Затвор от 5 до 10 години грози индиеца, буйствал в самолет

Случаят се изяснява, осигурен му е преводач и служебен защитник
Обновена: 6 мар 2021 16:52 | 6 мар 2021 16:35, Веселина Йорданова
52

Самолет на Air France, изпълняващ полет от Париж до Делхи, кацна аварийно на летище София заради буйстващ пътник. Мъжът е задържан.
Още по темата
Той е 30-годишен индиец, а при опит да бъде успокоен от стюард, го е нападнал.

Заради действията на пътника командирът на самолета е бил принуден да го приземи на летището в София. Нападателят е задържан, като не е оказал съпротива.

По случая са разпитани свидетели. На индийския гражданин е осигурен преводач и служебен защитник, както и представител на Посолството на Република Индия в България, предаде Bulgaria ON AIR.

"За подобна постъпка се предвижда наказание лишаване от свобода от 5 до 10 години, а престъплението се квалифицира като тежко", каза Ивайло Ангелов от НСлС.

След инцидента самолетът е продължил полета си до Делхи. Мотивите на нападателя остават неясни за момента. В понеделник ще му бъде поискана мярка постоянен арест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: индиецЕър Франс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
15
 
! Отговори
Алоу преди 3 години
Нали се сещате ,чеЩом е намесена чужда авиокомпания ще си го осъдят както си му е реда.Няма как да създаваш паника наСамолет без последици.
7
2
 
4
 
! Отговори
Подлеций преди 3 години
Дрогата не стои мирно и тихо. Трябвало е веднага да му направят тест за дрога.
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя индиец ще съжалява до края на живота си че точно над България е буйствал. Да беше изчакал още час, поне да е летял над Германия. Нашите "честни и почтени" юристи и съдебна система ще го оскубят както кокошка.
5
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Индиец буйства в самолет 5-10 години затвор. Българин убува на пешеходна пътека - условна присъда. ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
7
 
3
 
! Отговори
Кво преди 3 години
Кви индийци бе, руските буйстват, че им растат еврейски косища, да извикат от МВРто иранския факултет на монов (студент монов) и после да ядат няколко дюнера от бившите журналисти на ал джазира най смотания терористки канал, готце ще извика арабския фашизъм, и ойпион (ipon) ще се почувстват добре
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе какво говорите от името на човека,защо не направите интервюто директно с него и го питате?Когато някой се изказва от името на някой друг,винаги е съмнително.А ако са му причинили нещо в самолета?
2
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никакъв затвор да го оставят да живее при гербави заплати и европейски цени в България .Гаранция че ще се обеси сам като жертвите на герб.
1
4
 
17
 
! Отговори
Док преди 3 години
Ау, завалията! От всички държави по пътя баш тука ли уцели да буйстваш? Ще ти увиди с братята ти, нашенските индийци в българския пандиз.