Спират водата в част от м. „Гърдова глава“ в сряда

Причината е реконструкция на уличен водопровод
0
Спират водата в част от м. „Гърдова глава“ в сряда
Снимка: Софийска вода

На 12 май 2021 г. (сряда) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Резньовете“, м. „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Резньовете“ от ул. „Карамфил“ до ул. „Ботко войвода“, ул. „Чукар“ от ул. „Ботко войвода“ до ул. „Карамфил“, ул. „Боянска река“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Резнцовете“ на кръстовището с ул. „Чукар“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: водаСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари