Камион помете двама пешеходци край София

Жена на 35 и мъж на 54 са пострадали
3 мар 2021 08:30, Ния Христова
10
Камион помете двама пешеходци край София
Снимка: Pixabay
Камион помете двама пешеходци край Околовръстния път в София, съобщава Нова ТВ. Инцидентът е станал вчера вечерта около 20 часа на пътя за Костинброд, посока София, малко преди пътния възел.
 
Двамата пешеходци, които са пострадали, са жена на 35 години и мъж на 54.
 
Жената е получила тежка фрактура на черепа и е настанена във ВМА. Мъжът първоначално е отказал да бъде отведен в болница, но по-късно е бил хоспитализиран в ИСУЛ с контузия на главата и коляното.
 
Сигнал към Спешна помощ е бил подаден в 20:18ч., а линейките са пристигнали на мястото на инцидента в 20:31ч. На мястото е пристигнала и полиция. 
 
Причините за инцидента все още се изясняват. Няма данни шофьорът на камиона да е употребил алкохол или наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Я преди 3 години
До Анонимен 1Заработи ли за патрончето шльокавица?
4
2
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 3 години
В Блгрстн трябват ефективен падниз от 2 години нагоре при такива "помете" в случай на лека травма и по 20 в случай на смърт, иначе няма оправия с този тъм мат'рял..
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Политиците си дадоха сметка че не могат да увеличат свойте избиратели и затова смениха подхода като разчистват избирателите на противника.
2
5
 
31
 
! Отговори
Корами Янко преди 3 години
А те дали случайно да не са били облечени в тъмни дрехи, преминаващи неправомерно през пътното платно? Аз на тъмно си пускам фенерчето на телефона като пресичам дори на пешеходна пътека, с ясното съзнание, че сме невидими вечер.
1
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!