В част от "Манастирски ливади" спират водоснабдяването в понеделник

Вижте къде няма да има вода
18 апр 2021 11:46, Петя Славова
19
В част от "Манастирски ливади" спират водоснабдяването в понеделник
Снимка: БГНЕС

На 19 април 2021 г. (понеделник) във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове в кв. "Манастирски ливади - изток" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Луи Айер" от № 141 до № 229, ул. "Борис Ибришимов", ул. 421 ул. "Васил Стефанов" от ул. "Луи Айер" до ул. "Йордан Бакалов – Стубел".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: последната спирка на автобус № 74.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Лекар преди 3 години
Че то там повечето са свикнали на герана, няма ядове
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По колко казваш вървял квадрата в София?!?!В този миризлив бордей Оправяне от Компирка и Тиквата не давам и 500 ойро на м2и за най-висок клас имот.Кочи-на бате.... в това я превърнаха новите сУфиянци(провинциалисти) и ГРОБ.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойколандия 21ви век .... спират водата!!!София- европейска столица?!?!Неее, по-зле и от африканска колиба насред саваната.ХА-ХА
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От когиш съм в тъс София, се съм на сухо.