Части от ж.к. „Лагера“ и кв. „Христо Ботев“ остават без вода

Причината – ремонти на „Софийска вода“
3
Части от ж.к. „Лагера“ и кв. „Христо Ботев“ остават без вода
Снимка: Софийска вода

На 17 юни 2021 г. (четвътък) във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Христо Матов“, ж.к. „Лагера“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:
ул. „Житница“, ул. „Хайдушка поляна“, ул. „Христо Матов“, ул. „Баба Илийца“, ул. „Йосиф Цанков“ и ул. „Костенец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съвета на Европа“ кръстовището с ул. „Плиска“ и ул. „Плиска“ кръстовището с ул. „Христо Матов“.

На 17 юни 2021 г. (четвътък) във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. 519, кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 511, ул. „Георги Спасов“, ул. 519 и ул. 520.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 511 на кръстовището с ул. 520.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


3
Още по темата: водаСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко поне строеше и имаше работа и пари за хората, тия тикви освен да рушат спират и фалират друго могат ли? Сега водопровода ли ви е виновен на правителството?