Част от спирка се срути върху главата на жена в София

Пострадалата казва, че друга ламарина е висяла от тавана на спирката
14 дек 2020 09:39, Ния Христова
26
Част от спирка се срути върху главата на жена в София
Снимка: БГНЕС
Част от спирка на градския транспорт падна върху главата на жена в София. 
 
"Случи се, докато слизах от автобус. Не знаех какво ме очаква и гледах в краката си. В същия момент ламарина ме удари в главата. Добре, че бях с шапка. В момента съм добре", разказа за случилото се Цвети Георгиева в ефира на Нова ТВ. 
 
Пострадалата сподели, че друга ламарина е висяла от тавана на спирката няколко дни.
 
"Всички спирки в "Младост" 4 са такива. Целите са ръждясали, без никаква поддръжка", обясни Георгиева. 
 
Жената посочи, че не е подала сигнал към институциите, тъй като смята, че няма кой да я защити. От Столичната община заявиха, че спирката предстои да се ремонтира и в момента е обезопасена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Life или жизнь преди 3 години
До Анонимен 10: Марката е "Фъндолина", модел "***". Иначе Юрданка много краде. Хубавото е, че Тиквата няма да я остави да свидетелства срещу него. Лошото е, че Другарят набеден за "прокурор" , също е на хранилката.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да се консултира с адвокат тъй като това е държавна собственост или на градска мобилност би могла да ги съди :)преди време една позната я нахапаха улични кучета на последната спирка на тм 7 борово (малинова долина)и после осъди общината и изплатиха обещетение.
20
3
 
6
 
! Отговори
!!! преди 3 години
до 15Кметицата е оперирана от срам. Аке не беше отдавна да се е обесила пред входа на Московска 33.
19
3
 
9
 
! Отговори
"Още от същото& преди 3 години
Нали си избрахте Сандъкова, нали това искахте: мафия, прикрити сделки с общинска собственост, корупция... И само това ли е? Всеки който е минавал през "Бъкстон", "Гоце Делчев" ще остане потресен - от блок до блок - 5 метра. Съседи си подават солницата през балкона. "Центъра за градска имоболност" не си мърда пръста за инфраструктурата, само нови автобуси са им в главите, защощо от сделките с тях се падат пари от рушвети и комисионни. Спирките и хората дето висят по тах - кучета ги яли.
18
3
 
5
 
! Отговори
Мария преди 3 години
До 15 абсолютно прав.Не знам дали селсъвета на София знае къде се намира Бъкстон или Борово.От дестилетия там нищо не се променя. Няма тротоари, а там където са останали са царство на колите. Кал дупки и неравности. Когато пък вали сняг е цяла трагедия да се бориш с леда и снега.Единствено има безумно строителство.Блокове са затворили улици, но това са подробности
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Всички спирки в "Младост" 4 са такива. Целите са ръждясали, без никаква поддръжка"Видими резултати.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега осъди общината и Бойко ще плати съдебния акт !:)
15
3
 
20
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Радев е виновен - аз често го засичам да чупи спирки и да кърти пейки. Не е лошо момче ама кат са напии не знае какви ги върши....
14
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А в Бъкстон няма дори тротоари. Селяните директно от външния *** се мятат на джипките. Задупките около 10 см дълбоки и 50 см широки да не говорим. Кметицата живее в съседния квартал.Не се ли срамува да живее в най-западналата столица на ЕС?Мен лично ме е срам.
13
3
 
23
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
А направило ли ти е впечатление колко време оцелява чисто нова спирка,градинска пейка,контейнер за смет и прясно боядисана стена на сграда??? Максимум ,една седмица ! Всичко ново се троши и мърля! Софиянски беше кмет преди 20 години ,тогава ние бяхме млади и пазехме София. А голяма част от днешните млади и тинейджъри проявяват фрапираща малоумщина и неспазване на ред,норми и закони .Огледай се ,вижздаме го всеки ден!*** София! ..И не ми хвали Икарусите,!
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
RРобска психика и толкоз!
11
0
 
7
 
! Отговори
до колегата преди 3 години
Преди време си купих подобна шапка, те са нещо като строителна каска с камуфлаж като плетена шапка, а за лятото имаш модели с козирка, като си ходя на село си я нося, защото все някъде ще си хлопна главата- полезна е , също като подсилените против пирони обувки- направени като маратонки, но те предпазват в работилницата.
10
0
 
22
 
! Отговори
м дааа преди 3 години
Така е в Бг :гледаш си в краката да не се спънеш или пропаднеш в шахта без капак ,ама то все от някъде ще ти дойде на главата.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква е марката на шапката???
8
4
 
16
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Ейййй, а при Стефан Софиянски какво беше хубаво - миеха се улиците всяка седмица, подмени всички автобуси и тролеи (аз по негово време не помня да съм се возил на мизерен Икарус). А и Халите добре, че не продаде, а ги остави общински и могат да се правят фермерски пазари там... Добре и сега има кметове на райони, които не са мутри - Трайчо, например, е прекрасен кмет - не се разпадат сгради в района му и е много приветливо. Ане да се махат мутрите, че нищо не са направили за София.
7
1
 
12
 
! Отговори
баба Ленче преди 3 години
И аз искам такава шапка... Може ли информация откъде мога да с снабдя?
6
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото Боко е построил, другите не могат да го ремонтират даже. Само подмяна им върши работа.
5
6
 
13
 
! Отговори
На Ханко Брат чичаму преди 3 години
Не се спря Станишев. Клати генерала, стабилността му де и тази на белчинската рабфаколожка.
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фандъкова изпълни предизборнито си обещание и влезна по кварталите.
3
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При управлението на мутрите е така. Не свикнахте ли вече?