Видео показва катастрофата на Околовръстното в момента на ударите

Заледен път и висока скорост са причината за верижната катастрофа
13 яну 2021 08:14, Александър Попов
243
Видео показва катастрофата на Околовръстното в момента на ударите

Мокър и заледен път, както и несъобразена скорост са причините за верижната катастрофа на околовръстния път при "Симеоновско шосе".

8 автомобила се сблъскаха, двама души пострадаха, а щетите по автомобилите са сериозни.

Още по темата
В социалните мрежи бе качено видео, което показва точно момента на катастрофата.

По информация от Спешна помощ пострадали са двама души – жена на 36 години, която е с контузия на главата и съмнения за комоцио, както и мъж на 46 години. Жената е откарана в "Пирогов", мъжът – във ВМА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
2
 
20
 
! Отговори
Kuro Tores преди 3 години
Този последния даже караше без фарове и не използва спирачки сигурно е и пишел на телефона...
181
2
 
17
 
! Отговори
Съгласен преди 3 години
До анти майнаНа същото мнение съм. Отделно, този и никакви светлини нямаше отзад...Бил съм на мястото на човека с Ауди 80 - да овладееш колата, спреш без да удариш другите пред теб и някой да те натресе в следващия момент - адски дразнещо.Освен хлъзгавия път, при повечето от тези си личи превишената скорост и паническото скачане върху спирачките, съответно поднасяне, завъртане и прочее, та дори и някой да може да избегне ситуацията, другите да не му оставят шанс.
180
4
 
20
 
! Отговори
анти майна преди 3 години
пълни ***... ама най-големия е тоя дето въобще не натисна спирачките дето се вряза яко в лявата страна в края на клипа... никакви спирачки... столичани брато...
179
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"За лявата лента вина има и първта кола, която удари спрелите коли, защото не намали навреме и не даде възможност на к"Бла бла бла, неписани правила няма. Има Правилник за движение по пътищата и лична отговорност. Не може човек да е толкова *** и да има шофьорска правоспособност. Как водача с камерата спря без да му светкат с авариики. Ей така пред теб стена от коли, всички спрели ама газ в мелето щото няма аварийки. Да се погрижи за хората отзаде .... дано не сте шофьор
178
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Верно не си пуснаха аварийките..... После пред застрахователя ще кажат, че тоя отзад ги е натресъл върху този пред тях и ще гледат да цицат лев.
177
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам кое е по- болезнено за тия пишман шофьори?Това, че си потрошиха колите?Или това, че имаше други, които успяха да се справят успешно със ситуацията без щети.Като знам манталитета на българчетата, второто боли в пъти повече, злоба, завист и слаби шофьорски умения.Истината боли.
176
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 180С кое ги оплюхме, с това, че казахме истината ли?! Много е важно някой да ви прегърне и да ви каже "Не си виновен ти...виновно е правителството. Какво като си карал бързо, без да спазваш дистанция и с летните ***".Онова момче, където снима видеото и спря като пич на 30 метра от мелето, и него ли сме оплюли?!Не трябва да караме внимателно и адекватно, така обиждаме некадърниците и непрокопсаниците на пътя, нали?!
175
4
 
8
 
! Отговори
Мойто момче преди 3 години
До До требе си секираБългарина трябва да има страх от закона. При тато всички бяха по-ниски от тревата. А сега е анархия.
174
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скапана нормативна уредба, защото в Европа като го цъкнат с камерата на кръстовището и му режат на бугарчето една огромна глоба.У нас съдията му прави кафенце, прегръща го автралопитека и му казва "Брат, няма да се пуашиш, у нас тия камери нямат доказателствена стойност и не ги зачитаме за доказателствено средство, мачкай...!"Затова и никога няма да се оправим, бугарчето навън по- ниско от тревата, дойде тука и почне да наглее и безчинства на пътя, щото няма закони, ножът е дървен.
173
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурен съм, че всички пишещи тук и плюещи против шофьорите в катастрофата, при подобна ситуация ще се нанижете по същия начин.
172
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отказвам се, ти му цитираш на *** закона, където са му вменени задълженията като водач на пътя, то ти цъка минуси.Трепете се, какво ми пука за вас....
171
7
 
3
 
! Отговори
До требе си секира преди 3 години
Вероятно не знаеш, че никъде и никога по света свръхвисоките наказания не са спряли нарушителите или престъпниците. Съвсем друго нещо трябва и това се знае - трябва за всяко нарушение/перстъпление да има наказание, като наказанието изобщо не е нужно да бъде тежко.При тази катастрофа с осем коли, проблема е друг - лоша организация на движението и необработен против заледяване път. Може би и някои от шофьорите имат вина, но всичко е много относително.
170
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кога взе книжка за втори път, за трети, четвърти, пети, ..-------За много остроумен ли се мислиш?Ха познай как може да си взимал книжка четири пъти?
169
1
 
14
 
! Отговори
Тука си требе секира преди 3 години
Българистанецо не разбира от добро. Да слагат камери навсякъде, глоби по 5000лв, конфискуване на автомобили, затвор за каране дрогиран и пиян и т.н. По-добре така отколкото утре някой кел..еш да ти убие детето.
168
5
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Колкото до зимните гуми, аз в София не съм видял шофьор да няма отделен комплект зимни гуми, това даже бие на фанатизъм. Отделно, че и зимните гуми на лед не помагат.
167
0
 
4
 
! Отговори
До 168 Позна преди 3 години
Казваш, че преди 22 години за пръв път си взел книжка. А кога взе книжка за втори път, за трети, четвърти, пети, ....
166
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повечето са стари бангии. Бас държа, че гумите им са леш. Направи ми и впечатление, че повечето не си пуснаха аварийките след удара, явно надявайки се някой и тях да нахака и да вземат и те пари.При такива условия се спира на скорост, за да не блокират колелата. Ако все пак блокират се помпи спирачката.
165
11
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Няма как да знаеш, че пътят е заледен и няма как да знаеш, че някой е спрял в лявата лента. Но се знаеше, че температурите ще падат и мокрият асфалт ще хване ледена коричка. Така че основната вина е в тези, които подържат пътя. Но понеже са ГЕРБ, те винаги са безгрешни. Жалко, че самоковската дърта па ча не я отнесе рака още преди години.
164
0
 
7
 
! Отговори
До 164/167 преди 3 години
Добре, че има подобни дискусии във форумите, че да прочетете какво пише в закона.
163
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Лош закон, но закон." Така е разписан, че кмет, пътно и общи си връзват гащите отвсякъде и няма как да е виновен друг, освен водача.Виж, за дупка, или пропаднала шахта, несигнализирана може човек да си търси правата.