Провокация и музика на "Позитано" 20, искат оставката на Нинова

Младежите от БСП заявиха, че тя "трябва да се връща в СДС"
Обновена: 17 апр 2021 13:28 | 17 апр 2021 13:10,
136
Провокация и музика на "Позитано" 20, искат оставката на Нинова
Снимка: БНТ

Националният съвет на БСП заседава на "Позитано" 20. Пленумът започна с провокация и искане на оставката на лидера Корнелия Нинова от страна на привърженици на партията.

Заседанието се провежда присъствено, а първа точка в дневния ред е подкрепа за втори мандат на президентската двойка Румен Радев - Илияна Йотова.

Още по темата

"Ние и днес ще изразим подкрепа за президентската двойка за втори мандат на Националния съвет на БСП", заяви заместник-председателят на БСП Ирена Анастасова.

"Заздравяването на левицата е последователен процес, чрез устойчиво налагане на нашите политики. Разделението в обществото се увеличава", добави Анастасова.

Тя допълни, че БСП ще подкрепи правителство на "Има такъв народ", но не на всяка цена."Само, ако отстоява интересите на БСП. Бихме подкрепили промени в Изборното законодателство за по-честни избори, битува усещането, че голяма част от гласовете са купени", каза още Анастасова.

В същото време младежката организация на БСП дойде на "Позитано 20", за да поиска оставката на Корнелия Нинова, съобщава БНТ.

"Искаме оставката на Корнелия Нинова. Заради слабия резултат и заради това, че за първи път нямаме младеж до 35 години на избираемо място, дори и депутат. Бусът ясно показва ориентацията на другарката Нинова. Аз мисля, че е редно да си отиде там, откъдето е тръгнала - в СДС", каза Йордан Малинов от Младежка организация на БСП - Перник.

Около половин час пред централата стоя бус със старата емблема на СДС - лъвчето, от който се чуваше "Аз не съм комунист и никога няма да бъда". Шофьорът му отказа да каже по чия заръка е пред червената централа.

Янаки Стоилов от БСП каза, че този априлски пленум няма да има исторически характер.

"Жалко е, че трябваше да стигнем дотук. В смисъл сервитьорът дойде, раздаде сметките и ситуацията я виждате каква е", коментира Кирил Добрев от БСП.

Той отбеляза, че оставка от Корнелия Нинова не може да поиска.

"Корнелия просто трябва да излезе пред партията и да се извини. Да се извини за всичко, което направи. Въпросът е следният - защо беше необходимо да загубим изборите, за да подкрепим Румен Радев сега?", добави Кирил Добрев.

БСП ще даде пресконференция днес (17.04) на "Позитано" 20 около 15:00 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
3
 
9
 
! Отговори
Тия преди 3 години
младежи са платени от ...........знаете.
76
1
 
6
 
! Отговори
Тенията преди 3 години
или свързани като свински черва трябва да се премахне. Както премахнаха прасетата и общо животните. За да ядем чуждо месо. Същото става и с ваксините. ЧАСТНОТО В МАЛКАТА НИ ДЪРЖАВА ВОДИ ДО ОГРАБВАНЕ И КОРУПЦИЯ.
75
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Перничани са голяма работа. Не си оставят магареmо в калmа. :D
74
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гробарите нямат спирка, умиращия звяр хапе най-силно като умира :D
73
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТЕЗИ СА ОТ БСП,КОЛКОТО АЗ СЪМ КОСМОНАВТ.ИНТЕРЕСНО,КОЙ ИМ ПЛАТИ ЗА ТОВА ТЪПО ИЗПЪЛНЕНИЕ.
72
3
 
6
 
! Отговори
Ква преди 3 години
Е тая фекална бозаНякой се интересува от трпетите на сбръчканата луда и грозна направена
71
5
 
9
 
! Отговори
И преди 3 години
Евросьюза ше изгьрми
70
2
 
3
 
! Отговори
Много преди 3 години
Интересно като нямате народ и се изпьлни с по гладни за власт и от вас кво ше правите
69
2
 
