Страх и тормоз в столичен квартал - тийнейджъри нападат хора

Имат Facebook група, в която качват записи на постъпките си
17 май 2021 21:49, Анисия Иванова
83
Страх и тормоз в столичен квартал - тийнейджъри нападат хора
Снимка: Bulgaria ON AIR

Страх и тормоз в столичния квартал "Света Троица". Жители твърдят, че тийнейджъри нападат възрастни хора и заплашват деца. Хората се притесняват, че може да се стигне до по-тежък инцидент.

Тийнейджърите имат Facebook група, в която качват записи на постъпките си. От клипчетата се вижда, че те нападат нищо неподозиращи хора.

"Интересното е, че те не спират, спъват хора в гръб, възрастни, деца, които са сами и всичко става в гръб, и не можеш да реагираш", разказва Ивета Йорданова, която живее в ж.к. „Света Троица‘‘

 Групата е от около 10 деца на възраст 13-15 години. Проблемите с тях продължават вече няколко месеца.

"Повечето деца са от нашия квартал и са ни познати. Това са нашите деца", допълва Милена Жаафар, която също живее в квартала.

 Милена разказва, как 5 от тях са заснети да влизат в нейния блок, където са счупили голяма саксия.

"Отварям вратата и виждам саксия счупена, още повече в някакъв шок", спомня си тя.

Милена веднага се обажда в районното полицейско управление, подава и жалба до прокуратурата. Засега отговор няма. Агресията на младежите се проявява и извън пределите на квартала.

"Идва тумбата, ние ги познаваме от квартала, но не очаквахме да ги видим пред НДК, направихме им забележка, удря с юмрук в лицето, бяхме в Пирогов, подадохме жалба", споделя още Ивета Йорданова.

От полицията са установило момчето, е разпитано е, но е малолетно. Материалите по случая ще бъдат изпратени до прокуратурата. А хората от квартала продължават да живеят в страх.

"Страх ме е, не искам, никой не иска да живее в тази агресия, за децата ме е страх", каза още Милена Жаафар

И докато чакат реакцията на полицията, някои от живеещите в "Света Троица" се заканват да се саморазправят с агресивните тинейджъри.

Вижте повече в репортажа на Даниела Владимирова по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 45Абе ти да не откачаш. вярвай си в господ ама не произнасяй името му за щяло и нещяло. Тук всеки може да лайква или не когото си поиска. Това е положението Като не ти харесва *** и удари един метан в църквата, а не стой в интернет
35
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кво дислайкваш бе тролл да не си бил с мене ...пфууу НЯМАТЕ СТРАХ ОТ ГОСПОД БОГ...ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ЗА ВСЯКА ЛЪЖЛИВА ДУМА В ЖИВОТА И В ИНТЕРНЕТ.ТАКА Е НАРЕДЛИ САМ ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС.
34
2
 
11
 
! Отговори
do 35 преди 2 години
АБСОЛЮТНО!!! И аз пострадах, полицията бездействаше, делото бе заметено/Благодаря Ви, за коментара! Бог забавя, ала НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ, ще дойде и техния ред!
33
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подобни методи митренцата организират за да тормозят народа, един вид показват вто държавата я няма защото Борисов не е на власт !!!Не се подавайте на подобни провокации
32
2
 
16
 
! Отговори
Общо взето преди 2 години
Сигурно сте слушали за масови разстрели в САЩ, е тези разстрели стават заради такива банди като тия, тормозят срещу пари и то определени мишени, накрая на мишената му писва и гърми наред щото бандите повличат и обикновени хора по край тях и мишената остава с впечатление че всички са срещу него!
31
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама то сега не е струпана никъде защо Рашков не взема мерки, а уволнява наред доказани професионалисти?
30
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полицията можеше да се справи с тези ***, но вместо това беше струпана пред МС , за да пази дебелия дирник на Тиквата. Затова - изчегъртване до дупка! Кеф ми е как реве плешивият пъпеш и главсек Иванов, да се готвят останалите!
29
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Радев каза, че държавата се била завърнала?
28
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Отварям вратата и виждам саксия счупена, още повече в някакъв шок".Ни разбирам казаното от милена, ни разбирам що за милена е ЖААФАР!?!?!?!??!Или джжаагалска или неграмотна история. Едно от двете ще да е.Още се пишете "Аз съм за толерастията." Още, още. После се жалвайте. Естествено че няма да ви гледат жалбите и ще чакате с месеци. Все едно - Прибрах улично куче а то ме хапе. Ми ще хапе, то тъй прай а ти що го прибра, да те питам аз тебе, М?
27
3
 
19
 
! Отговори
Новите секти преди 2 години
Разходите се из квартала и ще забележите, че зад ъгъла има полицейска патрулка която си седи с полицаите, всичко това е организиран тормоз, за забавление на МВР и наркотрафиканти с неограничени пари!Това нещо като сектантство!
26
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малиий, само да ми паднат!
25
2
 
22
 
! Отговори
Старшината преди 2 години
Много солени глоби за Родителите. Само така ще разберат тяхните родители какво Произведение на изкуството са създали .Казармата трябва да стане задължителна.
24
3
 
11
 
! Отговори
Невероятно но факт преди 2 години
Какво тву полицията не ги пипа, това е държавна политика!
23
18
 
10
 
! Отговори
честито миячите преди 2 години
с радеф начело нищо друго не може да се очаква, пълен разпад на държавността и рухване на икономика и банки. това е радев дб и итн
22
1
 
20
 
! Отговори
цер/лек преди 2 години
ТВУ
21
0
 
13
 
! Отговори
Нещо като секта преди 2 години
Те взимат пари за това и полицията никога не ги пипа.
20
8
 
19
 
! Отговори
Не се заблуждавайте преди 2 години
Това е организиран Gang Stalking съз знанието на МВР и институциите!Държавата плаща на банди да тормозят хора!Това е стара практика в САЩ.
19
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 18НЕ,деца са на комунисточългари
18
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пердах им е нужен, авно родителите ги няма никакви !!!Или престой за 48ч в панделата да се уплашат малко
17
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тва или са умствено изостанали или са малумни.тва родителите трябва да отговарат защото неса ги възпитали да лежът в затвора и глоби актове.