Палатки пред Съдебната палата, недоволни искат оставката на Гешев

Заканват се да повторят палатковия лагер от "Орлов мост"
123

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съдебната плата в София осъмна с палатки на протестиращи.

Те са сформирали и графици за дежурства, така че районът около Палатата да е под наблюдение 24 часа. Недоволството  е насочено към главния прокурор Иван Гешев.

Протестиращите настояват за оставката му.

Според организаторите лагерът ще бъде идентичен като този на "Орлов мост" през лятото на 2020 г. Надават се, че полицията няма да попречи на протеста.

От тази сряда - 9 юни, БОЕЦ също ще блокира Съдебната палата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
Христо преди 2 години
А може ли да кажат точно от какво са недоволни?И реално работата на г-н Гешев по какъв начин ги засяга тях!
80
6
 
3
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 2 години
Времето на мутрите и грабителите на България свършва! ТИК-ТАК! Не просто оставка, затвор за всеки един от тези нагли мутри! Колкото по-скоро, толкова по-добре! Бойко трепери ли ти д*парата вече?!!
79
8
 
5
 
! Отговори
Az преди 2 години
В момента пред съдебната палата има протест. Неговата цел е да не допусне Гешев да влезе вътре.Подкрепям този протест и призовавам всеки да се присъедини към него.Време е прокурорът, който обслужва мафията, а не служи на страната си да си ходи.Очевидно той няма да прояви достойнство и да подаде оставка.Затова всички ние трябва да покажем на Гешев каква е правилната стъпка ОСТАВКА!
78
5
 
3
 
! Отговори
дядо Йоцо преди 2 години
Чадъра на октопода е Гешеф,а кога послушко Кошлушко? Бреее, упорство!
77
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тез палаткаджии от какво се издържат , видно е че не работят?
76
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък и още 2-3 *** ще протестираме с искане да си разменим местата с германците ,да имаме техния БВП , да взимаме по 4-5000 евра минимална заплата , да произвеждаме мерчовци , беемвета и какво ли не , та ще опънем палатки пред бундестага безсрочно ,докато не се изпълнят исканията ни , яяяя , та няма само в центъра на София да се появяват палаткови лагери.
75
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протестиращите кога са избирали Гешев, че сега искат да го свалят ?
74
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък съм доволен от Гешев и искам да остане.
73
6
 
5
 
! Отговори
Арабаджиев преди 2 години
Кешев е моят човек
72
4
 
21
 
! Отговори
цирк преди 2 години
Айде пак протести от по 3ма човека. Хората в развитите държави протестират с по стотици хиляди, тук на 3ма човека опънали палатка му викат "протест".
71
1
 
21
 
! Отговори
протестър преди 2 години
Божковчетата налазиха като видяха, че на Черепа трудно ще му се размине
70
5
 
21
 
! Отговори
БГ преди 2 години
ГЕШЕВ, С ТЕБ СМЕ!!! ПОДПУКАЙ И ДЕЛЯНЧО ОТ ДпС, ЗАСЛУЖАВА ГО!!! ДОРИ ОТ САЩ ГО ПОТВЪРДИХА!!! ДАВАЙ ЯКО, БРАВО И НА ДРУГИТЕ ПРОКУРОРИ! С ВАС СМЕ!!!
69
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една година протести и не подаде оставка )
68
1
 
21
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Плащат си обвинените олигарси и , съотв. протестърите зеят. Е, от миналото лято като правят свинщини по улици и площади, да не би нещо в БГ да се е оправило. Ялово парламентче, 2-3 калпави закона, служебно правителство, фрашкано с дърти комунисти, жадни за реванш. Затова ли са им протестите или просто за оставка на прокурора, разследващ престъпните олигарси, които плащат за протестите???
67
23
 
4
 
! Отговори
Lina преди 2 години
За съжаление каскет каренин никога няма да подаде оставка доброволно- това означава собсъвениците му Тулупа и шишко да бъдат съквартиранти на бай Ставри, а те не са си го купили с тази цел. Промяна и тогава без повече каскетчовци. Той по пример на собственика си биБитко обикаля провинцията и арестува *** по селата, естествено шишан янев и групата на любимците са защитени.
66
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каскет по мяркаАми първо друг да спечели изборите и тогава да си избере нов главен прокурор! Не разбраха ли, че длъжността е изборна и с протести на 50-100 човека, нищо няма да стане!
65
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не спрем лудите сега, десетилетия няма да се стабилизира държавата. Тези глу-паци само харчат парите на Сорос и кла-тят държавата.
64
3
 
27
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
И сестра Галева се пише юристка... Каква юристка е тя, след като не знае такива елементарни неща? Всеки студент по право от първи курс ги знае.
63
4
 
32
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Никъде по света в демократична държава не може улични протести да искат оставка на прокурор. По тази логика може да поискат и оставка на председателя на Върховния съд. Съдебната власт е независима по Конституция. Така че полицията съвсем спокойно и законно може да разгони тези "протестиращи", защото такъв протест е незаконен!
62
3
 
29
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Аз не знам кой разрешава на тотално провалили се като разпопения Дионисий, хората на адвоката с отнети права Иванов, на жените на Мая Галева и други да строят палатки и протестират , като знаят че така лесно не се сваля главен прокурор! Или е ясна поговорката " за милиони няма закони , за кокошка няма прошка"!Но явно за тях няма закони щом имат благословията на Радев!