3
 
! Отговори
И преди 3 години
Тежкия фиксиран клинтелист наркоман
68
4
 
2
 
! Отговори
Тая преди 3 години
Тъпачка разбивачка и оная. С паркуритеАйде и ти на маийа ти знаеш кьде
67
8
 
5
 
! Отговори
сравнението преди 3 години
Абе тез на кадрото дето *** срещу Нинова да не самургавите партактивистите на кмета от кв.Мошино?Що не ходят птред фашизираната прокуратура и да питат какво става с раследването за източването на яз.Студена?
66
4
 
7
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Радев и Корнела ще пипнат паричките от ЕС!Вече се сработиха.ЕТО КАК ,"МЛАДИТЕ ПАЯЦИ" ПАК ЩЕ УВИСНАТ...ХА,ХА,ХААААААААААААЙДЕ ПАК, "РОТ ФРОНТ"..ХА,ХА,ХААААААА..ЗА БАЛАМУРНИЦИ И СЕЛСКИТЕ ШАРАНИ!
65
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, не се спряха поддръжниците на мутрите - и преди изборите, и сега продължават да разбиват, не слизат от екраните на телевизорите, не спират да изливат отровата си. И са загрижени единствено за собственото си местенце до трапезата. Добре се постараха да загубят изборите и Миков, и Добрев, и Йончева, и Сергейчо - за да припишат вината на Нинова. Безсрамната наглост няма граници!
64
4
 
6
 
! Отговори
поп Гочо преди 3 години
ВСИЧКИ ПРОТЕСТЪРИ , ПАК ЩЕ ДУ""Т СУПАТА!ГЕРБ , НЯМА ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО!СЛАВИ СЪЩО , ЗАЩОТО Е НЕПОДГОТВЕН , ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИГРИЧКИ...ЛОГИЧНО Е ТРЕТИЯ МАНДАТ ДА ОТИДЕ ПРИ БСП , ЗАЩОТО ВСЪЩНОСТ ТЕ СА НАЙ-ПОДГОТВЕНИ ЗА ДА УСВОЯТ ПАРИТЕ ОТ ЕС , ПО "ПЛАНА ЗА РАЗВИТИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ"!ТАКА --РАДЕВ И КОРНЕЛА , ЩЕ РАЗДАВАТ ПАРИТЕ ОТ ЕС, А ПРОТЕСТЪРЧЕТАТА , ПАК , ЩЕ ЛЕЖАТ ПО ТРОТОАРИТЕ И У ПАЛАТКИТЕ!ДАВАНЕТО НА ПАДКРЕПАТА ЗА РАДЕВ--ОЗНАЧАВА ТОЧНО ТОВА!ИГРАТА Е ПРЕДРЕШЕНА!!!!!
63
1
 
8
 
! Отговори
Корнелия преди 3 години
Институцията Безпартиен Комунист, еволюира в Доказан Специалист в областта ... Подкрепен от БСП. Нали така внедрихме Радев?
62
1
 
10
 
! Отговори
Корнелия преди 3 години
Той Слави нали е лице на БСП? За каква загуба на изборите може да се говори.Слави, Мая, Татяна Дончева все именити мутри от последните 30 години.
61
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже какви са тия едновежди кpeтенчета!
60
13
 
8
 
! Отговори
Бай Станой Посранков преди 3 години
НИНОВА ако сега се потдадеш на тези отявлени правокатори и потдадеш отставка ще загуби цяла България. Тия са долни БСПарски седесарчета не ги слушай ТИ СИ КРАСИВА ЕНТЕЛИГЕНТНА И УМНА БЛОНДИНКА и никой няма право да ти казва кога да подаваш оставка. а *** ха.
59
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова в затворааааааааа!
58
6
 
12
 
! Отговори
ПИнсиОНЕРЧЕ преди 3 години
Тя допълни, че БСП ще подкрепи правителство на "Има такъв народ", но не на всяка цена. "Само, ако отстоява интересите на БСП. СЛЕЗНИ БЕ ГОСПОДИ СЛЕЗНИ МОЛЯ ТИ СЕ !!!! Та чии интереси поставя вашата партия на първо място а НИНОВА. И ВЕЧЕ НЕ ИСКАМ ДА СИ МИ ДРУГАРКА.