Нов летен маникюр - как да го съчетаете с педикюра?

Ето няколко предложения, които да разгледате
13 май 2021 23:00, Дарена Найденова
14
Нов летен маникюр - как да го съчетаете с педикюра?
IStockphoto

Ако сте от хората, които стоят пред стената с лакове в салона за красота в продължение на 10 минути, напълно ви разбираме. Широката гама от цветове и нюанси може да бъде поразителна и да ни обърка още повече. Сигурни сме, че поне веднъж сте отивали с една идея за маникюр и педикюр, но впоследствие изборът ви се е променял, след като разгледате с какъв арсенал разполага маникюристката ви. Спокойно, не сте сами.

Лошата новина е, че изборът става още по-труден през лятото. Докато зимата се свързва с тъмни цветове и тогава ни е по-лесно да си изберем любим, то топлите месеци са подходящи за всякакви нюанси. Задачата става почти невъзможна за решаване, когато към маникюра добавим и педикюра, за да сме напълно готови за плажа. Когато се опитваме да изберем нюанс, който да поставим върху ноктите на краката, който в същото време да се комбинира перфектно с този на ноктите на ръката, можем да изпаднем в дупка на отчаяние и бързо да се откажем от разкрасителната процедура.
 
Добрата новина обаче е, че на помощ идват професионални маникюристи, които работят с известни личности и много добре знаят какви комбинации от цветове за маникюр и педикюр да използваме това лято.
 
1. Бежово и неоново
 
Бежовите и неоновите цветове са най-големите тенденции за лятото и присъстваха на всички модни дефилета. Маникюристката Ашли Джонсън съветва да изберете прозрачен нюанс за ръцете, който да съчетаете с невероятен флуоресцентен тон за пръстите на краката.
 
2. Обикновени пастели
 
Ако не сте фен на ярките цветове, не се притеснявайте. Имаме решение и за вас. Според маникюристката Джи Баек, никога не може да сбъркате с пастелни нокти. Тя съветва да изберете по-студени тонове като зелени и сини за краката, докато по-топлите като прасковено и розово трябва да красят ръцете ви.
 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Невменяем преди 2 години
Стана ли ви зелето?