Спират водата в столичния квартал "Надежда"

Причината - подмяна на спирателен кран
0
Спират водата в столичния квартал "Надежда"
Снимка: Софийска вода

На 17 март 2021 г. (сряда) във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Йордан Хаджиконстантинов – Джинот“, жк. „Надежда“ 4 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Христо Силянов“, ул. „Ген. Никола Жеков“, ул. „ Екзарх Стефан“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на кръстовището на ул. „Йордан Хаджиконстантинов – Джинот“ и ул. „Днепър“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


0
Още по темата: водаСофийска вода
Още от София
Ръст на наемите при двустайни в София - средно 665 лв. месечно
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари