Кола помете жена на зебра в София, нямало видимост

За опасния участък били подавани сигнали многократно
24
Кола помете жена на зебра в София, нямало видимост
Снимка: БГНЕС

Блъснаха жена на пешеходна пътека на ул. "202-ра" в София. Мястото е известно, тъй като там често стават пътни инциденти.

Според водача на автомобила пред него е имало камион, който е ограничил видимостта му. По думите му не се е движил с превишена скорост, предаде Нова телевизия.

Жената е откарана в болница, към момента не е ясно какво е състоянието й.

Оказва се, че живеещи в района са подавали многократно сигнали към МВР и общината за опасния участък, но без резултат. Полицията работи по изясняване на подробностите по случая.

Хората, живеещи в района, настояват да се вземат мерки, за да не се стига повече до такива инциденти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Варенето в собствен сос е аналогично!
15
1
 
18
 
! Отговори
Оправия няма преди 3 години
Няма държава, няма и съд и затова всеки си прави каквото иска.В нормалните държави пак клинчат, но законът има надмощие, а не бабаитът с крадените пари.Ще продължаваме да си плещим глупоси, докато изчезнем.Напълно.
14
3
 
3
 
! Отговори
Handel преди 3 години
До Анонимен 11"Тука някакъв *** прозря, че пешеходните пътеки водели до смърт"Ами има логика - ако няма пешеходни пътеки, никой няма да умира на тях, нали?(обяснявам на умниците - това е сарказъм)(и обяснявам за другите - това за "умниците" също е сарказъм)
13
2
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До АнонимеНПешеходните пътеки преди ТЕЦ-а/където е блъсната жената/,и срещу входа на ТЕЦ-а съществуват мноого отдавна,преди още някой да помисли за Баухаус,Технополис,Пикадили и пр.Просто все бързаме заникъде,без да мислим защо го правим,и кому е нужно.Това е горчивата истина.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно там ушевите имат леговище. Те не са ли видели нещо?
11
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е Фандъкова да слага пейки за по 10 000 лева, редовите хора да се оправят както могат. Кабели, пешеходни пътеки - това са второстепенни приоритети. Първостепенно е да се усвояват парите НИ
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 11Толкоз им е сивото вещество :))
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6Какво значи скоростна улица в градска среда. Пълни глупости. Това не е състезание на писта,за да е направено така,че да се развива скорост.Нормално е където има голям търговски обект както казваш да има пешеходна пътека около него. Очевидно е,че хората имат интерес да посещават такива обекти и трябва да имат достъп до тях. Ако всеки спазва правилата няма да има инциденти.
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви заглавия каква реч - много интелигентни тези журналисти. *** и пульо наете с връзки да работят работа която не е за тях.В България е така. Умните интелигентните хора не ги ценят. Простотията и невежеството цари навсякъде. Жалко.
7
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Камионът е спрял на зебрата, а оня е решил да го изпревари баш на зебрата.Затова е нямал видимост кой се движи по зебрата пред камиона, а след това се e полuчило too late.Типично за региона...
6
7
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА БЕЗ СВЕТОФАР ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НА ТАЗИ СКОРОСТНА УЛИЦА НО СА ПЛАТИЛИ НА КМЕТА ЩОТО ТАМ Е БАУХАУС МАГАЗИНА И ДРУГИ 2 ОБЕКТА И КМЕТА Е ПРИБРАЛ ПАРИТЕ И ИМ Е НАПРАВИ ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА!!!ГЕРБ УБИ ТАЗИ ЖЕНА!
5
6
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До House M.D.КОГО ЛЪЖЕШ ТИ ***!!!ВЕДНАГА ПРОВЕРИХ В ГООГЛЕ МАРС САТЕЛИТНА КАРТА!!!ТОЧНО СРЕЩУ МАГАЗИН БАЙХАУС ИМА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА БЕЗ СВЕТОФАР!ГЕРБ Е ФАЛШИВА ПАРТИЯ, А НЕ НОВИНАТА!
4
2
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ВСЯКА СЕДМИЦА ЧЕТА ЗА ПРЕМАЗАН НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА В СОФИЯ!!!!----------------1000 ПЪТИ СЕ НАПИСА, ЧЕ КОЛИТЕ НЯМА ДА ВИ СПРАТ ДОРИ ДА СТЕ НА СРЕДАТА НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА!!!ЗАКЛЕВАМ ВИ СЕ, ЧЕ СЪМ БИЛ НА СРЕДАТА НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА НО КОЛАТА СЕ СПРЯ А СИ ПРЕМИНА ПРЕЗ МЕН АКО НЕ БЯХ СПРЯЛ СИГУРНО ЩЯХ ДА СЪМ В НОВИНИТЕ!!!ИЗВОДА Е: ИЗОБЩО НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ВИ СПРЕ САМО ЗАЩОТО СТЕ НА ПЪТЕКАТА!
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всеки ден участваме в тази корида по пешеходните пътеки
2
2
 
15
 
! Отговори
Коафьор преди 3 години
Аз затова га има мъгла не излизам със зебрата.Ползувам Пони
1
15
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Фалшива новина!!! На ул. 202 /История славянобългарска/ живущите пресичат на светофар. Каква видимост и какви индианци на гарата?