Среднощна стрелба стресна семейство, търсят извършителя

На прицел били спалнята и кухнята им, защо?
Обновена: 17 яну 2021 19:31 | 17 яну 2021 19:28, Веселина Йорданова
21

Среднощна стрелба по апартамент в столичния квартал "Разсадника". Инцидентът прилича на този от новогодишното хоро в Ловеч, когато беше ранена жена. Няма пострадали, а само материални щети.

Обикновенна събота вечер - Мариян и жена му са в дома си, но към 22:00 часа се чува пукот, предаде Bulgaria ON AIR.

Оказва се, че в прозореца на кухнята им има дупка. А по-късно разбират, че спалнята също е била на прицел.

Веднага се обаждат на полицията и на домоуправителя. Семейството живее от една година в апартамента на осмия етаж и казват, че нямат проблеми със съседи, не дължат пари на никого.  

"Притеснени сме. Не е нормално да стоим вкъщи и да ни гърмят. По всяка вероятност е някаква пневматична пушка, защото не са бойни патрони. Сега са сачми, другият път може да са... не знам", казва Мариян.

Децата и родителите са много притеснени. Извършителят и причините за стрелбата засега остават неясни, а полицията продължава разследването.


21
Още по темата: стрелба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
10
 
! Отговори
емигрант преди 1 месец
браво, "европейска" държава...... смешници, къде ви е полицията и съдебната система бе, калъфи ?!!
18
2
 
16
 
! Отговори
Додо преди 1 месец
До дядо Мраз

Точно така е и точно заради това трябва да се легализира свободното притежание на оръжие с цел самозащита. Защото само тогава спазващите закона, нормални хора ще са защитени. Престъпниците и сега имат купища оръжие. Незаконно. А ако някой може да спре престъпник с оръжие в ръка, то това е само добър човек с оръжие в ръка. В сегашната ситуация престъпника с оръжие в ръка е наличен, но няма кой да го спре!
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя па кво плачка на мен преди години един малък талибан щеше да ми извади окото с някакъв мощен лазер купен от "али баба". Стои на балкона и свети на хората по лицата и после заляга зад парапета като почнат да го псуват и се хили като кaтил.И тая работа в новината най-вероятно е същата.Малкия наркоман е взел пушката докато баща му се налива с ракия и е гърмял през балкона.Може да е гледал филма "американски снайпер".Сега като го намерат кой е ще има "боксьор от разсадника"
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да извикат хорейшу, до 5 минути ще им каже откъде са стреляли, а до 45 заедно с рекламите, кой го е направил. :-)
15
0
 
12
 
! Отговори
Alex преди 1 месец
Разсадника, бл. 11, вх. Е. Велик квартал на пияници.
14
0
 
7
 
! Отговори
дядо Мраз преди 1 месец
До Додо

И сега много елементи притежават незаконно огнестрелно оръжие.
13
2
 
5
 
! Отговори
Пуцай Куме-луд съм! преди 1 месец
Гледайте филма за италиянската мафия "Фалконе".
Там ясно обясняват причините за такива (нощни) стрелби.
12
2
 
10
 
! Отговори
Додо преди 1 месец
До Тошко
Свободното притежание на огнестрелно оръжие с цел самозащита, уви, с всичките му недостатъци е единствения начин да оцелеем като нация. Както и връщане на смъртното наказание и увеличаване на раждаемостта до и над нивото на естествената смъртност. Всичко друго - ваксини, евроатлантически бълнувания за ценности, толерантност, "права" на жени и гейове, стратегия за детето, фалшиво интегриране на хора от несъвместим етнос и т.н. е туморно за България и захранва сатанинския кабал.
11
1
 
13
 
! Отговори
111 преди 1 месец
Нищо лично,просто кв.Разсадника- Вагон Ресторанта.Там е така !
10
6
 
20
 
! Отговори
Тошко преди 1 месец
Как да се разрешат оръжия на този страхлив, прост, завистлив и импотентен народ. За една година ще станем 5 млн.
9
4
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
НЕ Е НАРОЧНО, А ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ!!!

СЪЩОТО КАТО ВЪВ ФИЛМА С БРАД ПИТ: ВАВИЛОН 2006

НО МОЖЕШЕ И ДА СТАНЕ ИГРАЧКА ПЛАЧКА!!!
8
0
 
26
 
! Отговори
Полуграмотна преди 1 месец
Тези, които пишат по форумите обикновено допускат много правописни и т.н. грешки, но тези журналисти, които пишат статиите....Нямам думи за тях! Много често словореда в заглавията е потресаващ! В случая ми направи впечатление обикновеННата съботна вечер! Това се учи в началния етап на обучение. Срамота е! Със сигурност не е техническа грешка!
7
7
 
19
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Пияни и луди глави винаги е имало. Но това не е повод да не се либерализира закона за оръжията.Това е като ваксините ,всички казват ,че е добре да се ваксинираш са че не знаеш след ваксинация дали ще си жив.Помислете за хилядите бити и ограбени стари хора оставени на произвола на съдбата.
6
7
 
18
 
! Отговори
М да а преди 1 месец
С такъв матрял как да облекчат режима за притежаване на оръжие.
5
5
 
37
 
! Отговори
ПодобноНещо се случи преди 1 месец
преди години на мои познати в "Люлин". Вечерта на Никулден чули пукотевица и после видели, че в горната част на стъклото на прозореца на кухнята им има дупка от куршум.
Никой не си даде зор да разнищи този случай.
Нужни строги наказания за подобни стрелци-самодейци, защото те си правят кефа и се представят за мъжкари пред близките си, а после се крият като.../катеричките, пусита или както щете ги наречете/..., мислейки се за големи тарикати. Но тарикатлъкът им може да осакати или убие някого.
4
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нормалистан
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мерника на стрелеца е бил крив. Вероятно се е целил в друга спалня щом нямат дългове или врагове. А кой знае? Може и да имат, но да не искат да кажат защото това прилича на предупреждение. Сякаш някой ги предупреждава с тези изстрели. Но все пак прозорците са близо и не се знае къде е била целта. Криминалистите могат да открият.
2
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така е в Америка.
1
15
 
5
 
! Отговори
Първо стъклата... преди 1 месец
после ... главата.