22-годишен изстреля 8 куршума по жена в Студентски град

Инцидентът е станал през нощта, нападателят е в ареста
Обновена: 14 юни 2021 09:47 | 14 юни 2021 09:46, Ния Христова
99
22-годишен изстреля 8 куршума по жена в Студентски град
Снимка: Pixabay
22-годишен младеж стреля по жена в Студентски град в София. 
 
Софийска районна прокуратура задържа до 72 часа лице, заканило се с убийство, уточниха от държавното обвинение. Образувано е и се води досъдебно производство по случая.
 
На 12.06.2021 г. около 03,55 часа в гр. София,  ж.к. „Студентски град“ обвиняемият Д.С., се заканил с убийство на Б.В. Той я заплашил с думите „Ще те застрелям! Това ли искаш!“ и насочил към нея пистолет, като произвел осем изстрела.
 
В хода на разследването са събрани доказателства, че деянието е извършено от Д.С., на 22 години. Изготвено е постановление за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 144, ал.3, вр. ал.1 от НК.
 
Предвид високата обществена опасност на деянието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа.
 
На 15.06.2021 г., ще бъде внесено искане в съда за разглеждане на делото за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
1
 
! Отговори
До 65, 72, 77 преди 2 години
Беше ученик в 8-*** гимназия, психически недобре. Не се стигна до следствие. Застрелян при опит за бягство. Тогава така се решаваха проблемите.
83
0
 
0
 
! Отговори
До88от Курдоколенков преди 2 години
Ама много си страшен бил
82
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква закана, то това направо си е опит за убийство!
81
0
 
3
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
*** по форумите плаши с бой пък като види ромче на улицата свежда глава и пълни гащите.
80
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ти да видиш.. И що не дойде да ме сплашва мен. Преди да е гръмнал и трите му мозъчни клетки ще са изтекли на плочките.
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами - кoпeленце на мaмeнцeтo си. Какво друго да очаква човек от тия изpoдчeтa?
78
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Софийската наркоманщина влезе и в студентски град... А от опит мога да кажа, че беше от най-спокойните и нормални места в София с изключение на уикендите и късните вечери, когато студенти от провинцията нямаше, а софийските комплексари прииждаха на талази към дискотеките.
77
0
 
7
 
! Отговори
Alex преди 2 години
Тоя или е напълно некадърен стрелец, или е стелял с газов пистолет, който по Закона боеприпасите бля, бля, бля не е оръжие. Пак куха новина.
76
2
 
5
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 82 Не е вярно че няма какво да се яде. Сега има огромно разнообразие на храни и напитки, а при соца нямаше нищо или много малко. Говоря за разнообразие, а не за количество. Вярно, че беше много евтино и вярно, че беше качествено. Но също така вярно, че имаше например 3 вида сирене: Краве, овче и смес. Сега има сигурно 30 вида сирене и повече. Сега има разбира се и много некачествени продукти, но сиренето е с пари. Уиски имаше само в Кореком но имаше много евтин кубински ром.
75
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До българин: то ако е за еденьето то и сега няма много какво да се яде. *** колкото щеш. По соца беше малко, ама истинско.
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жендр.
73
9
 
11
 
! Отговори
българин преди 2 години
Като цяло да обобщя за тия дето въздишат по соца: Всички тези идилични представи колко било спокойно и как милицията залавяла всички престъпници, ако изобщо има такива са официална пропаганда - от радиото, телевизията, вестниците, в училище и на работа. Истината е малко пи-друга. Вярно е че милицията биеше. Но вярно е също и че нямаше какво толкова да се краде. А милиционерите бяха мързели като сегашните, ако не и по-зле.
72
0
 
10
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
БГревнивец от рода, "моето си е мое, чждото не си го давам"!
71
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 71 Стига си чел прашлясалите учебници по политпросвета!На нашата улица като стана убийство тъкмо докато вечеряхме и баща ми се обади, милиционерите ги чакахме сто часа да дойдат! Добре че убиецът сам се предаде, иначе щяха да му фанат oпинцитe!Освен това поискаха от баща ми някакво фенерче да си светят в тъмното за да търсят улики, че нищо се не види! Пълна скръб!!!
70
0
 
5
 
! Отговори
До 65 и 72 преди 2 години
Да, и аз знам тази история от майка ми. Било е в нейния вход на общежитието и тя за щастие не си е била там тогава. Този е почуквал на вратата и стрелял по всеки, който му отвори.
69
1
 
16
 
! Отговори
Филмари преди 2 години
Новите поколения...за *** не стават !!! Аз на 22 учех, работих на две места ...със съпруга и дете на път ...!!!
68
1
 
8
 
! Отговори
Стоян Колев преди 2 години
Докато гледат ..."лаЙф телевизията 24/7 екшън герой" на издухания наркоман ....няаааа бъдеще....!!! Акция респект .... думкайте се отзад чакали.....
67
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Троловете на Радев са много пасивни- днес май пари няма, а.:)))))))))))))
66
0
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
на 22 год. в банишора.... ще му се разшири цевта
65
5
 
14
 
! Отговори
Hardliner преди 2 години
Капиталистическо ежедневие.В годините на социализма и да е имало подобни диващини, това е ставало изключително рядко.Защото бойците на "тихия фронт" действаха превантивно за спокойствието и мирния живот на българското население.