Вандали задигнаха вратата на столично училище

Престъплението е извършено два пъти за седмица
26 апр 2021 08:55, Ния Христова
22
Вандали задигнаха вратата на столично училище
Снимка: БГНЕС
Серия от вандалски прояви срещу училище в София. В рамките на седмица два пъти неизвестни режат входната врата към двора на 138 СОУ „Проф. Васил Златарски”. 
 
В единия случай вандалите дори успяват да откраднат цялата метална конструкция.
 
"Престъплението бе извършено вторник срещу сряда вечерта. Следобедните часове има 17 групи занимални. Ще трябва да има учител, който да следи децата да не излизат. Ще сложим предпазни ленти", каза директорът на учебното заведение Иван Стоянов в ефира на Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Munchen_DE преди 2 години
Същото безобразие направиха и с двора на 132 СОУ. Сега трябва да се обикаля или да се върви по тяхна улица с коли и без тротоари от страни, защото са залостили вратата. Най-куриозно е че именно там е и наказателния паркинг на Столична община, а в съседство дори място за пешеходци няма. От там минават и възрастни хора, за да стигнат до магазина.Каня ги и тук, на Красно село има още материал за прибиране!На абсурдите ще се отговаря с абсурд!
10
2
 
3
 
! Отговори
Йорданка преди 2 години
Хората откачиха и искат да си изведат децата с колелетата и ролерите в двора на училището пред блока и НЕ МОГАТ, ЗАЩОТО ТО Е ЗАКЛЮЧЕНО И НЕ ВСИЧКИ СА НА ПО 15-20 ГОДИНИ И МОГАТ ДА ПРЕСКАЧАТ ОГРАДИТЕ.Значи да прескачаме може ДА СЕ ПРАВИМ НА МАЙМУНИ, НО ДА МИНАВАМЕ ЦИВИЛИЗОВАНО И ПРАВИЛНО ПРЕЗ ВРАТИТЕ НЕ МОЖЕ! Явно ковида стои само на входа на вратите на училищата и катинарите и заварките са единственото нещо, което го одържа да не се "РАЗВИХРИ ЯРОСТНО И СМЪРТОНОСНО!",
9
1
 
2
 
! Отговори
Йорданка преди 2 години
Или просто е факт, че заради фалшивата пандемия от една година насам заключиха залостиха, закепенчиха и изолираха всички училища. Огради вдигаха, тел слагаха, кошове смъкваха, футболни ками рязаха, само и само да попречат на тези, които искат да спортуват на открито, защото и на затворено и платено не може, а трябва да си произвеждаме болните за да трупаме фалшивите статистики в сутрешните и нощно брифтинги все пак, а ако се движат и спортуват няма как да са болни.
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вандалите не са роми. Рязането на вратите е протест. Интересни са и графитите по сградите.Хората казват нещо, искат нещо. Протестират и се надяват да ги чуят. Наивници, но поне опитват...
7
0
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
На Авраам най-низшата каста си пада по врати. Как не са замъкнали и фасадата. Законъ за защита на Етнически чистият Български Народъ ! И такъв за защита на вратите от номади.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тези акумулаторни флексчета вече нищо неги спира.
5
2
 
7
 
! Отговори
Електоратът преди 2 години
На ГЕРБ и Фандъкова в действие
4
0
 
12
 
! Отговори
Вандали преди 2 години
за жилязу...
3
0
 
11
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Охрана няма ли, бе?
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ее тея гербаджии
1
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хааа хааа!БРАВО УЕ БАТКИИИ!