Жената и детето попаднали под предната лява гума на камиона

Вероятно шофьорът е гледал към кофите за боклук и не ги е видял
73
Жената и детето попаднали под предната лява гума на камиона
Снимка: БГНЕС

Жената и детето, пострадали при тежката катастрофа в София днес, са попаднали под предна лява гума на камиона за боклук.

За инцидента в кв. "Люлин" 6 изнесоха данни от МВР на място. Сигнал за случилото се е подаден към 11 часа.

Жената, която е на 62 години, почина в "Пирогов", двегодишното дете е с политравма на крака.

Още по темата
По улицата камионът се е движел в посока към кофите за боклук и вероятно погледът на шофьора е бил насочен към тях.

Така не е видял жената и детето. Вероятно именно жената е поела първоначалния удар.

Водачът е около 60-годишен. Пробите му за алкохол са отрицателни.

Той е в шок и на успокоителни, все още не е говорил по тази причина.

На мястото на инцидента са разпилени детска играчка, шапка, малко сакче.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За всичко е виновно управлението на Боко Популиста-Идьотин и самоковската прости тутка Фандъкова, дето ракът я подмина. От 12 години всичко в София е бесен популизъм и пешеходците се научиха да се мислят за безсмъртни.
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
защото спират до десния тротоар да вземат кофата-------Глупости, в България така не се събират кофи.Просто са изкупили старите камиони и спредери от Англия, след като са си купили конкурса в София. За да печелят повече.Това е моделът на Боко Идьотина от село Банки, Софийско. Отдавна трябваше да се забрани регистрацията на коли с десни волани, още повече, че ЮК вече не са ни роднини.
51
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Донякъде ми е жал и за шофьора.Сигорно си е мислил Господи защо ме наказа, да не съм успял и богат, а цял живот да събирам бoклука на хората.А господ се усмихнал и казал: - ха ха..Гледай кво мога пич..
50
0
 
1
 
! Отговори
Влак GT преди 3 години
Само е говорила по телефона.Дано детето е читаво!!
49
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТрънМасово тези камиони са с десен волан. Защо?защото спират до десния тротоар да вземат кофата. Ползвай я тая глава и за мислене, не самол за чесане.
48
2
 
12
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Това, че смета се събира нощем на запад е някакъв мит.Ако почнат да бучат тия камиони нощем, и да дрънчат тия ми ти метални контейнери ще пищим, че е шумно и не се спи.Помислете малко.Има много за оправяне в остатъците от държавата, но нека не критикуваме всичко ей така по навик и по инерция.
47
2
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
на 61 години и откачена с дете тръгнала пред камиона кабината е висока и нищоне се вижда отпред българите не се научиха да пресичат на зебрата
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 51 .В нормалните държави жилищните схради се изграждат с гаражи. Не като комплекс Ленин сега Яворов, Изто, Изгрев без гаражи
45
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В нормалните държави, сметосъбирането става през нощта. Когато няма движение на автомобили и хора. В нормалните държави, покрай кофите за смет не паркират автомобили. В нормалните държави, когато дойде камион за да вземе изпразни кофите, ако си спрял до тях - не му дреме дали ще ти счупи огледалото, дали ще ти огъне вратата или ще ти одраска калника. Човека си върши работата и ти му пречиш като си спрял там. Затова не спират до кофите. Но това... в нормалните държави. Тук е чалгарландия.
44
3
 
32
 
! Отговори
ДА преди 3 години
Бабата ще да е виновна!Покрай превозно средство,па било то и спряла се минава с хповишено внимание!ГЖалко за нея,но сега още по-жалко за шофьора!Всеки ден гледам как се опитват да се прибрижат до кофите и внимават да не одраскат разни тъ-пун.гери,които тарикатнски са спрели до кофите.И това е ВСЕКИ ден!Не се научиха ,че не се спира до кофи!
43
12
 
10
 
! Отговори
До 46 преди 3 години
Не, кметът на този район е от ГерП
42
6
 
16
 
! Отговори
Трън преди 3 години
Масово тези камиони са с десен волан. Защо?
41
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки трябва да се пази, няма значение дали си шофьор, пешеходец или велосипедист.Горките хора, то от коли по тротоарите всеки е на пътя, как няма да стават такива трагедии.
40
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кметът на този район с столицата е от Да България, той носи отговорност за трагедията.
39
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горките хора......каква трагедия!....Бог да прости починалата, дано детенцето се оправи!
38
5
 
55
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
Шофьор съм от 42 г. Болшенството пешеходци като коне без капаци, мислят се за недосегаеми. Кола даже с 40 км/ч. спира на 7.2 м. от вас. Ами спрете се за секунда ЖИВОТ. Жалко за погубеният живот! М И С Л Е Т Е и пак МИСЛЕТЕ !
37
2
 
38
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Видях сега репортажа.Камиона е пред кофите т.е. те са зад него (най вероятно е тръгвал).Камиона е доста голям с ляв волан.Висок е много - водача гледа от 3м.височина това че първите 2, а може и повече метри пред камиона са невидимиНай-вероятно жената си е мислила, че камиона е спрял, или пък е решила, че може да мине преди него.Жалко и за тримата.Поне хубавото е,че казаха, че детето е само с охлузни рани.Няма да се оперира, само остава под наблюдение.
36
3
 
3
 
! Отговори
боклукчия преди 3 години
Аз винаги събирам кофите в час пик
35
3
 
40
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Не могат да обвинят шофьора, че е карал с превишена скорост.Да, но пък ще му лепнат "несъобразена с пътните условия". Ужасът на всички шофьори, даже и да си пълзял с 5, даже и самоубиец да се е хвърлил под гумите. Следва въпрос "защо не си спрял".
34
11
 
40
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Затова в нормалните държави децата се гледат от майките или от квалифицирани детегледачки, а не от баби и дядовци.Резултатът-починала жена, травмирано дете, шофьор в шок(дано да не го натопят). Освен това у нас пешеходците са като овце ,но с чувство на недосегаемост и безсмъртност