Съпругът на простреляната жена: Преследвал я е отдавна

Мъжът на пострадалата след инцидента разбира, че жена му е била тормозена
14 май 2021 08:55, Ния Христова
64
Съпругът на простреляната жена: Преследвал я е отдавна
Снимка: БГНЕС

Съпругът на простреляната 56-годишна жена в метрото твърди, че нападателят е преследвал съпругата му с цел интимни отношения. Жената е с 4 огнестрелни рани и се бори за живота си в болница „Св. Анна”. Богомил Павлов казва, че с жена му били в прекрасни отношения. От дъщеря им научил, че нападателят й я преследва и настоява двамата да изоставят семействата си и да заживеят заедно.

Съпругът на 56-годишната Стойна разговаря с нея за последно в сряда следобед, минути преди да се случи трагедията в метрото. "Обядваме, взимаме куфарчето, качвам я на колата и я стоварвам на спирката на метрото. Тя тръгна, а приказката беше да ми се обади от Виена като пристигне", разказа пред Нова тв Богомил Павлов.

 Жената тръгнала към австрийската столица по работа, където от години се грижи за възрастни хора там.
Още по темата
 
"Сестра ми се обади, чула нещо, че е станало и аз започнах да навързвам нещата. Има някакви съвпадения, които за мен са непонятни", добави съпругът на Стойна.
 
Оказва се, че жената и преди е имала проблеми с нападателя си:
 
"По приказката на дъщеря ми, той няколко пъти й е предлагал да се съберат, няколко пъти. И той е бил семеен. Предлагал й е, тя го отблъсквала до последно. Връщам лентата назад, но  никога не е имало нещо, за да се усъмня", казва още Богомил. А сега надеждата му е, че Стойна ще се оправи.
 
От тялото на жената са извадени два куршума, а екип от хирурзи са извършили две спешни операции. От полицията и прокуратурата вече са казали за трагедията и на съпругата на нападателя Максим Петров. Съпругата на самоубилия се мъж е в тежко здравословно състояние след стрелбата. 
 
Органите на реда продължават да разследват отношенията между Максим и Стойна. Засега предположенията са, че и той е работил за кратко във Виена като болногледач и там са се запознали.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аз като ги преследвам гледам да ме виждат че като ме видят да почнат да бягат за дс става по-интересно, а тоя се е крил като страхлив загyбеняк!
6
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами те за това ходят по чужбинните,да се перат на воля!
5
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
няма начин да не му давала някакви аванти..просто ей тъй да я преследва и да иска да живеят заедно?! Не се връзва
4
16
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алчната Тиква ограби хората, принуди ги да ходят по чужбина на стари години да робуват и някои даже изперкаха от гърч.Линч за наглия крадец от ромски произход от село Банкя!
3
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пенсионерски драми
2
9
 
17
 
! Отговори
Шопо преди 2 години
Епа щом му е правила хорошото,че я преследва!
1
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трагедия. Две почернени семейства. Дано спасят жената.