите дрехи. Един ден ще искате Ама няма да можете ...
5
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВутеТрябвало е да продължат да режат главите на родоотстъпниците и терористите и всичко щеше да е наред
4
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 4Ти специално можеш да се върнеш в селото от което си дошъл!
3
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Управляващите герберасти ги устройва най-много, ако изчезнат хората. Къде да идем в милионен град, да се изпарим ли?Я марш!Оставка!
2
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя Коледен базар да го бяхте разпръснали из цялата градина, че да не се тъпчат хората на 50 квадрата! Поредните недомислени решения на общинарите!
1
10
 
20
 
! Отговори
Вуте преди 3 години
Смърт на фашизма...Свобода за народа!До копоите... Едни ваши другари се снимаха с партизански глави преди години... След това яко реваха, които останаха живи, че били по разни лагери... Та си добре помислете, що правите с Народа!