СДВР ще има нов шеф, Рашков освобождава Георги Хаджиев

Не може да пребиваш децата по улиците, заяви Бойко Рашков
19 май 2021 12:55, Красимир Ангелов
319
СДВР ще има нов шеф, Рашков освобождава Георги Хаджиев
Снимка: БГНЕС

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) от днес ще има нов ръководител, съобщи служебният вътрешен министър Бойко Рашков.

Още по темата
За смяната на Георги Хаджиев Рашков съобщи пред журналисти в Пловдив, където пристигна заради операция срещу корумпирани полицаи в 3 РПУ, съобщава БГНЕС.

По отношение на операцията, министърът съобщи, че са задържани 15 души. 7 от тях са полицейски служители, сред които е и шефът на 3 РПУ.

Относно освобождаването на Хаджиев Рашков посочи: „Законът е разписал какви са задълженията и правата на полицейските служители, никъде в закона не пише, че те могат да пребиват децата по улиците или където и да е“.

Така служебното правителство направи нова промяна по върховете на полицията, след като преди дни главният секретар на МВР Ивайло Иванов също беше освободен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
2
 
2
 
! Отговори
KYRA ми Янко преди 2 години
До Гуфу"Но помисли, кой създаде тази среда за бума в последните години на подобни компании и стартъпи в ИТ"Не е Бай ти Х, гарантирам ти - разцвета на бранша няма нищо общо с тази разпрана пасмина, която доеше и още дои държавата.
149
6
 
6
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Само така. Никакви съображения за милост или хуманност не бива да бъдат допускани да вземат превес. Твърдо. Без милост. Като ги смажем , има време да сме милостиви. Сега трябва да сме силни и непоколебими в правотата на общото дело.
148
9
 
3
 
! Отговори
до Гуфу преди 2 години
Говориш за Бог, а четеш Библията като дявола!В други държави, като например Германия има през ден протести по какви ли не поводи, но не бият и арестуват журналисти НЕ проявяващи агресия и идентифицирайки се като такива! Не бият и НЕ се гаврят сексуално с вече арестуваните и вързани с белезници!И много други неща НЕ правят, няма да ти ги изброявам!Знам че ТИ БИ ЗАПОВЯДАЛ - това само ти издава манталитета, заповядай и напусни , че си вред!
147
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напред Другари Смело
146
2
 
7
 
! Отговори
Citoyen преди 2 години
Мачкай Бойко :D
145
11
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
ай чао куки. .Дано съдия изпълнител ви вземе апартаменти те и останете с котилото си на улицата...Видиш ли Ушев ... Плюй и бягай..Фъс, Фъс
144
3
 
3
 
! Отговори
КЪРА ми Янко преди 2 години
До София 167Да верно, преди Майкрософт, Тесла, Фолксваген, Гугъл и каквото се сетиш се избиваха да инвестират тука, ама като падна БайХ и казаха 'Аааа, нещем тука да правим Силиконова долина айде обратно..."
143
20
 
12
 
! Отговори
11 преди 2 години
Браво на г-н Ршков,продължавай така,искаме всеки ден герберите да плачат,стана втора седмица не са спирали,народа очаква още уволнения,герберските калинки,трябва да се изчъгъркат до край.
142
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уволняват всички, които могат да им попречат да крадат 2 месеца...Не съм изненадан.
141
14
 
10
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Ще биете протестиращите , а ?На боооооорсаааата...Всииииииичкиииии....На селооооооооо...Обратно по родните местаасстааа...При мамаааа....Фъс, Фъс... Обещах ви, няма да забравим, няма да простим...
140
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук някакви индивиди пишат за стабилност?!!! Наистина сме стабилни - най-корумпираната и най-бедна държава в ЕС. Стабилни на дъното на всички класации, дори по умирачка на глава от населението.Господи, прости им! Те не знаят какво пишат!
139
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бързо, Рашко, бързо, че идва и твоя ред!
138
9
 
4
 
! Отговори
1 преди 2 години
До мисли му РадеФ ! а в държавата на тиквата,какви се назначаваха,можеш ли да напишеш?
137
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мафията, която ни краде 30 години, вече си има правителство.
136
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГуфуМен не ме е било страх досега, защото съм напълно независим от държавните структури в препитанието си, в сферата на дигиталните технологии, но има много хора които се страхуват за работата си, за близките си или за здравето си!Справка - скоро излъчиха един клип с едно момче което беше заплашвано да спре да пише срещу "кмета" от брадясала мутра, защото щял да му разбие зъбите!В нормална демократична държава, всеки има право на мнение без да бъде заплашван, че ще му разбият зъбите!
135
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е за омитане на мутромилиционерите на Бацо от МВР и създаване на истинска полиция!
134
9
 
13
 
! Отговори
София преди 2 години
Последния месец си мисля, че точно се закрепихме десетина години някаква криворазбрана стабилност и сега пак старата песен на нов глас - криза, циркове, простотии, отлив на инвестиции заради нестабилния пазар, който се предлага у нас, съответно кофти кредитен рейтинг, съответно високи лихви, глупости.Айде, живи и здрави.
133
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкай Рашков!! Изчегъркай Гербавата мафия!!Народа е с теб!!
132
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой с каквото може да помага БСП трябва да спечели тези Избори
131
10
 
23
 
! Отговори
мисли му РадеФ ! преди 2 години
В държавата на Радев е нормално да назначиш служителка на Васил Божков за шеф в МВР. Комшия и фен на Божков за шеф на НАП. Нормално е да вадиш жени от кабинетите им с крясъциИзчезвай!. Да чистиш професионалисти по черен списък. Да гилотинираш главния секретар Ивайло Иванов, защото е защитил полицаите от терора на криминалния протест..