Задръстване на изхода на София заради катастрофата на "Тракия"

Опашката от чакащи коли е километрична
Обновена: 8 апр 2021 14:35 | 8 апр 2021 14:35, Камелия Цветанова
34

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Километрично задръстване се образува на изхода на София заради тежката катастрофата магистрала „Тракия“.

Инцидентът стана на скоростния път в посока Бургас. Удариха се два тежкотоварни автомобила и единият се е запалил.
Още по темата


Загинал е единият от шофьорите. Той е управлявал запалилата се цистерна. Другият участник в катастрофата е от Сърбия. Цистерната е превозвала бензин, а шофьорът е чужд гражданин.

Версиите са инцидента са няколко – шофьорът на тира да е заспал или да му е прилошало, възможно е да е бил засечен от друг шофьор. Ще се разследва и дали загиналият шофьор не е починал преди инцидента.  Има свидетели на инцидента, които ще бъдат разпитани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
2
 
! Отговори
Емил преди 3 години
Около 14 ч. милиционерите ни отклониха при Вакарел по старото шосе. До Нови Хан стигнахме за 1 час и 50 минути!!.Според картата са 13,3 км. Средна скорост 7,25 км/час! С подтичване по нанадолното пеш ще е по-бързо. Ако бяха дали за новините информация за трасето на отбивката щяхме на Ихтиман да отбием през Самоков или на Вакарел по Панагюрското шосе, после надолу през Огняново и гара Елин Пелин. Но, това са те - пътната агенция и пътната полиция толкова могат!
17
0
 
0
 
! Отговори
до18 преди 3 години
забавно *** си , знаеш ли кой те управлява, на коя планета си и кой век е?
16
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новото правителство на протестърите не могат да направят една елементарна организация на движението.
15
0
 
5
 
! Отговори
shop преди 3 години
За да не стават подобни задръствания ('щото не е първото такова на точно това място) трябва пътят между отбивката на Верила до Вакарел да се ОПРАВИ !Да се разшири като Подбалканския и да се преасфалтира..ама нали асфалт не се яде....сега като един от осн. пътища в държавата е блокиран яжте каквото намерите!ПП: 'айде *** - вие сте....мухахахахаха
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 11Би ли посочил ЕДИН язовир, построен от ГЕРБ? Щото аз не знам такъв...
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
12- *** ДУПКА НЕМА- ДРУГО ИМА...
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие тука всичките ли сте платени *** или ботове?Една тема няма без политическата ви помийя.Аре скриите се по дупките от които сте изпълзяли най-после.
11
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЛАВИ НЯМА ДА СТРОИ ПЪТИЩА И МАГИСТРАЛИ ЗАЩОТО ГЕРБ МНОГО КРАДЯЛИ КОГАТО ИМА СТРОИТЕЛСТВО, НЯМА ДА ОБНОВЯВАТ БЛОКОВЕ И СГРАДИ- ЗА ДА НЕ КРАДАТ, НЯМА ДА ИМА ГРАДИНКИ И НОВИ ЯЗОВИРИ- ПАК СЕ КРАДЯЛО, НЯМА ДА ИМА ДЕТСКИ ГРАДИНИ- - ГЕРБ МНОГО КРАДЯЛИ- НИКАКВО СТРОИТЕЛСТВО....МОЖЕМДА СМЕСПОКОЙНИ- НЯМА ДА СЕ КРАДЕ- НАЛИ ПУРА7/8
10
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЕГА КАТО ЗАПОЧНАТ СЛАВИ И ЧЕРЕПА ДА УПРАВЛЯВАТ НЯМА ДА ИМА КАТАСТРОФИ.
9
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!
8
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наркозависимият Чака рака месия и мартеничар славуца трифонов е неспособен да ръководи държавата. За него гласуваха потомствени ратаи, ягодоберачи, чистачи, актьори, музиканти, въобще най-нисшата обществена прослойка! Слави Трифонов беше момче за всичко на мракобесните престъпници Георги и Васил Илиеви, които препраха милиони левове народна пара през фабриката за кючеци БМК! Славуцата е отговорен за моралното и духовно осакатяване на три поколения българи!Славуцата е толко голям патриот, че оперираше с офшорки дълги години и не внесе стотинка в държавната хазна! Доказан ФАКТ!Оставка на
7
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестърското управление не може едно елементарно задръстване да отпуши.
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къф е тоя бидон на снимката? Как взема физическите тестове? Сигурно на лоста виси като каиш, едно набиране едва ли прави. Но пък знае сто начина за изкрънкване на педесетуна.
5
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той и ГЕРП катастрофира, но движението се отприщи
4
8
 
1
 
! Отговори
Марин преди 3 години
Почна се.
3
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коментар 1 показва колко некомпетентни хора стоят зд Герб. Горкичкият дори не знае,че Борисов все още е премиер и той управлява.
2
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Жълтопаветното правителство се оака още в първите дни на новото управление."Задръж ***, още няма правителство, било то на герберушки или славушки. Всъщност, в интерес на истината - в момента управлява герберастко правителство в оставка, тъй че ако имаш недоволство го насочи към Бочи и компания.
1
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жълтопаветното правителство се оака още в първите дни на новото управление. Това ли е новият модел на управление на държавата. Хаос в администрацията и хаос по пътищата да не могат да се приберат хората?