От 10 май: Ремонт спира топлата вода за 5 месеца в центъра на София

Топлоподаването ще е прекъснато и към отделни сгради в "Младост" 3
4 май 2021 20:15, Анисия Иванова
31

Стотици живеещи и работещи в центъра на София ще останат без топла вода за пет месеца. Причината е цялостна реконструкция на улица "Цар Иван Шишман", която включва и подмяна на съоръжения на "Топлофикация".

За да бъде извършена рехабилитация на магистралния топлопровод, захранващ голяма част от централна градска част, от 10 май отделни сгради, намиращи се на улиците "Цар Иван Шишман" , "Ген. Гурко", "Граф Игнатиев" и бул. "Васил Левски", ще разчитат на бойлер до 10 октомври. Срещу ремонта вече е организирана подписка, съобщи Bulgaria ON AIR.

От "Топлофикация" посочват, че предстоящата цялостна реконструкция на ул. "Цар Иван Шишман" е възможност да бъдат ремонтирани едновременно топлопроводи, водопроводи и канализация. От дружеството обещават, че на засегнатите потребители няма да бъдат начислявани сметки за топла вода до края на ремонтните дейности.

"За да няма аварии и предвид спецификата на съоръженията, се налага топлоподаването да бъде спряно за почти целия период на ремонтните дейности. Планирано е ремонтите да приключат в срок и "Топлофикация-София" ще вложи всички усилия за това. Разбираме неудобството, което ще изпитат част от клиентите ни, но крайната цел е да имаме обновена и модернизирана инфраструктура в района", се казва в позицията им

Топлоподаването ще бъде прекъснато и към отделни сгради в квартал "Младост" 3 за срок от два месеца отново от 10 май. Ремонтните дейности ще засегнат две детски градини в квартала - 56 и 59 ОДЗ, както и сградата на районната администрация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навсякъде в нормалния свят са с бойлери и котли, електрически, газови... Баси мрънкачите са тия, един бойлер е 200 лева, аз ли да им го купя? Стига ми, че с моите данъци държат на системи фалиралата Топлофикация, на която иначе не съм клиент...
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди години имах една колежка чужденка, а ако помните всяко лято правеха профилактика по 20 дни. Тя, горската, така и не можа да го възприеме. А си представям как ще реагира ако разбере, че 5 месеца няма да има топла вода! Направо ще е в потрес! Никъде в нормалния свят няма такова чудо! Дори и да правят ремонт, първо не е половин година и второ клиентите получават солидна компенсация.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Къртьо КъртачевДа, ама при мен никога не е имало бойлер и сега трябвало да се види как ще се свърже към тръбите, а тръбите не са изкарани отвън, а са в стената.
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахаха и този първия анонимен *** писал: Това ли ви е промяната, чалгари? ". ***, да не обърка статията?! Ако не си е по-лошо, защото партия гроб, която ти плаща управлява София 12 години и за жалост продължава да го прави!
24
0
 
2
 
! Отговори
Къртьо Къртачев преди 2 години
До Анонимен 20И аз съм монтирал бойлер преди две години.................но не съм къртил нищо!
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я Фандупковата да изкара 5 месеца без топла вода! Поредното безумие на партия гроб!
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ХаЗа съжаление не е. Живея в района и откога са разлепили бележи.
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обаче забележете, не споменават и дума за компенсация на клиентите си, дори май не се и извиняват, но за сметка на това "щедро" обещават, че няма да им вземат пари за услуга, която не могат да им предложат.Е, това ако не е наглост!!!
20
0
 
9
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 2 години
Добре де,щом се налага ремонт,да го направят. Но да го направят качествено,а не утре пак да спират водата и да разкопават. И някак си не ми се връзва времето за ремонта....Да повикат китайци - ще излезне по бързо,по евтино и по качествено!!!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, супер, няма що! А в същото време пак искат увеличение на цените! Да не говорим, че аз съм с бебе и направо не знам как ще се справя. Ще се купува бойлер, ама къртене в банята... Не ми се мисли!
18
0
 
7
 
! Отговори
Йосиф преди 2 години
Край в центъра на София няма да има жрици на любовта ;)
17
0
 
10
 
! Отговори
Ха преди 2 години
Може и да е фейк. Преди година и нещо Улица Шишман беше в ремонт пак..
16
0
 
26
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 2 години
Така и така кОпат...Да си вземат тръби, Топломери и всичко...И да се махат!!!Закривайте Ги Тез Крадливи Дружества Бе...Докога ще Дерат Народа ????Тц тц тц тц.... няма Отърване
15
0
 
35
 
! Отговори
Стамат преди 2 години
"От дружеството обещават, че на засегнатите потребители няма да бъдат начислявани сметки за топла вода до края на ремонтните дейности."Ама са великодушни, а?
14
3
 
32
 
! Отговори
44690 преди 2 години
Безсрамието на Фандъкова и нейната дружина е безгранично. 5 месеца ще ремонтират "Шишман" - една тясна и къса улица. И това е официално приет план! А после ще започнат да ремонтират ремонтираното - да не забравяме, че "Шишмман" е пряка на "Граф Игнатиев" и още не е преминало възмущението от безобразията там. Що за цинизъм е обявеното обещание, че няма да начисляват сметки за топла вода през този период!Тази несретна кметица нма ли най-после да се махне!
13
0
 
8
 
! Отговори
София преди 2 години
Карачи на Европа
12
10
 
5
 
! Отговори
Fandakova преди 2 години
Ne se oplakvaite be tulupi kupete si boiler
11
4
 
6
 
! Отговори
BATMAN преди 2 години
5 meseca bez topla voda vseno kazaha ito taka spokoino 5 dni ili 5 sedmici nqma da ima topla voda...v drygite strani za toq period 5 meseca stroqt gradove kato sofia a te edni kanalizacii deto nai mnogo sled 2 godino otnovo she ima remont.. a kolkoto za toplata voda nqma da imate smetki e studenata shevi e dvoina smetkata badete sigorni.. plus toka shot te znaqt che she polzvate nagrevateli kanichki na tok.. dori danegi polzvate.. ama jiveem pak v Bulgaria deto i rymancite ni nadminaha ..
10
3
 
14
 
! Отговори
Пустиняк преди 2 години
Давам трабанка за къпана софиянка.
9
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СРАМ МЕ Е ЧЕ ТИРАНА ИМА ПО ДОБРА ВИЗИЯ ОТ СОФИЯ. НЕ ГО КАЗВАМ АЗ А БЛОГЕРИ. СМЕЯТ СЕ ЧЕ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ НЯМА ОСВЕТЛЕНИЕ И НЕ СЪМ СОФИАНЕЦ АМА МЕ Е СРАМ. ДА НЕ КАЗВАМ ЗА ВИЗИЯТА НА НАЙ СМОТАНАТА СТОЛИЦА В СВЕТА. ПЪРВИ СМЕ.