Мъж, осъден за убийство, беше задържан в София

Той е от Бургас, укривал се от властите
17 апр 2021 13:50,
27
Мъж, осъден за убийство, беше задържан в София
Снимка: БГНЕС

Мъж с присъда за убийство, укриващ се от властите, беше задържан в София. Акцията е на СДВР и Главна дирекция национална полиция.

50-годишният арестуван е от Бургас, но е задържан в София, съобщава БНР.

Той е с наложена мярка "задържане под стража" от Апелативния съд в Бургас. Срещу него се води дело на втора инстанция за убийство и увреждане на чужда видима вещ, като на първа инстанция бургазлията вече е осъден на 18 г. лишаване от свобода.

Операцията на СДВР и полицията е проведена преди ден в столицата. Задържаният вече е конвоиран до затвора в Бургас, където следва да изтърпи наложената му мярка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Law and Order преди 2 години
Кво цъкате минуси ве, мишки недни! Дал съм линк към новина от същия тоя долен, нискокачествен сайт, пряко свързана с новината по-горе.. те цъкат минусчета, що за неадеквати, леле мале :D
11
0
 
2
 
! Отговори
умник преди 2 години
Еми така е, като се излагат на показ видими вещи, да беше я скрил или поне направил невидима и нямаше да му я увредят. То глухият като не чувал и си измислял, така от движима, става видима.
10
3
 
0
 
! Отговори
Law and Order преди 2 години
Ето това имам предвид https://dnes.bg/temida/2021/02/18/izdirvat-ubiec-izgoril-jertvata-si-na-klada-krai-burgas.480484 Пази Боже!
9
1
 
3
 
! Отговори
In Vino Veritas преди 2 години
Тази новина си я спомням, възмущавах се под статията тук, в днес.бг - предполагам става въпрос за овчаря, който убива и изгаря продавач на животни. Дават му 18 години ефективна присъда, но го пускат срещу няколко хилки под гаранция и после не могат да го намерят.. Само дето мислех, че се е покрил в гори тилилейски, в някое забутано село... а той, нашия, в София.. нямам думи, матряла по всички нива в родината ни, е потресаващ!
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сяяя ... не знайте цялата история!
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В сащ като ги арестува лежат трима полицаи отгоре муи притискат силно за врътът
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как след като е осъден си пътува спокойно из страната? За убийство не е ли - от съда директно в затвора?И какво тоно значи "увреждане на чужда видима вещ"??? Има и невидими вещи, така ли?
5
1
 
20
 
! Отговори
бг смешки преди 3 години
как може да има присъда от 18 години и да е на свобода ?!!? тва е абсурд ! има много такива през годините ...значи няма съд и прокаратура !
4
1
 
15
 
! Отговори
Видима я преди 3 години
Ееее , какво толкова се учудвате? Видима е , ако беше парче от стелт щеше да е невидима.Човека просто не е включил защитата.
3
1
 
14
 
! Отговори
sherlock преди 3 години
видима вещ???!!!???
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"дело на втора инстанция за убийство и увреждане на чужда видима вещ"Видима вещ?!?
1
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ее жалко за батката .... Голям шичага е! Дано му помогнат там Митьо тоа ония ...