Шофьор рита и блъска жена на столичен булевард

До инцидента се е стигнало след отнемане на предимство
2 юни 2021 09:30, Ния Христова
148
Шофьор рита и блъска жена на столичен булевард
Снимка: БГНЕС
Жена е била нападната от шофьор след засичане на улицата. Поредният инцидент на насилие на пътя е заснет и от охранителна камера. Всичко се случва в района на „Ломско шосе” в София. Агресивният шофьор е задържан, а потърпевшите са категорични, че ще търсят правата си в съда.
 
"Предисторията е дълга. Това се случва на 29 май около обяд. Шофирах личния си автомобил по път с предимство. От една от преките изскочи джип, който препречи пътя ми. Подадох му звуков сигнал, за да сигнализирам, че съм зад него. Шофьорът изчака няколко секунди, даде на задна и ме подпря с теглича си. След което си тръгна. Аз го последвах, защото не знаех какви са щетите по автомобила му. Подадох му няколко сигнала да спре, махах му и с ръка, но той нямаше подобно намерение", разказа пред Нова тв Ани, която е била нападната.
 
Шофьорите отбиват двата си автомобила след няколко преки. Тогава Ани заявява, че ще извика органите на реда. Агресивният шофьор и неговата спътница отвръщат на заканата със смях. След това мъжът се изплюва в колата на Ани.
 
"Почувствах се супер унижена от тази постъпка. Опитах да мина пред него, за да му попреча да си замине, но не успях. Светна червен светофар и си помислих, че най-накрая ще спрем. Той обаче мина на червено, последвах го като през цялото време сигнализирах със звуков сигнал", споделя още Ани.
 
Мъжът прави обратен завой и минава през велоалея. В последствие става ясно, че при тази маневра шофьорът е щял да прегази на косъм друга жена и децата й.
 
"Изненадващо мъжът зави в една улица. Спрях след него съвсем плахо. Той слезе, тичаше яростно към колата. Първо изрита колата, после кракът му влезе вътре. Ритна ме с крак през лицето", каза още Ани.
 
Мъж от близката къща и друг шофьор, който спира на улицата, успяват да задържат агресивния шофьор, докато дойде полиция. Пробите за алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни. Мъжът е задържан, повдигнато му е обвинение за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
2
 
1
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Чудя се госпожицата докъде щеше да преследва водача на джипа и като го заклещи какво ще го прави. При това преследване не застрашава ли околните участници в движението, пешеходци?Смятам, че тя е подходила агресивно и е предизвикала последвалата агресия и сега тръби по медиите, че е жертва.
106
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-вероятно австралопитека е излязъл от някоя пряка, засичайки мерцедеската Ани. Ани не е могла да спре и го е нацепила отзад, защото Ани си мисли, че като кара мерцедес, всички трябва да се съобразяват с нея. Оттам Ани иска свири поне няколко преки, изнервяйки въпросния на макс. Останалото е на видеото...
105
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредният комплексар-късоп*шко ,не знам дали щеше да е толкова ентусиаст да налита на бой ,ако в колата вместо жена беше някой напомпан орангутан...едва ли
104
3
 
15
 
! Отговори
Krom преди 2 години
Има нещо много тъжно в това. Всеки от нас /мъжете/ има дама до себе си. Повечето карат автомобили. Хора, как ще се почувствате ако разберете довечера, че квартален гибон я е ритал в лицето и се е изплюл върху нея? Това към тези които защитават /донякъде/ тоя. Да оставим дали го е провокирала. Аз видях на камерата, че той я засече излизайки от пряка. И след това - таксиметърджийска хватка - назад, за да каже, че го е подпряла тя? Стига. Нищо не оправдава подобна низост! Хайде по сериозно.
103
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коментарите само доказват, колко злеташка е нашата немила родина.
102
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Нормално е от това преследване ,шофьора на джипа да му писне и да не му издържат нервите."Ами виж, да беше спрял, когато я беше блъснал. Пак да се радва, че е била тая жена. Имам познати, котиос а доста лабилни и за такова нещо, щяха да започнат да гърмят, докато не спре ...
101
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като шофьора потегля назад след клаксона я блъска и потегля. Бяга от ПТП. Браво на мацката, че го е настигнала. А засичането си е предпоставка за ПТП и клаксона си е оправдан. На всички ни се случвало да засечем някой и да ни предупреди със звуков сигнал. Не го блъскаме, извиняваме се и продължаваме по пътя.
100
2
 
