Тайните партита в София не спират, поредни купонджии се барикадираха

Здравните власти и полицията цяла нощ са извършвали проверки
7 фев 2021 07:45, Ния Христова
251
Тайните партита в София не спират, поредни купонджии се барикадираха
Снимка: Pixabay
Тайните партите в София продължават. Здравните власти и полицията цяла нощ са извършвали проверки.
 
Снощи клиентите на столично заведение в полите на Витоша се барикадираха вътре при пристигането на проверяващите, съобщи bTV. Има информация, че на същото място и предния ден са съставени актове за нарушение на мерките срещу коронавируса.
Още по темата
 
В повечето случаи участниците в нелегалните празненства се крият или бягат през странични входове.
 
РЗИ засили мерките в София и в ресторантите към хотелите. Там ще проверяват дали има нерегламентирано хранене на хора, които не са регистрирани като гости на хотелите.

"Проверки ще има. Сигналите, които идват при нас, навременно изпращаме към КЗП. Апелирам гражданите да пращат такива сигнали до Министерството на туризма и други институции", каза министърът на туризма Марияна Николова.

Според издадената от здравния министър заповед в хотелите могат да се хранят само гости на съответното място за настаняване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
3
 
! Отговори
Инспектор преди 3 години
До ДемократПрости са да.Много прости.
99
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Истински демократСамо в държави като Сърбия още може да се пуши свободно в ресторантите, защото те не са част от ЕС!------- От доста време вече и в Сърбия не може. А Путин забрани пушенето на закрито мисля да не беше и преди нас.
98
4
 
11
 
! Отговори
Авокадо преди 3 години
До НЕКА ДА ИМАТова е самоограбване.Парти ха,ха,ха някаква дупка в която всички крещят за да се чуят.Четете книги и учете чужди езици за да не сте ограбени.
97
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Истински демократВече и в Сърбия е забранено пушенето в ресторанти и барове. Поне преди 2г го инициираха, не знам до къде са стигналиИзвън или в ЕС все тая
96
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Млади били, незнам си какво си. Ами като са *** ще караме още 10 години на затегни разлхаби и ще си го влачим този проблем. Тогава вече наистина ще са си пропиляли младостта.
95
7
 
11
 
! Отговори
анонимус преди 3 години
Какво очаквате от правителство от престъпници?! Погазват се изконни човешки права! Ако някой ушат престъпи вратата ми, ще го застрелям с тежки тупаници!
94
7
 
19
 
! Отговори
НЕКА ДА ИМА преди 3 години
Оставете ги на мира !!!Това са здрави млади хора с имунитет, защо трябва да им отнемате правата и свободите.Младостта бързо отминава сега, ако не я изживеят кога? Ограбвате живота на младите хора.
93
8
 
8
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Или се крият или бягат като ***! Като си такъв тарикат застлани като мъж и си поеми отговорноста! Заради такива *** мерките се протакват,но каквато държавата такива и обитателите. Примитивни индивиди.
92
5
 
5
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
селска работа
91
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Не! 96Не им стиска бе бате!!!Кога се пълни чекмедже,всичко е позволено!
90
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Китай просто щяха да ги разстрелят на място.
89
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
200 000 хиляди платени от Дубай и Фигуранта платени скота се търкаляха по жълтите павета една година и никой нищо не им направи.Събрали се няколко човека да пият по ракия и да се повеселят и цялата държавна машина тръгва да ги мачка.
88
6
 
21
 
! Отговори
Истински демократ преди 3 години
До: ДемократДиктаторският режим на Адолф Хитлер се е опитвал да забрани пушенето на цигари на обществени места, но без никакъв успех!Смятай колко много е "постигнала" демокрацията сега - на новите коли няма електрически запалки, а в Западна Европа пушачите ги затварят в специални остъклени кабини! Само в държави като Сърбия още може да се пуши свободно в ресторантите, защото те не са част от ЕС!
87
2
 
38
 
! Отговори
Не! преди 3 години
Искам да ги видя със същия патос да гонят истински престъпници.
86
24
 
32
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Ограниченията на свободата в името на сигурността са най-демократичната мярка, но българите са прости и не го разбират това нещо.
85
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е било по времето на гражданската война в Англия.Диктаторският режим на Оливър Кромуел, като пуритан протестант е забранявал масовите забави с танци, тъй като се е смятало, че когато мъже танцуват заедно със жени това непременно води до секс. Също така са забранили празниците като Коледа и Великден, защото затворите били препълнени с пияни мъже на 24-25 декември, които празнували нелегално Коледа! Та и сега май така...
84
0
 
2
 
! Отговори
До 107 преди 3 години
Пич...изобщо не знаеш за какво говориш.
83
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако има се*кс парти и там ли проверяват? Питам за мен, а не за един приятел.
82
19
 
10
 
! Отговори
Сорос преди 3 години
Ако тиквата разпусне юздите и всеки почне да си прави каквото иска, ще настъпи ноемврийската ситуация, тогава май ковид непукистите бяха по притихнали нещо в крайните си изкази колко безообиден е ковида.
81
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, там ли намерихте престъпниците? Затова ли по селата престъпниците вилнеят? Няма отърваване от доносниците, ей! Соца изглежда не си е отишъл.