Опашки пред болниците, "зелените" коридори отвориха в 8 часа

Ще работят до изчерпване на количествата
2 мар 2021 09:08, Петя Славова
36
Опашки пред болниците, "зелените" коридори отвориха в 8 часа
Снимка: БГНЕС

Огромна опашка пред УМБАЛ "Свети Иван Рилски". Зелените коридори там отвориха в 8 часа сутринта и ще работят до изчерпване на количествата.

Още по темата

Ваксинират се с приоритет хора от трета и четвърта фаза, но коридорът остава отворен и за хората извън тези групи, съобщава БНТ.

Освен това продължава и ваксинирането в Александровска болница.

Вчера болница "Пирогов" обяви, че прекратява ваксинирането до пристигането на нови дози. Там ще се ваксинират само членове на ЦИК, всички на които трябва да се предостави втора доза. Вчера там бяха ваксинирани 550 души в ваксината на "Астра Зенека".

Временно се спират зелените коридори във ВМА заради недостиг на ваксини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
10
 
18
 
! Отговори
Ужс преди 3 години
Овце пред кланица
9
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е психология, дай на българина опашка и веднага се нарежда, даже не пита за какво. Не питайте за фази, такива вече няма, нито ваксинационен план. Пълен хаос, бутане , нерви, кой превари той завари, това са зелените коридори. Толупът прави избори и ваксините са част от това безобразие. Без защита остават най-уязвимите групи. Грозно, подло, но факт!
8
9
 
1
 
! Отговори
Ханс преди 3 години
Мачкай Гришо!
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Екатерина Захариева ще обясни ли колко ваксини отидоха за ваксинирането на чуждестранния дипломатически корпус, от какъв тип ваксини им сложиха и защо чужденците са с предимство пред българите когато ваксини няма? Сигурно живота на аборигените, родени в България е по-малко ценен според евроатлантическите ценности.
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лудите на стадиона
5
10
 
7
 
! Отговори
Русофил путинист преди 3 години
Никой не иска да се ваксинира, тия лъжат.Бойко защо не осигури достатъчно ваксини?Вируса е измама за да докарат нов световен ред. Спутник е най добрата ваксина, защо не купят от нея?
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко бре,Тиквето "обеща" Ще вземе назаем от византийците!
3
4
 
23
 
! Отговори
Важно съобщение! преди 3 години
Всички с ваксина на Pfizer и Moderna да отидат близо до клетка на 5G, за да получат ъпдейти за новите версии на вируса. Тези със Спутник V на УКВ 103,4 Мхц! А с Астра Зенека да се пазят от ръжда!
2
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много зомбита, много чудо. Наистина сме малък, но извънредно *** народ. Да видиш на опашки, с още стотин потенциално заразни, за да се вакскнираш с ваксина с 60% успяваемост и то недоизтествана. Справка ваксините срещу свинския грип и нарколепсията при част от ваксинираните.
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как се ваксинират с приоритет хора от трета група, като всички са на опашката? Това искам да знам. В тези опашки няма да се бутам. В офиса чакаме да дойдат с ваксини на Пфайзер и да ни ваксинират. Най-смешното е, че държавата не може да ги осигури и пак стана за смях, та ги внасяме от Израел.