Агресия: Жена удари друга пред очите на три деца в София

Удари ме в лицето, започна да рита колата, казва потърпевшата
13 мар 2021 08:53,
100
Агресия: Жена удари друга пред очите на три деца в София
Снимка: БГНЕС

Жена налетя на друга пред очите на три деца, като удари потърпевшата и нанесе сериозни щети на колата й.

Инцидентът се е случил насред центъра на София минути преди 8 сутринта в петък. Пострадалата жена возила в колата си 9-годишния си син към училище, когато стигнала до столичната улица "Дунав" малко след кръстовището с бул. "Княз Александър Дондуков". В този момент от съседна сграда излязла друга жена, която водела две малки деца със себе си.

Жената пресякла на непозволено място улицата и застанала до паркиран наблизо джип със софийска регистрация. След това отворила вратата на возилото и в нарушение на Закона за движение по пътищата започнала да качва децата от страната на пътното платно.

"Колата беше спряна малко след кръстовището с голям булевард, а улицата е със сериозен наклон. Като видях, че жената грубо нарушава закона, качвайки децата от непозволената страна, й свирнах. Тя реагира много остро – с псувни и обидни думи и се разкрещя, че е с деца. Аз й казах, че като е с деца по закон е длъжна да качва в колата от другата страна. Тогава тя стана много агресивна – започна да рита колата ми, а след това отвори пасажерската врата и ме удари в лицето и ръката пред очите на сина ми, който изпадна в шок", разказа пред "Монитор" пострадалата Наталия Радославова.

"Избяга, когато пред нея набрах телефон 112, за да сигнализирам за нападението", обясни още Радославова.

След инцидента тя е подала жалба в столичното 5РПУ. Заради удара с крак единият калник на колата й е сериозно увреден, а самата Радославова възнамерява да си търси правата по съдебен път.

"Представяте ли си какво щеше да се случи, ако не дай си Боже, бях пуснала педала на спирачката? Не разбирам как една майка може да е толкова безотговорна към живота и здравето на собствените си деца, както и да проявява такава агресия пред очите им", заяви още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
8
 
! Отговори
Деница преди 3 години
И двамата са един дол дренки - нямат елементарно възпитание. Известните хора би трябвало да са известни с постиженията си в нещо и да са пример за подръжание, но при нас пак криво сме ги разбрали нещата - не знам с какви постижения това семейство на световно неизвестен футболист и фризьорка са станали известни, но пък съм била свидетел как той прережда 20 човека в дирекция Миграция (щото е известен), че и се хили като ***, докато го прави. А сега и жена му също се прояви в целия си блясък.
63
1
 
11
 
! Отговори
... преди 3 години
На Джеферович жена му. На екрана изглежда позитивна , а се оказа ...
62
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами така ще е като търпим мутрите на власт вече почти 12 години, а в София над 15 години. Вече и жените действат пи мутренски.
61
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като има джип и смята, че е хванала Господ за шлифера. И на това учи малките си.
60
3
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
НЕ тъгувам по "социализЪма" като цяло!..Много неща ме дразнеха!НО:-За съжаление НЕ взехме НИЩО положително и прогресивно от него,А ИМАШЕ много полезни "моменти" ...Просто се разпасаха бруталността,агресията,кражбите /които съществуваха и тогава /,безмозъчното чуждопоклонничество /което си ни е в кръвта май,още от Киряк Стефчоф/...Обществото ни се РАЗПАРЦАЛОСА в ИЗМИШЛьОТИНИТЕ,наречени "партии" и САМО тях дъвчим..Забравихме,че ПЪРВО сме ХОРА ,а едва след това "гласоподаватели"..
59
5
 
6
 
! Отговори
Права за жените преди 3 години
Ами ако жените ще се държат като мъже и ще се маризят по кръстовищата, потърпевшата трябваше да излезе, да извади крика и да го стовари върху предното стъкло на агресиралата...Тази грозна сцена нямаше да я има ако жените си стояха вкъщи зад печката...
58
1
 
20
 
! Отговори
Баси.. преди 3 години
Агресивната гражданка от село с какви налъми е била, та чак е вдлъбнала калника на колата !? Не си ли купуват обувки с токчета, когато дойдат в големия град ?
57
1
 
11
 
! Отговори
до 61 преди 3 години
Проблема не е в Борисов, такъв е манталитета на всички драпащи за власт, а те идват от "народа", т.е. виновни сме си самите ние.
56
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГуфуЗвуков сигнал се ползва за предотвратяване на ПТП. За "мръдни да мина" и "мноо си..." не се ползва
55
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има изключително прости жени! Пазете се от такива!Не дай си Боже да имате такава вкъщи!
54
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е магистрали да има.А това че Борисов е 10г на власт и не обръща никакво внимание за контрол на такива отворени хора не е важно.Пиклата с джипа дали щеше да посегне на някой ако е в Гърция.До час след това щеше да е в ареста с глоба от няколко стотин евро и повдигнато обвинение.А тук всеки си прави каквото иска и няма контрол. Ей тези дребни неща дразнят хората.За превишена скорост 50 пъти вдигаха парите и променяха закона,а за хулиганство един път не барнаха закона да вдигнат наказнията
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГуфуДадох пример как правят и възпитават шофьорите в Англия. Не ми казвай че те не знаят какво значи Общество. Това не им прачи на тяхната поговорка "Високо вдигната глава меч не я достига"
52
0
 
1
 
! Отговори
Коко преди 3 години
До КокоДо предния пост имах предвид манивелите. Нещо, което разглезените чеда на загнилият капитализъм не знаят за какво се ползва
51
1
 
2
 
! Отговори
Коко преди 3 години
До Бай ИванЩото в тъмният и студен соц не се млатехме с щангите и мантинелите. И лично съм виждал жени да се маризят в ЦУМ.
50
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако задната жена беше изчакала търпеливо, имаше шанс предната да и махне или да мигне с аварийните за благодарност. Двете щяха да продължат по пътя си в добро настроение. Ако някой иска да натяква на другите е добре да натрупа преди това мускулна маса или да се въоръжи. С което не се оправдава последващата ескалация на конфликта.
49
7
 
3
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Нормален ден в светлата демокрация, това искахте, това получихте ;) !!!
48
0
 
10
 
! Отговори
Вихър преди 3 години
С купена книжка или с "други умения" взета, толкоз!!!Да не би да мислите, че тя знае правилника!?Но за сметка на това е с голямо самочувствие и всички са й длъжни!!!
47
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонименУдрящата е набила ударената, защото е била по-силна. Ударената също е проявила агресия, това че е била по-слаботелесна и е попречило да бъде победител в боя. Изобщо не оправдавам удрящата жена, която е и нарушител. Но спокойствието на пътя само помага, а неистовото желание да натъртим на някой че е в нарушение пречи. Пострадалата дали щеше да свирне ако някой мъж беше в нарушение?
46
0
 
17
 
! Отговори
Вендета преди 3 години
Такива простовати парвенюта разбират само от едно - забити кирки в джипа. А когато си го поправи, отново, този път и със счупени фарове...На зло куче, зъл прът
45
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Селя.ния до шия - говоря за удрящата. Аз също смятам, че ударената няма вина.