Столичната полиция издирва 14-годишно момиче

Маги Алексиева е в неизвестност от 22 май
29
Столичната полиция издирва 14-годишно момиче
Снимка: МВР

Шесто РУ-СДВР издирва 14-годишната Маги Алексиева. Тя е в неизвестност от 22 май, когато е напуснала дома си в ж.к. "Овча купел", в следобедните часове същия ден била забелязана в района на ул. „Пиротска“.

Маги е средна на ръст, с нормално телосложение, с тъмна, права, дълга до раменете коса, кафяви очи. Била е облечена с червено пролетно яке, сива блуза с бял надпис, черни дънки, обута в бели маратонки. Носи малка черна дамска чантичка.

Хората, които имат допълнителна информация за издирваното момиче, могат да сигнализират на тел.: 112, 02 9821760; 02 9821755 или в най-близкото поделение на МВР.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
яшуа преди 2 години
... аз съм контактьор и за съжаление информацията ,която получих не е добра ..полицията ще я намери ,но ...... някъде в посока Пловдив ... дано не е вярно това ....
9
0
 
0
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
Може, ако си някой чичка. В случая обаче не е така
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Снимката кърти направо ! VGA камера , но позацапана!
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 6Не всеки е нарцисист който обича да се снима през 5 минути. Аз например нямам снимка на лицето си от 2017
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За читава снимка и новина от пресцентъра на МВР. На тия тука вероятно им липсва нещо че не могат да я ползват. По лесно им е с Д.веле и Ройтер , нали са сестрински.
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да повярвам, че това е най-читавата снимка дето са намерили, при положение че вече всеки мъкне телефон за 2000лв. Дано се намери момичето, че ...
4
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
Ако е имала два здрави бъбрека да питат уволнения директор на Лозенец
3
6
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ДАНО НЕ СА Я И УБИЛИ, А САМО ДА Е КАТО ВЪВ ФИЛМА 3096 ДНИ
2
0
 
34
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
22 МАЙ!!! САМО ОТ ПРЕДИ 3 СЕДМИЦИ Е ИЗЧЕЗНАЛА! И НА ТАЯ СНИМКА С ТОВА КАЧЕСТВО СИГУРНО ОТГОВАРЯТ ПОЛОВИНАТА ОТ МОМИЧЕТАТА НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ!
1
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре пак питам защо се дадоха толкова милиони за Amber Alert в България като никой никога не го ползва.Amber Alert е система за известяване, когато изчезне дете всички в радиус от 50 км получената СМС с описание на детето и къде е последно забелязано.Смята се че след 24 часа има около 30% шанс да бъде намерено живо, а след дни по-малко даже.Дано открият момичето ама с тези бездействащи некадърници по всички нива в държавицата единственият и шанс е сама да се спаси защото НИКОЙ НЕ Я ТЪРСИ.