Хазяинът на убитата жена: Пиеха много и постоянно имаше скандали

Според нея не става дума за убийство, а по-скоро за инцидент
10 апр 2021 19:30, Ния Христова
50
46-годишна жена беше открита мъртва в дома си в София. Тя е открита мъртва на 8 април, но за случая се разбра едва днес от публикации на близките й в социалните мрежи. Същия ден е постъпил сигнал на 112 и са изпратени екипи на спешна помощ и полицията. По тялото на жената е имало следи от насилие, а според последните експертизи смъртта е настъпила след тежка черепно-мозъчна травма.
 
Задържан за 72 часа е мъжът, с когото жената е живяла на семейни начала. Те са живели на адреса от 2015 г. под наем заедно с още един съквартирант. Това обясни пред Bulgaria ON AIR собственикът на имота. 
 
Според нея те често са се карали и са злоупотребявали с алкохол. Често е идвала полиция, която да осуетява скандалите им.
Още по темата
 
В полицията обаче няма подадени сигнали за насилие.
 
"Беше квартирантка тук. Онзи ден е починала. Пиеше много, беше алкохоличка. Сега обвиняват съпруга ѝ, че я е биел. Той също пиеше. Според мен това не е убийство. Целият квартал знаеше, че тя се напива и пада по улиците. Според мен е паднала и си е ударила главата. До колкото разбрах съдебна медицина е констатирала мозъчен кръвоизлив", заяви собственикът Димитрия Тодорова.
 
Разследването по случая продължава под ръководството на софийска градска прокуратура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
4
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 3 години
Хазайката защо ги е търпяла като са алкохолици? Сега се опитва да каже, че е инцидент за да може пак да отдава жилището под наем. ???Ако се окаже убийство, защо да не дава жилището под наем, да не би тя да си е пребила квартирантката до смърт?Търпяла ги е защото редовно са си плащали наема, ако не са плащали, може да са най-добрите квартиранти, но веднага ще ги изгонят.Аз не виждам причина хазайката да лъже.
36
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хазайката защо ги е търпяла като са алкохолици? Сега се опитва да каже, че е инцидент за да може пак да отдава жилището под наем.
35
3
 
4
 
! Отговори
Пияния помак преди 3 години
Никаква Истанбулска конвенция! Шериат трябва, жената да си знае мястото. Не Нинова, Манолова и Дончева да лъжат хората.
34
3
 
12
 
! Отговори
ГоранБрегович преди 3 години
Тука някакви псевдо моралисти говорят,че жената я интересувал само наема,но не и пукало че тая утрепаната била алкохоличка.А какво трябва друо да я интересува?Все пак е хазяйка на тия,а не е клиника за алкохолици и наркомани.Ясно беше,че на тая УБИТАТА нещата не и са розови,но всички започнаха да ***.Истанбулски конвенции,затвори и т.н.Всички ще си напълните дупките,път.ки майни,никой няма да остане тука.Я се стягайте малко и си живейте миризливите животи,защото сте тука за много кратко.
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горкият, трябвало е да й бие шута. Колкото се може по-бързо.
32
1
 
6
 
! Отговори
Bili преди 3 години
Жената си гледа интереса. Починалата - лека й пръст - няма как да плати наема.
31
3
 
18
 
! Отговори
стефчо преди 3 години
Като не могат да носят на пиене да не пият,а не да се трепят. Ние пием и не сме убили жените си ...
30
11
 
3
 
! Отговори
Жана преди 3 години
До недоволните - какво, лелката да излъже само и само форумните отмъстители да са доволни? Ами че някой после ще я съди за клевета. Има съд, има полиция. Те решават спрямо факти и доказателства, а не емоции.
29
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз пия всяка вечер с жена ми вече близо 30г, никога не съм си мислил да и посегнаПроблема не е пиенето а манталитета
28
5
 
16
 
! Отговори
Глобален Сатанист преди 3 години
така или иначе до 5 години 99% от населението на Земята ще се присъединят към нея - плана вече е в напреднала фаза - Боц!
27
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво като е пиела, заслужила е да я пребият до смърт , така ли? Хазяйката е една злобна, противна, стара жена, излъчването и пренебрежителното говорене , показват, че е пълна психарка. Знаела е какво става, но въобще не и е пукало, важно е наемът да тече, а алкохоличката кучета я яли!
26
2
 
5
 
! Отговори
Смукайте преди 3 години
Анасонлийка - това е здраве! с Анасонлийка - КОВИД - нема!!
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виж, така нещата се връзват, аз това си и помислих, че е кариерна пушачка и ракиджийка.
24
30
 
2
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 3 години
Така става като жената не си знаи мястото АЛЛА е зарачъл жената да са покорява на мъжа това е полужението
23
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 23първо, не съм жена и не защитавам жените, просто не се изразявам като някой ***. Може би затова си помисли, че съм от женския пол, не не съм. Второ, отвратен съм как може да плюете по мъртви хора. Увредени сте, казах ви.
22
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алчна и *** жена. Най-вероятно е имала конфликт с убитата и затова я клевети сега. Или убиецът й е роднина. Всеки нормален човек би си замълчал.
21
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кат гледам хазяйката, в главата ми веднага изникват 2 въпроса.:1-Тая дали не пие повече от тия които обвинява?2-Откъде тая клошарка има апартамент в София че да го дава под наем.3-Въпросната хазяйка, има ли идея какво изобщо се е случило?4-Що тая пенсия реве че нямала пари, след като отдава апартамент под наем, не й ли плащат наем?5-След като знае за системните скандали и тормоз над жената, защо не е подала сигнал в полицията?Знам че бяха два въпроса, ама... така ми дойде, отвътре.
20
8
 
18
 
! Отговори
От 16 вече 15 преди 3 години
Всеки който злослови по мъртви хора е увреден. Ще се направи разследване и ще се разкрие причината за смъртта. Но се вижда, че прекалено много мразите жените, което вероятно означава че сте маргинални мачовци. Всъщност, не се различавате от различносексуалните мъже защото и те мразят жените. Точка.
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Димитрия Тодорова ми звучи като много зъл човек.
18
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 16Ти си увредена, БГ е пълна със милостиви хора затуй е на тоя хал. Едно време алкашите ги прибираха в една маза, казваха и изтрезвително там те къпеха със ледена вода, една нощ като изкараш там и забравяш за алкохола за цял живот. Нямаше надрусани и пияници по пътищата.