Пожар горя в столичен хотел, пострада огнеборец

Няма данни за загинали или сериозно пострадали
Обновена: 28 апр 2021 07:22 | 28 апр 2021 07:18, Ния Христова
17
Пожар горя в столичен хотел, пострада огнеборец
Снимка: БГНЕС
Пожар гора тази нощ в хотел в района на околовръстния път и бул. "България". Няма данни за загинали при пожара в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР, предаде БГНЕС.
 
Минути след полунощ е получен сигнал за възникнал пожар и силно задимяване в хотелска сграда в столицата. Към мястото са насочени 10 екипа пожарникари от различни столични районни служби със специализирана техника, автомеханични стълби, автомобил за спешна медицинска помощ. Настанените в сградата клиенти са били евакуирани. 
 
Според първоначална информация, няма данни за загинали или сериозно пострадали. На няколко души, вдишали дим е оказана медицинска помощ. Няма жертви при инцидента, един огнеборец е пострадал и е хоспитализиран в "Пирогов".
 
Екипи на полицията са съдействали за обезопасяване на района. Действията на място са били ръководени от директора на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" главен комисар Николай Николов. 
 
Предстои да бъдат изяснени причините, довели до възникването на пожара. Предполага се, че късо съединение в спа зоната е станало причина за пожара. Управителят на хотела изключва версията за умишлен палеж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Значи ако е в чужбина... нашите медии пишат всичко. Щом е тук...нещо, някъде... евентуално...Скунксове!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Emirates Apart Residence, на Pulse фитнес...
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тва е онази мутрогротеска "Земята и Хората спа"...
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимно 2СЛАБ 2!!!!Седни си ***!
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който не се отчита подобаващо на баш суджука и не му пълни шкафчинциту, лъсва в новините. Случват му се странни неща. Окъсява му акумулатора нощем на колата и става пожар. Клошар би го разстрелял случайно на кръстовище. Жакузиту му дефектна бройка било. Абсорбатора в кухнята прави пожар в хотела. Абе интересно и опасно си е. Даже си спомням едно шефче на митниците, три дефектни акумулатора си бе купило. На неговата кола, на жена му и на дъщеря му. Явно дефектна партида и трите коли изгоряха.