Премахват незаконни гаражни клетки в девет столични района

Първите гаражни клетки ще бъдат отстранени в район "Овча Купел"
15 яну 2021 12:37, Ния Христова
11
Премахват незаконни гаражни клетки в девет столични района
Снимка: БГНЕС
Започна премахването на незаконни гаражни клетки в 9 столични района. Премахването ще се извършва поетапно, като първите гаражни клетки, които ще бъдат отстранени са в район „Овча купел“. Предстои да започне работа и в район “Красна поляна“. Предвидено е премахване на по 20 гаражни клетки на ден, съобщиха от Столичната община, предаде БНР.
 
Предстои да бъдат премахнати общо 197 гаражни клетки в „Изгрев“, „Красно село“, „Люлин“, „Младост“, „Овча Купел“, „Надежда“, „Слатина“, „Подуяне“ и „Красна поляна“.
 
Общо за повече от 1300 гаражни клетки са влезли в сила и подлежащи на принудително изпълнение заповеди за премахване.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Л.Иванов преди 3 години
Ако някой иска да продаде подобни гаражни клетки, може ли да ги обяви- за хора като мен, които търсят да си закупят.
8
1
 
2
 
! Отговори
Racer преди 3 години
Да ги махнат всички тези грозни бетонни клетки.
7
3
 
5
 
! Отговори
Това е зле преди 3 години
Хората скриха колите си от крадците в гаражите, но сега крадците им махат гаражите, за да могат да крадат по-лесно. Друго трябва в СофияДа се спре обшествения транспорт, докато не завърши епидемиятаДа се премахнат платените зони за паркиране като доказано вредни и служещи само за печалба на мафиятаГлоба за тези, които искат да се забрани регистрацията на автомобили над някаква възраст, защото както навсякъде по света, това ще доведе до по-стари колиВсяко домакинство с кола, е не половината
6
1
 
2
 
! Отговори
до Това е добре преди 3 години
по т.1 - така е, но за тях е окпо т.2 - няма изгода, не може много да се краде по т.3 - въвеждане на зони не решава проблема, а го задълбочава и показва неконентноста на общинитепо т.4 - има автомобили на по 20 г много по-поддържани от някой "нов внос"по т.5 - рег.табели вече не се сменят при продажба в друга общинапо т.6 - това просто няма как да се случи, данъка на движимо имущество да е обвързано с адресната рег., с шоф.книжка по можеАбе мислете малко преди да пишете!
5
7
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
То това им е целта - под предлог, че хората от квартала го искали. Ако обаче питаш които и да е от житлите на даден квартал, ще ти каже че е иска да е зона.
4
6
 
8
 
! Отговори
Бай Баяни преди 3 години
Биче, искаш да кажеш,че социализмът си отива, да спим спокойно. Пустите му клетки-социалистки. Трудно ги премахваме в България, но ще стане. Надявам се на 4.04.2021 г. Хубав ден.
3
17
 
11
 
! Отговори
Доктор Хаос преди 3 години
Голяма грижа.Не е важно, че на улицата е пълно с *** и кофите са с отворени капаци та по лесно кучета, котки и др. Същества да се ровят в тях и да ги разнасят.А пък за счупрните плочки и дупките по пътя да не говорим.Живеем в тъмнина и хаос.Но ще премахнат незаконните гаражи та колите да ръждясват на улиците ...43914
2
7
 
8
 
! Отговори
Бико преди 3 години
Като гледах тези гаражни клетки от социалистически тип, както в СССР(там са ламаринени) си спомням Инокентий Смоктуновски от онзи филм където играеше крадец-филантроп. Крадеше скъпи "волги" на другарите от номенклатурата и ги продаваше, а парите ги даряваше на детски градини и домове. Беше вдигнал гаража с кран, за да изкара колата, а височайшия погледна отгоре, и не разбра,че е във въздуха- перспектива брат.Хубав ден. Нямаше кражби при социализма на коли, да ама не!
1
12
 
22
 
! Отговори
Рекет преди 3 години
Махнете ги. И направете Синя/ зелена зона !!!