Задръстване на "Цариградско шосе" заради верижна катастрофа

Ударили се са три коли, няма пострадали
14
Задръстване на "Цариградско шосе" заради верижна катастрофа
Снимка: БГНЕС

Верижна катастрофа предизвика задръстване на "Цариградско шосе" в София.

Пътният инцидент стана след 10.00 часа тази сутрин в посока център, в района на отбивката за бул. "Ситняково" и Телевизионната кула, предаде БГНЕС.

Ударили са се три леки автомобила. Няма пострадали хора, но са нанесени материални щети по колите. На място има патрул на полицията.

Пътните настилки в столицата тази сутрин са изчистени, но продължават да се обработват със смеси срещу заледяване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Кон преди 3 години
До АнонименВсеки експерт също знае, че на Цариградско има пешеходци, които обичат да пресичат, като прескачат през мантинелата. Също има неграмотни шофьори, които се престрояват като засичат. Предполагам, че това е причината за мелето - престроявал се е някой като блондинка - мигач - 1, 2, 3 - и минава в лентата, пък който се опазил, опазил.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безопасната скорост за Цариградско шосе е поне 140-160 км/ч, а разрешената е до 80 км/ч. Всеки експерт знае, че при такова разминаване катастрофите се увеличават, но в България няма експерти.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една от причините за катастрофите по Цариградско шосе е твърде ниската разрешена скорост - само 80 км/ч, за разлика от построяването му в сегашния му вид до 1989 година, когато разрешената скорост беше до 110 км/ч и имаше по-малко катастрофи, при повече коли преминаващи за единица време.
9
1
 
4
 
! Отговори
пасарела преди 3 години
Абе ,тия репортери и журналисти така лъжат , че и снимките им са лъжи ! Де е тоя изглед , де е истината , кажи ми , ти лъжецо , който си я пришил ? Така е всичко за съжаление в РБ !!
8
1
 
0
 
! Отговори
Кратун преди 3 години
Не след верижна, а след ре-мъчна катастрофа.
7
0
 
3
 
! Отговори
Страти Алексиев преди 3 години
Снимката е илюстративна, направена е есента, до Младост-1 и Полигона, пред The Mall.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3Какъв е проблема?Аз си плащам към застраховката допълнителен асистанс. 20лв на година е. Но ми осигурява пътна помощ в цяла българия и репатриране до 400км.Бах го, кат го викна ще дойде и песни ще пее даже.
5
1
 
8
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Цариградско си е една от пистите рали СофияТа, особено в посока център.Абе качва се на платното, още не е включил 3та и без мигач без нищо драпа за лява лента, има го и обратното от лява лента със 100 резко решава, че ще отбие за Плиска и пак си длъжен да му дадеш път.Друг шашав участък е ускорителя за елементарни частици- тунела за люлин... като влезнат в зоната на здрача, попадат в друго измерение, а често и по трамвайните релси.Много състезател малко акъл.
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименHe се притеснявай ,че никога няма да бъдеш кореняк софиянец! Карай си колата на лизинг и не забрявай да включиш навигацията.
3
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз прай оглед на прескъпото возило. Репатрак извикал - че той ще му вземе повече пари, отколкото струва това подобие на автомобил бре.Да беше викнал НАДИН, поне 40-50 лв. щеше да вземе. Сега освен че няма да вземе, ами и ще даде. Не е лесно да си шоп, не е лесно.
2
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам снимката - София, европейска столица. Кола за 50 евро, смачкана. Сигурно собственика ще иска кеш от ГО. Щот софиянеееец, щот у столцата живеее, щот европееееец. И кара кола за 100 леа. хахаа
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-накрая! Без правописни, пунктуационни и стилистични грешки. Колите не се натресоха или нанизаха, а автомобилите са участвали във верижна катастрофа, ударили са се. Браво!