Родители пред МЗ: Настояват децата да се върнат в училище

Ще пишат писмо до Костадин Ангелов
17 мар 2021 18:30, Петя Славова
56

Протест пред Министерството на здравеопазването събра недоволни от противоепидемичните мерки, както и родители, които настояват всички ученици да се върнат от утре в училище, предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата

"Обстановката не е такава, каквато я описват. Направих си труда, обиколих болниците, не една, а няколко. Имам клипове, има ли смисъл да го доказвам, нека да отидем с вас със същата камера, в която кажете болница, да видим къде точно са намират тези заболели и тези умрели", настоя един от протестиращите пред здравното министерство.

Протестиращите ще внесат и отворено писмо с въпроси до министъра на здравеопазването Костадин Ангелов.

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Тук сме, за да се спре с взимането на безумни мерки, които носят повече дефекти, отколкото ефекти. След като няма информация, въз основа на какво са взети едни мерки, значи е диктат. В зависимост от отговорите ще решим какви действия да предприемем", заяви Милко Божанков от "Обединени родители".

"За мен това е биологична война. Това е средство, с което се цели икономическа, социална, здравна, психологическа дестабилизация в глобален мащаб, респективно и в България", категорична е една от майките на протеста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
18
 
! Отговори
Кирил преди 3 години
На 4ти април ще имате възможност да се изразите доволни ли сте или не. След това още 4 години ще мръзнете като кучета на спирка(питайте майките пред парламента).Вие решавате, само веднъж на 4ри години. Успех.
4
19
 
15
 
! Отговори
ПАОК преди 3 години
Не са със всичкият си тея дето са умрели от страх и са се свили в дупките си като някакви лалугери
3
11
 
30
 
! Отговори
Празников преди 3 години
Това не може да са родители!!! Моля променете си заглавието!!!
2
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези са тотално изтрещели. Там някой да ги прибира на 4-ти км дали има. Ама така ще е - като се разкудяка някоя форумна гъска и стадото търчи след нея.
1
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези не са с всичкия си