Агресия: Жена удари друга пред очите на три деца в София

Удари ме в лицето, започна да рита колата, казва потърпевшата
13 мар 2021 08:53,
100
Агресия: Жена удари друга пред очите на три деца в София
Снимка: БГНЕС

Жена налетя на друга пред очите на три деца, като удари потърпевшата и нанесе сериозни щети на колата й.

Инцидентът се е случил насред центъра на София минути преди 8 сутринта в петък. Пострадалата жена возила в колата си 9-годишния си син към училище, когато стигнала до столичната улица "Дунав" малко след кръстовището с бул. "Княз Александър Дондуков". В този момент от съседна сграда излязла друга жена, която водела две малки деца със себе си.

Жената пресякла на непозволено място улицата и застанала до паркиран наблизо джип със софийска регистрация. След това отворила вратата на возилото и в нарушение на Закона за движение по пътищата започнала да качва децата от страната на пътното платно.

"Колата беше спряна малко след кръстовището с голям булевард, а улицата е със сериозен наклон. Като видях, че жената грубо нарушава закона, качвайки децата от непозволената страна, й свирнах. Тя реагира много остро – с псувни и обидни думи и се разкрещя, че е с деца. Аз й казах, че като е с деца по закон е длъжна да качва в колата от другата страна. Тогава тя стана много агресивна – започна да рита колата ми, а след това отвори пасажерската врата и ме удари в лицето и ръката пред очите на сина ми, който изпадна в шок", разказа пред "Монитор" пострадалата Наталия Радославова.

"Избяга, когато пред нея набрах телефон 112, за да сигнализирам за нападението", обясни още Радославова.

След инцидента тя е подала жалба в столичното 5РПУ. Заради удара с крак единият калник на колата й е сериозно увреден, а самата Радославова възнамерява да си търси правата по съдебен път.

"Представяте ли си какво щеше да се случи, ако не дай си Боже, бях пуснала педала на спирачката? Не разбирам как една майка може да е толкова безотговорна към живота и здравето на собствените си деца, както и да проявява такава агресия пред очите им", заяви още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да бъде затворена и да и се отнемат децата!!!!
3
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно е че Софиянци имат голямо самочувствие, защото някой им написал че са столица. Истината обаче е,че това е града с най голямата концентрация на селяниии:)Т..е това е най-голямото село към този момент в България. Като сложим и мръсотия и поляните около града ....
2
2
 
10
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Знаем кой си.
1
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са жените на мутрите, футболистите и политиците.Ами, ще ви бият.Като си ги избирате...и величаете...следвате им профилите и им подхранвате самочувствието.Няма да де изне адам да е и някоя, която познаваме от медиите.За пред тях хрисима и голямата симпатяга...но в реалния живвот....гледа лошо и агресивно...държи се така...течника и груб и иска да нала нафмощието си над останалите.