Антон Златанов е новият шеф на СДВР

Той заменя освободеният днес Георги Хаджиев
19 май 2021 16:37, Красимир Ангелов
35
Антон Златанов е новият шеф на СДВР
Снимка: МВР

Старши комисар Антон Златанов е назначен за директор на СДВР. Това става със заповед от днес на министър Бойко Рашков, съобщават от пресцентъра на МВР.

Още по темата
Антон Златанов е представен пред състава от заместник-министър Енчо Мирчев. На срещата присъства и и.д. главният секретар на МВР гл.комисар Стоян Темелакиев.

Старши комисар Златанов е дългогодишен служител на МВР, а от септември 2015 г. до момента той е заместник-директор на СДВР.

Досегашният директор на СДВР Георги Хаджиев е преназначен за началник отдел „Физическа защита на лица“ в Главна дирекция „Жандармерия и специализирани операции и борба с тероризма“.


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
3
 
! Отговори
карачанаков преди 8 месеца
Та значи махаме старият шеф който не е бил на протестите заради насилие и не взел мерки а слагаме този който всяка вечер беше там и ....имало насилие.Нещо не се връзва.ФИГУРАНТ ИЗДИШАШ!!!!!!!!!!!!
22
1
 
2
 
! Отговори
Ха ха преди 8 месеца
Единствената страна във Европа със Африканско население!!! Смешни по Смешни !!!
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе къде ги намират тия, бе. Това момченце стоеше като п..но по време на протестите. Много лоша, да не кажа ужасяваща кадрова политика в МВР. То да е само там, де....
20
3
 
3
 
! Отговори
Не искам преди 8 месеца
Да го защитавам, но е един от малкото ръководители, който стои до края, рамо го рамо със сержантите. Учуди ме, но не стои в кабинета си. Беше на протестите, но първите два-три дена, момент сред сержантите.
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ама той предишния като учен от БАН пред тоя бе.
18
1
 
8
 
! Отговори
999 преди 8 месеца
Въй...тия се битонират НЕ за два месеца, а сякаш за нови 45! Да влезе ЖАН!!!
17
3
 
9
 
! Отговори
Потрес преди 8 месеца
ВСИЧКО СЕ СМЕНЯ, АМА БЕЗ ИЗБОРИ!!! ДЕМОКРАЦИЯ ПО РАДЕВСКИ.
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Че Хаджиев беше за смяна е ясно, ама защо пак гербава пионка?Или са го убедили да смени отбора, или правят огромна грешка!
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тебе не те ли уволниха за несправяне с работата бе другарче ... капка достойнство нямаш ли ?
14
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нали помните предишната перестройка на Горбачов, как се разпадна Съветския союз? Познайте и вас какво ви чака в Чалгария? Северна Чалгария - към Румъния, Южна Чалгария към Гърция, Западна Чалгария - към Сърбия и Източна Чалгария - към Турция.
13
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ще берете ядове с тези болшевики. Никъде по света няма такава демокрация, в която неизбрани от никого хора да правят перестройка.
12
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Оф, това желко герберче недоносено ли ве
11
6
 
9
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 8 месеца
Във Франция и Италия полицаите може човек да ги обърка с поети- силни,но с интелигентно и мило излъчване, с почит към гражданите,на които дължат заплатите си. В Татковината ни като някакви дето се *** в гащите изглеждат,с ръце в джобовете,люпят семки,арогантни,с физиономии на сплескани тиранозаври, с чалгаджийска конструкция на изреченията(ако въобще може да се нарече изречение думаното из садистичните им джуки). Не приличат българските полицаи на мъже,а на някакви роми и турци.
10
6
 
16
 
! Отговори
Диана преди 8 месеца
Най-малкото което постига БСП и сие тук, е че човекът е достатъчно млад, за да не познава мръсотията на БСП и е достатъчно послушен на началника си...Въпросът е защо не е уволнил предишния шеф, Хаджиев...Колкото и да мисля, не мога да измисля нищо друго освен, че не е намерил и най-малкото, никакво основание да направи това и този може да го подгони в съда...БСП и сие ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Продавам мебели от палети.
8
10
 
2
 
! Отговори
Ефрейтора преди 8 месеца
Не може от веднъж всички да са новобранци. Трябва и някой от старите. Така се прави. Не са глупави.
7
2
 
12
 
! Отговори
Абе преди 8 месеца
На нова булка и на нов комисар човек не трябва да се радва много, защото не се знае каква сви.ня ще излезе от нея/него.
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Югозападналия уни ли е завършил?
5
5
 
22
 
! Отговори
payak преди 8 месеца
Хубаво сменят, ама с кого? Едни и същи муцуни. Директора бил виновен, че допуснал полицейско насилие над деца. До тук добре. В нормалните държави за това се носи отговорност-дисциплинарна и/или наказателна. Тук НЕ. Сменят директора с негов заместник-че нали до сега е бил част от екипа му. Той не е виновен за нищо. Или новия директор е коленичил, целунал ръка и се заклел, че ще е верен до гроб. И така до следващата смяна. Ей сектир диваци!!!
4
14
 
4
 
! Отговори
Брей преди 8 месеца
Едно качествено назначение, не че предишния не беше качествен.