ВМА ще извършва безплатни дерматологични прегледи

Всеки желаещ да се прегледа ще може да го направи на 15, 16 и 17 юни 2021 г.
11 юни 2021 16:36, Ния Христова
43
ВМА ще извършва безплатни дерматологични прегледи
Снимка: БГНЕС
Специалистите от Клиниката по дерматология на Военномедицинска академия ще извършват безплатни прегледи за бенки и пигментни образувания на 15, 16 и 17 юни 2021 г., съобщи БНР.
 
Желаещите да прегледат кожата си в началото на лятото трябва да се запишат предварително на тел.: 02/ 92 25 002 и 02/ 92 26 181, между 08.00 и 14.00 часа, до изчерпване на предварително определените часове., съобщават от болницата.
 
Консултациите ще се извършват от 9.00 до 12.00 часа. Няма да се изисква направление от личния лекар.
 
Дерматолозите съветват пациентите да не подценяват слънцезащитата през ваканцията. Да използват продукти с фактор 30 или 50 – като превенция срещу рака на кожата и стареенето й. Около 35% от кожните ракове се развиват от бенки. Прекаленото излагане на слънце също може да провокира появата на лезии, които в по-късен етап могат да доведат до рак на кожата.
 
При най-светлите хора и тези с много бенки, задължително се препоръчва максимален фактор, който да се нанася през 60 до 90 минути при излагане на слънце.

43
Още от София
Глобиха доброволци, засадили цветя в столичния "Красно село"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Във ВМА именно един млад доктор така арогантно се отнесе към мен, че няма да се върна и за безплатен преглед. След като не успях да си ползвам платения втори преглед в рамките на месец, защото той беше решил да излезе в отпуска, започна да ми цитира поговорки на латински това надменнолеке, все едно само той знае какво означава това, все едно така ще му пораснат малкитетопки. Нищожествамръсни. Не заслужавате и един пациент, непрофесионални недорасляци.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
А той няма и 40 години,а е шеф от доста време.Като цяло у нас шеф и директор се става по наследство.Директора на ИСУЛ е на има нема 35 години от ГЕРБ е отново.Майка му и баща му също така са директори на болници.И от къде тези пари и на двамата да си купят толкова скъпи автомобили.Шефа на ИСУЛ има няколко,като с тази която ходи на работа е за 200 000 евро.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
И там трябва да се направи проверка.Там на пенсионера сина му е шеф. При това не е от скоро.
13
1
 
2
 
! Отговори
Някой преди 2 дни
Няма угодия за примитивно мислещи! Прегледът е безплатен, но премахването на бенките вече е с пари! Със сигурност оттам ще си избият парите, и в това няма нищо лошо!
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Искат да кажат без допълнително заплащане. Защото ние отдавна сме си платили авансово.
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Още преди мноооого години, да речем едни примерни 15-20 години, не помня вече колко, някой министър беше изревал "Как може така шефът на Пирогов да взима 50 000 лева заплата месечно?!" и после директорът на Пирогов го беше поканил в болницата и намери начин с нещо да му извие ръцете и да го наплаши с влияние и после министърът се извиняваше пред цяла България. Да не мислите, че шефовете във ВМА взимат по-малко? И че не упражняват влиянието си с връзкарство и не заплашват хората да си мълчат?
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Само чернокожите могат да се пекат на слънце.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Във ВМА - София са едни от най-големите некадърници в България. То хубавата техника заплатена на познати техни фирми с наши пари не означава, че докторът е читав.
8
0
 
4
 
! Отговори
ботокса преди 2 дни
А за безплатните ваксини не пишете.
7
2
 
7
 
! Отговори
вма преди 2 дни
Ще преглежда син Кантарджиев с жипката за 250000евра...безплатно хааааа
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Весел Кантарджиев го хвана срам от банковите сметки и е решил да се сети за добродетели на лекарската етика
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Няма нищо безплатно. Не се заблуждавайте. Този свят не е устроен така. Безплатно беше само при комунизма. Ама той отдавна свърши.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Е то във ВМА имаше някой друг добър дератолог на времето и си струваше да се отиде, ама вече няма, но пък сина на Кантара винаги може да ви пребере парите
3
0
 
6
 
! Отговори
Хегел преди 2 дни
Ако нещо е безплатно, то значи ти си стоката.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
безплатно е само сиренцето в капана !!!
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
медицински престъпления ЯТРОГЕНИЯ !!!