Провокация и музика на "Позитано" 20, искат оставката на Нинова

Младежите от БСП заявиха, че тя "трябва да се връща в СДС"
Обновена: 17 апр 2021 13:28 | 17 апр 2021 13:10,
136
Провокация и музика на "Позитано" 20, искат оставката на Нинова
Снимка: БНТ

Националният съвет на БСП заседава на "Позитано" 20. Пленумът започна с провокация и искане на оставката на лидера Корнелия Нинова от страна на привърженици на партията.

Заседанието се провежда присъствено, а първа точка в дневния ред е подкрепа за втори мандат на президентската двойка Румен Радев - Илияна Йотова.

Още по темата

"Ние и днес ще изразим подкрепа за президентската двойка за втори мандат на Националния съвет на БСП", заяви заместник-председателят на БСП Ирена Анастасова.

"Заздравяването на левицата е последователен процес, чрез устойчиво налагане на нашите политики. Разделението в обществото се увеличава", добави Анастасова.

Тя допълни, че БСП ще подкрепи правителство на "Има такъв народ", но не на всяка цена."Само, ако отстоява интересите на БСП. Бихме подкрепили промени в Изборното законодателство за по-честни избори, битува усещането, че голяма част от гласовете са купени", каза още Анастасова.

В същото време младежката организация на БСП дойде на "Позитано 20", за да поиска оставката на Корнелия Нинова, съобщава БНТ.

"Искаме оставката на Корнелия Нинова. Заради слабия резултат и заради това, че за първи път нямаме младеж до 35 години на избираемо място, дори и депутат. Бусът ясно показва ориентацията на другарката Нинова. Аз мисля, че е редно да си отиде там, откъдето е тръгнала - в СДС", каза Йордан Малинов от Младежка организация на БСП - Перник.

Около половин час пред централата стоя бус със старата емблема на СДС - лъвчето, от който се чуваше "Аз не съм комунист и никога няма да бъда". Шофьорът му отказа да каже по чия заръка е пред червената централа.

Янаки Стоилов от БСП каза, че този априлски пленум няма да има исторически характер.

"Жалко е, че трябваше да стигнем дотук. В смисъл сервитьорът дойде, раздаде сметките и ситуацията я виждате каква е", коментира Кирил Добрев от БСП.

Той отбеляза, че оставка от Корнелия Нинова не може да поиска.

"Корнелия просто трябва да излезе пред партията и да се извини. Да се извини за всичко, което направи. Въпросът е следният - защо беше необходимо да загубим изборите, за да подкрепим Румен Радев сега?", добави Кирил Добрев.

БСП ще даде пресконференция днес (17.04) на "Позитано" 20 около 15:00 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не спази завета на Ламбо, след загуба, председателя подава оставка.
36
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и на тея ли е фърлил от джипката по 300лв ,като на вота ?
35
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ниновицата е нагъл партиен плъх. Всичко дава, оставка не дава. Плъховете от нейната порода дават оставки само след нахлуване в парламента - както при Видентов!
34
4
 
15
 
! Отговори
Гамен Грипенов Ветов преди 3 години
Удри Нинова,бой по скапаните червени кр а туни!!Ти ми удари рамо,а аз ще ти ударя един шут и двамата трябва да завършим пъклените си дела!Ти да доразсипеш столетницата като СДС кадър,аз да разсипя курица не птица,като катър на ГРУ на СССР!!Ний с теб сме кат КОРОНАта.Кого пипним,трева му никни над главата и над останките от нея!!Напред с КГБ,Коминтерна и СДС,Венсеремос!!
33
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Бойко здравите момчета
32
15
 
5
 
! Отговори
Гербав троле, преди 3 години
За кой нефтохим на руснаците говориш? Тоя в бургас, собственост на ротшилд груп холандия ли?
31
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея най-накрая се събудиха!
30
10
 
12
 
! Отговори
Дааа преди 3 години
Нинова, оволнявай на ред всичко старо, до крак. На снимката виждате криминални престъпници платени от червените аристократи.
29
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако това е поръка от Иван Костов и Корнелия доведе до тотален крах БСП-съм готов да простя на Костов ВСИЧКО /без продажбата на НЕФТОХИМ на руснаците ,де/...
28
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мда..., битката на "клановете"!По "кокала" не остана грам "месце"..., битката е за еврофондовете, при това отдавна!Народъ вече няма кво да губи, освен дребните си спестявания, които могат да изчезнат в един миг!Кризата в глобален мащаб набира скорост и ако Октомври отново започнат Локдауните, Декември ще е страшен.За всеки случай тази есен си пригответе яко зимнинка и разбира се домашна ракийка!Идат мого "интересни времена"!
27
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората вече се организират спонтанно срещу терора на новите протестърски партии. БСП р съучастник с тях.
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тея "интелигентни "младежи са евтини парцалетки платени от Злобния и Алчния !
25
4
 
15
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 3 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?
24
3
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
оставка никои не знае от къде се появи нинова и какво общо има със бсп за ментова е внедрен човек щяла да подкрепя чалгаря а тои герб много се навързахана клона
23
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев и Нинова са Диктаторипартиятя е диктатура на червените Зомбитатова е камуфлаш уж де - аз питам
22
3
 
16
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 3 години
Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.
21
16
 
6
 
! Отговори
Тълпата преди 3 години
Нинова ще издържи на Тълпата. Нинова е достоен човек - не е като маминото синче Кирил или като Стоилов, който се бои да поеме отговорност за каквото и да било.Така че, "Долу Тълпата!" Вие не сте народът, вие сте тълпа, сбирщина от нек адърници, с капаняци и нещастници, които търсят ВИНОВНИК!
20
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много мургаве протестанти,бе.Къде дава буци парата,да хода и аз да протестирам.Сега ритал мачле с внуците некъде си.Едва ли е в Банки.
19
3
 
18
 
! Отговори
Споко! преди 3 години
Нинова ще види сметката на БСП, както видя на Техноимпекс. Костов я изгони, ще бъде изгонена и от БСП.
18
1
 
2
 
! Отговори
Човекът преди 3 години
Държавата out 🇧🇬👎