Проблеми след дъжда промениха маршрута на автобуси в София

Вижте кои линии са с временно променен маршрут
12 яну 2021 07:50,
6
Проблеми след дъжда промениха маршрута на автобуси в София
Снимка: БГНЕС

Поради наводнен участъка в кв. "Требич" затвориха за движение пътят "Требич" - Илиянци. Автобусите от линии №27 и №29 са с променен маршрут.

Има паднали дървета от валежите в района на с. Плана. Скъсен е маршрута на автобусите от линия №70. Работи се по отстраняването им.

През цялата нощ продължи непрекъснатото наблюдение на критичните места, на нивата на реките на територията на Столичната община, като и в момента дежурните аварийни екипи на Столична общината и Пожарната са на терен в Нови Искър, съобщават за БНТ т общината.

Временно са променени маршрутите на няколко автобусни линии до отстраняване на завирявания и оттичане на повърхностни води. Автобусите от линии №23 и №26 продължават да се движат по обходен маршрут, заради наводненият ЖП мост на Зебра в Нови Искър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Резултата от работа, работа, работа. Да се радваме, че ще има вода в язовирите (дето вец-овете на наще хора я източиха).
3
0
 
5
 
! Отговори
мани-мани преди 3 години
Това като за капак след тегави месеци. Тъкмо се ентусиазирам за къщичка около София и като се случи нещо такова и видя цялата ни непригодност си казвам, къде ще ходиш, я си стой в града.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ще се оправдаят с природата. Те не бяха виновни за подгизналите метростанции, дъждът беше.
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Паднали дървета, неподдържани пътища - това е резултата от управлението на мутрите, а те управляват в София от 10,11,2005 година.