Опашки пред болниците, "зелените" коридори отвориха в 8 часа

Ще работят до изчерпване на количествата
2 мар 2021 09:08, Петя Славова
36
Опашки пред болниците, "зелените" коридори отвориха в 8 часа
Снимка: БГНЕС

Огромна опашка пред УМБАЛ "Свети Иван Рилски". Зелените коридори там отвориха в 8 часа сутринта и ще работят до изчерпване на количествата.

Още по темата

Ваксинират се с приоритет хора от трета и четвърта фаза, но коридорът остава отворен и за хората извън тези групи, съобщава БНТ.

Освен това продължава и ваксинирането в Александровска болница.

Вчера болница "Пирогов" обяви, че прекратява ваксинирането до пристигането на нови дози. Там ще се ваксинират само членове на ЦИК, всички на които трябва да се предостави втора доза. Вчера там бяха ваксинирани 550 души в ваксината на "Астра Зенека".

Временно се спират зелените коридори във ВМА заради недостиг на ваксини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
2
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Опашките показват две неща ,има доста оцелели ,но и доста оглупели,като към последните причислявам и представителите на властта,които изобщо не са в час.
29
1
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Ще споделя нещо, което е самата истина.Тази сутрин един мой колега преподавател ми се обади по телефоно и ме помоли да му взема часа на обед. Каза, че вчера му сложили втора доза ваксина и тази сутрин бил с 39 градуса температура. Каза, че в момента се чувства ужасно. Изтъкна, че в последните 5 години не е боледувал въобще. Аз го познавам добре - двуметров мъж е, на 45 години, здрав е като бик.Аз и преди го казах, но след това, което чух, няма да се ваксинирам, ако ще на разстрел да ме водят!
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде хаирлия да е!!! След сутрешната първа доза от ваксините на AstraZeneca ето и обедните "впечатления"лека треска и метал вкус в устата,докога ще е така,ще видим!
27
2
 
1
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
*** народ,слаба дръжава !
26
1
 
6
 
! Отговори
гост преди 3 години
не трябваше да се пускато зелени коридори при полжение че идват по 50-60к вакасини според мен не морално да се ваксинират хора на по 20-30 години,а такива 60-70 г да стоят и чакат
25
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксърите, защо трябва да облъчвате нормалното население по телевизия, радио и интернет.
24
2
 
8
 
! Отговори
Буда преди 3 години
се опитва да оправи пенсионната система. Тоя селски тарикат се прави, че не вижда проблема, който не е в броя на пенсионерите а в това, че неговите авери не внасят данъци и осигуровки. А иначе, БГ пенсионера е жилав, нищо че мутрата го лишава от ваксини. И без ваксина ще оцелее, а може тоя път и тоягата да хване.
23
10
 
4
 
! Отговори
asd преди 3 години
Антиваксърите защо трябва да облъчвате постоянно всички останали с разбиранията ви за живота и науката? Дръжте си извратеното мнение за себе си! Толкова ли е трудно?
22
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 25ти *** ли си бе ?нещо по-така не можа ли да измислиш ?
21
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
само да питам колко дават на статист на опашка за ваксиниране .За 20 лв на ден ще се редя от сутрин до вечер,нощна смяна статисти разбира се по 40 лв .На Тиквоний колко му е да намери 1000 статисти да ги пусне пред болниците на опашки .Така хем статистиката ще е супер всеки ден километрични опашки пред пунктовете ,хем и ще спести някой милион от ваксини и съответно повече кюлчета в чекмеджето .Бойко поучи се от съветите ми 1
20
7
 
3
 
! Отговори
Петя преди 3 години
Положението или не е толкова трагично с коронавируса в България или никой не се интересува от желаещите да се ваксинират.Няма никаква логика във всичко, което се извършва за овладяване на вируса. Словакия и Чехия пренебрегнаха договорките с ЕС и в името на здравето на народа си, поръчаха ваксини от Русия.При нас е хаос.Самите управляващи и лекари казваха, че сме във война, тогава поръчвайте ваксини от където можете. Нашите лекари ще стават политици.Благодарение на ковид, вече са популярни.
19
1
 
3
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
До 17. А как реши, че ти си от другите? Да не се окаже обратното, а, ***?
18
5
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
До ***. Ама ти си мислиш така, орангутан. Просто *** е мнителен за всичко, но като вижда, че вече има много желаещи и от ваксинираните близо 250 000 българи няма НИТО ЕДИН ПОЧИНАЛ И ДОРИ НИТО ЕДИН СЪС СЕРИОЗНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ще тръгне масово да се ваксинира.Процентите ще бъдат в пъти над твоите десет, но тогава няма да те видим в сайта, нали говведо тъппо?
17
9
 
8
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 3 години
До ВладиНе злорадствай, Владко!Това са 10-те процента желаещи да се ваксинират. Твърдото ядро.После всичко приключва.
16
10
 
16
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Нали народът не щеше ваксини? Квой туй нещо? Сега платените антиваксъри, Божковци и пр.небългари вият от злоба. Каквито и глупости да пишат, това е начинът за справяне с болестта. Но ако се заразят , да не търсят лекарска помощ, а да питат Мангъра.
15
13
 
7
 
! Отговори
Разликата преди 3 години
Между сегашната пандемия и примерно предишната - от свински грип е само в мерките. И тогава бързо направиха ваксини и правителството закупи огромни количества, но ваксините въобще не се приложиха и се изхвърлиха. Дори правителството беше на Боко и здравния министър го съдиха, че поръчал ненормално много ваксини. Но сегашните мерки със затваряне на граници и бизнеси драстично променя играта . Затова хората си трупат на опашки. Принудени са.
14
3
 
16
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 3 години
А дано и пред избирателните секции се извият такива опашки!
13
3
 
11
 
! Отговори
Ужс преди 3 години
Паспорт за Рая.Или за Ада.Според зависи.
12
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който получи паспорт сега ще получи, после може да няма ваксини и няма да има и паспорти ако искате на море отивайте да чакате в зеления коридор, ако не искате на море чакайте в ъгъла с лице към стената.
11
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бързат за ваксинационни паспорти, хич не ги интересува дали попа е осветил ваксинте.