7
 
! Отговори
96 преди 2 години
Малко ти е било, жените станаха по големи мутри от мъжете
99
0
 
5
 
! Отговори
Krom преди 2 години
И именно тук е мястото на Държавата. Която някак не желае да спре войната по пътищата, пренесла се в градската джунгла. Закона в случая не помага на потърпевшия - и така - настървява насилника. Саморазправата не може да бъде норма изведена в култ. Но тук е. А най лошото е, че това се пренася и върху децата. Което обрича самата държава. Бездействието днес ще бъде платено скъпо утре.
98
0
 
5
 
! Отговори
най-либерал преди 2 години
Добра новина, да гледат "белите" държави колко са равнопоставени половете в нашата територия и да се учат!
97
0
 
13
 
! Отговори
Krom преди 2 години
Не защитавам агресивната дама, взела в свои ръце правораздаването. Всяка година по няколко такива се опитват да ме прегазят докато карам мотоциклет. Но и да налетиш на жена като разярен гибон - гротеска. Има все пак и някакви норми на поведение, които са как да кажа .. непреходни. Себеуважаващ се мъж, не би го направил. Този индивид с псевдо-оффроуда е типичен представител на дребния квартален бандитизъм - ако застане срещу по силен от него, определено ще пълзи по корем.
96
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Хубаво това е версията на едната страна, интересно да чуем версията на другата страна преди да се правят някакви изводи. Първата версия има доста неща, които някак си не се връзват.
95
1
 
7
 
! Отговори
Krom преди 2 години
Матряла, Дами и Господа, матряла. Калпав. Особено този мат'рял производство 90-те години, научен, че спазването на закона не носи облаги. Да вземе този случай. Мат'рял възпитан по правилата на Тарзан и Маугли - печели по силния, с повече нокти, зъби и мускули. Налита на по слабия и ляга по корем пред по силния. В тоя случай, мат'ряла с псевдо-оффроуда налетя на жената, но бе задържан от Аудито. Ха сега де? Дали би налетял на черен джип Мерцедес - предположения? Тъжна българска действителност!
94
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май ,агресора на пътя е жената която е преследвала джипа километри и надувала клаксона през цялото време.Според жената ,джипа бил извършил грубо нарушение като и отнел предимство на пътя!!!Нормално е от това преследване ,шофьора на джипа да му писне и да не му издържат нервите.Разбрахме от ТВ,че човека е задържан за 72 часа ,и нищо чудно да лежи в затвора за дребно хулиганство!
93
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ги много е такива пръъдли,взели книжка с усмихване и грапав език,а по грозноватите срещу някой лев.Нито спазват закона,нито са го чели.Не подават мигач,а зяпат и чакат да ги погледне другият водач за да може с жестове и мимики да разберат намерението на водача.А той просто си спазва закона.Ама тя си мисли глупости!
92
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такива агресивни жени си е съвсем редно да ги пошляпват по кръстовищата за да се научат да не се врат,разчитайки на кавалерство и неспазвайки закона!Пълно е с такива нахални жени!
91
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мойта кола е на 20 години и не я сменям,на войнишко канче е.Ако купя нова ше си късам нервите от такива ситуации.Кара ме от точка А до точка Б и това ми стига.Няма да робувам на ламарини!
90
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Остава с впечатление, че е пълно с мъже насилници, които се и гордеят с това. Нищо*ества, винаги ще си останете комплексирани и дълбоко нещастни.
89
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"''Подадох му звуков сигнал, за да сигнализирам, че съм зад него''-Това е лишено от всякаква логика и смисъл!"Може и да е. Но поведението на шофьора е криминално.
88
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ани няма ли да си понесе последствията? Докога кифлите ще бъдат толерирани от закона?