Спират водата в части от „Бояна“ и „Горубляне“ на 7 януари

Причина са строително-ремонтни дейности
Обновена: 6 яну 2021 08:58 | 6 яну 2021 08:58, Елка Василева
0
Спират водата в части от „Бояна“ и „Горубляне“ на 7 януари
Снимка: "Софийска вода"

На 7 януари 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Беловодски път“, кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Секвоя“ от ул. „Балканска война“ до ул. „Беловодски път“
ул. „Саша Попов“ от ул. „Балканска война“ до ул. „Секвоя“
ул. „Беловодски път“ от ул. „Секвоя“ до ул. „Севастократор Калоян“
ул. „Илия Кутев“ от ул. „Учителят“ до ул. „Беловодски път“
карето между ул. „Георги Рилски“, ул. „Богова Стъпка“, ул. „Църковна“ и ул. „Беловодски път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Беловодски път“ и ул. „Секвоя“.

На 7 януари 2021 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Долците“, кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Долците“ и ул. „Цветна градина“ от ул. „Самоковско шосе“ до ул. „Долците“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Долците“ и ул. „Цветна градина“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Четири мобилни екипи ще ваксинират възрастни софиянци
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари