Вместо шествие, бдение: Факли до къщата на ген. Христо Луков

МВнР осъди проявата и подкрепи Столичната общината
13 фев 2021 21:05, Красимир Ангелов
238

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Не беше допуснато провеждането на Луковмарш в София тази вечер като шествие. И тази година столичният кмет Йорданка Фандъкова издаде заповед да се прекрати проявата.

Още по темата
СДВР и жандармерията не допуснаха шествие, но позволиха на събралите се да проведат бдение пред къщата на генерала.

Събралите се хора бяха разделени на групи, които по най-краткия маршрут да стигнат до заявената крайна точка.

Същевременно в позиция външно министерство изрази пълната си подкрепа за Столичната община и всички останали отговорни институции, които забраниха провеждането на Луковмарш.

"Тази тревожна проява на антисемитизъм, ксенофобия, омраза и нетърпимост няма място по улиците на София", се чете в позицията на МВнР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се забранят и прайдовете . Ако не ги забранят добре е да се използва газ за масова " екскурзия" на софийскитежендери към отвъдното
101
24
 
2
 
! Отговори
DDD преди 3 години
луков е толкова български "герой" и "родолюбец", колкото аз съм космонавт!... И си заслужава да го възхваляват над.русани пик.льовци, които се правят на мъже, не виждали никога казарма!... Пълна пародия!... Същите сте като ***, които мразите! Гледах ви вчера. Когато сте тъл.па сте велики, а когато останете по 1-2, главата прибрана в раменете, погледа - надолу!... Страхливци!... Повече като луков е трябвало да ги гърмят преди 9-ти!...
100
19
 
5
 
! Отговори
Никога преди 3 години
Никога няма да разбера хора които почитат Българи ,които убиват други Българи,без значение каква политика,религия,етнос,полова ориентация изповядват те. Само като погледнете как изглежда този Луков ,ще ви стане що за човек става на въпрос. Също днес като погледнете Джамбаски , още от външноста се вижда че за нищо не става,освен да настройва негативно Българите към други Българи.Освен това какво прави МВР.Защо не провери тези от Луков Марш с каква дейност се занимават.
99
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руски....патканииииии
98
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щеше да е по яко с бенгалски огън.
97
8
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До Хей психопатАА ТИ СИ ДА КУРШУМ ИЛИ ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР КАТО НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ РЕДОМ С БОРИСОВ И РАДЕВ!!!РАДЕВ ПУБЛИЧНО СЕ ОБЕДИНИ С ЦВЕТАНОВ И ИСКАХА ГЛАСУВАНЕ ПО ПОЩАТА КОЕТО Е ВИСША ФОРМА НА ФАЛШИФИКАЦИЯ ОТ КЪДЕТО И ДА СЕ ПОГЛЕДНЕ И НОРМАЛЕН НИКОГА НЕ БИ ГО ОДОБРИЛ!
96
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Паради и шествия и маршове в България само.Едните искат еднополови бракове, други искат оставки третите искад да върнат третия райх..Лудницата е пълна..
95
2
 
10
 
! Отговори
психовирус преди 3 години
Много болни в таз държава..много.
94
7
 
7
 
! Отговори
простотия до шия преди 3 години
Тези също са гей но десен гей мусхахааа..полягат на дясна кълка.
93
10
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЛУКОВМАРШ Е ОРГАНИЗИРАН ОТ КРАЙНО БЕСНИ ПАРТИИ С ЦЕЛ СЪБИРАНЕ НА ГЛАСОВЕ!!!! КРАЙНО ДЕСНИ ПАРТИИ НО ПО СЛУЧАЙНОСТ НАПИСАХ БЕСНИАТАКА НЕ Е КРАЙНО ДЯСНА ПАРТИЯ А КРАЙНО КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ КОЯТО СЛУЖИ НА БКП
92
15
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До Анонимен 151румен радев е национален предател който се обедини с борисов и искаха да се фалшифицира вота КАТО СЕ ГЛАСУВА ПО ПОЩАТА!
91
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След години ще има и Радев марш. В чест на генерал Румен Радев който се опълчи и поведе народа срещу мафиотската хунта узурпирала власта.
90
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Генерал Христо Луков не е причинил повече беди на България от "генерал" Бойко Борисов !!!
89
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялата заигравка с Луков е за отвличане на вниманието от много по-важните теми в момента.
88
2
 
7
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Има и фашист, който управлява БГ чрез БКП. Той как се укрива 29 години? Сега внучката му е на почит, след като живя в Швейцария по_голяма част от живота си
87
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименХ. Колумб не ми пречи,нито Брюксел,като не ти харесват надписите,не ги гледай!
86
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
генерал Луков е български герой и не трябва да му се приписват неща които не е правил.Трябва да има булевард генерал Луков. Той е проливал кръвта си за майка България а не задгранични палячовци.
85
8
 
7
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
сбирщина от празноглавци търсещи изява в стаден пакет за да се почустват по значимиаве младежи що не си концентрирате енергията в нещо по продуктивно и смисленно във ваша полза
84
22
 
4
 
! Отговори
Българка преди 3 години
На деня, в който честваме ген. Луков, е рeдно млaдите прaвославни първeскини дa сe пoдмият oтдолу съc cветена вoда зa пoлово дълголeтие и вагинaлна свeжест в прoслава нa Гocпода Бoгa - Всeдържaтел.
83
17
 
4
 
! Отговори
Параскева преди 3 години
Нa рождението на генерал Луков e приeто дa сe хoди нa пoклонение в Свeтата Рилcка oбител, кaто сe вoдят нeпълнолетни мъжелoжци в дaр нa духoвните cлужители, a нa игумeна сe нoси млeчно тeленце зa принаcяне в жeртва нa Дoбрия Бoг. Тoпят сe пръcти в кръвтa нa зaкланото живoтно и сe pисуват кръcтчета пo чeлата нa вярвaщите миpяни. Слeд курбaна, Негoво Висoкопреподобие гадaе бъдeщето пo пeтната връз чaршафите и тълкувa миналoто пo пoдредбата нa оглoзганите кoкaли.